Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnék semlegesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék semlegesen hozzáállni a gyerekeim apjához? (⬇️)

Figyelt kérdés
15 év házasság után le lettem cserélve egy fiatalabb, gyermektelen nőre. A házasságunk végén már megcsalt ezzel a nővel, aztán el is hagyott miatta. Gyerektartást fizet, összesen 80 ezret a két gyerekre, ami szép összegnek tűnik, de ahhoz képest, hogy kb 800 ezer-1 millió körül keres, ahhoz képest nem egy nagy összeg. Nőként meg lettem alázva, anyagilag rosszabb helyzetbe kerültünk a gyerekekkel, mert az én átlagfizetésemből nyilván nem tudok nekik semmi extrát megadni (nyaralás, stb), mivel nem tudok annyit félretenni havonta. Hogyan tegyem túl magam ezen, hogy legyek semleges viszonyban az exférjemmel, amikor légyszívesebben elküldeném a fenébe, valahányszor meglátom, a történtek után? A gyerekek miatt muszáj lenne normális kapcsolatban maradnunk, de a szemét ki tudnám kaparni, amiért ilyen módon maga mögött hagyta a közös életünket...

2022. ápr. 7. 19:03
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
19: Nem az én nyaralásomról van szó, hanem arról, hogy a közös gyerekeinket nem tudom elvinni nyaralni, és sajnos ő nem viszi el őket helyettem, sehová. Arra miért kell sajnálni a pénzt, hogy ők elutazzanak négyesben. (Az exférjem vállalkozása az utóbbi kb 4 évben indult be, előtte ő is átlagos keresetű alkalmazott volt) a gyerekeink még sosem voltak külföldön, ők is szeretnének eljutni a tengerpartra...
2022. ápr. 7. 20:34
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon élősködő szagú ez nekem.
2022. ápr. 7. 20:52
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

#22 ezt mondom en is

tengerpart tul van ertekelve. barmikor elmehetnek, de tuti nem tennem ha csak nem muszaj

2022. ápr. 7. 21:01
 24/31 A kérdező kommentje:

22: valószínűleg mert ugyanolyan gerinctelen, önző, szarrágó ember vagy, mint a gyerekeim apja, aki bár megtehetné, hogy könnyebb életet biztosítson a volt családjának is, a saját gyerekeinek - mégsem teszi. Mert akkor mondjuk 100 ezerrel kevesebb jutna neki meg a nőcskéjének. Ennyi erővel, a nőjétől miért nem sajnálja a pénzt? Velem szemben miért sajnált annyi korrektséget, hogy nem lezárta a kapcsolatunkat, hanem a hátam mögött szeretőt tartott, és ha az nem bukik ki, akkor még mindig a hátam mögött kurvázna? Na ezt legalább jólesett kiírni magamból, legalább ennyi haszna volt az egésznek...

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, még az élősködős hozzászólónak is, mert legalább megismerhettem, hogy valószínűleg az exférjem is így gondolkodik...

2022. ápr. 7. 21:08
 25/31 anonim ***** válasza:
83%

Én 60at kapok a két gyerek utàn -volt hogy a 30ezer a kicsi edzését nem fedezte -havi 30ezer volt a 10alkalmas -fél óra lovasbérlet.tànc iskolàztatàs stb.

Nyaralni velem nem tudnak csak apàval..-persze ennek örülök legalàbb a gyerekek kikapcsolodnak.

Közös programok?elmenni a gyerek érdekébe egy ballagàs vagy majd esküvőre a volt csalàddal volt anyos volt sogor volt ex és pàrja?!főleg ahol a felek nem békével vàltak el ..

De a pszihologus mondta "ha utàlod a gyerekek apjàt akkor a gyerekeid ellened fognak fordulni" és ez igaz is volt..

2022. ápr. 7. 21:17
 26/31 anonim ***** válasza:
83%

Elvált szülők gyereke vagyok, nálunk is pontosan ez volt a helyzet.

Édesapám jól keresett mindig is, majd miután elváltak, én és a tesóm anyával maradtunk. Abban a lakásban laktunk, amit ők befektetésnek vettek anno, itt 2 szoba volt + nappali, szóval nem jutott mindenkinek külön szoba. Ez végülis nem zavart minket, viszont az már jobban, hogy 19 fokot tartottunk.

Utólag tudtam meg, hogy azért volt annyira hideg, mert anya nem mert befűteni, mert félt, hogy a pénz nem lesz elég. Eközben apa az új nőjével a karib tengeren hajókázott hetekig. Egyébként apa minket, gyerekeket mindig is támogatott, tehát mindent megvett, amit kértünk, vitt nyaralni, programokra, viszont anyának nem adott több pénzt.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy anya csalta meg és kezdeményezte a válást.

Okosat mondani nem tudok, mert én kimaradtam az egészből, csak utólag tudtam meg pl a fűtés problémát, de gondoltam leírom, hogy tudd, nem vagy egyedül a problémával.

2022. ápr. 8. 12:09
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
En amugy azt mondom h elvalni bun... de ez nem jogosit fel az eloskodesre. Sztem idovel apuka fog ezen felul isnkolteni a kolkokre.
2022. ápr. 8. 13:34
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért kötik sokan azzal össze az éleősködést hogy törődjön a gyerekeivel. Ez egy alap dolog! Nem csak venni kell nekik mindent, hanem törődni/nevelni őket, ami nem csak az anyuka dolga ugye.
2022. ápr. 8. 14:21
 29/31 anonim ***** válasza:
86%
Mekkora éloskodes,napi 1300 forint gyerekenként naponta. Ebből vegyen ruhákat, ételt, különórák, plusz rezsi, szórakozás a gyerekeknek. Anyuka izguljon, ha beteg a gyerek, oldjon meg mindent egyedül. Viccesek itt egyesek. Kérdező, most biztos nagyon rossz, de a férjed fogja bánni, hogy a gyerekeit lecserélte egy nőre. Ezeket az időket nem tudja visszahozni és a gyerekeid nem h.lyék ,tudni fogják, mi van.
2022. ápr. 9. 03:14
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak kérdező,látod nálunk pont ellenkezőleg csináljuk ,100 kap anyuka 1 gyerekre ,heti 2 minimum velünk van!Mi nyaralást nélküle meg sosem terveztünk ,de anyuka mégis megpróbál mindenhol becsmérelni,sőt nagyon sokszor nem akarta elengedni a gyereket velünk,csak nagy balhé által!Szoval akinek normalis az ex azzal így viselkedik az anyuka!Amugy kérj többet ,100 alap kene legyen mert jól keres!
2022. ápr. 9. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!