Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék semlegesen hozzáállni a gyerekeim apjához? (⬇️)
#22 ezt mondom en is
tengerpart tul van ertekelve. barmikor elmehetnek, de tuti nem tennem ha csak nem muszaj
22: valószínűleg mert ugyanolyan gerinctelen, önző, szarrágó ember vagy, mint a gyerekeim apja, aki bár megtehetné, hogy könnyebb életet biztosítson a volt családjának is, a saját gyerekeinek - mégsem teszi. Mert akkor mondjuk 100 ezerrel kevesebb jutna neki meg a nőcskéjének. Ennyi erővel, a nőjétől miért nem sajnálja a pénzt? Velem szemben miért sajnált annyi korrektséget, hogy nem lezárta a kapcsolatunkat, hanem a hátam mögött szeretőt tartott, és ha az nem bukik ki, akkor még mindig a hátam mögött kurvázna? Na ezt legalább jólesett kiírni magamból, legalább ennyi haszna volt az egésznek...
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, még az élősködős hozzászólónak is, mert legalább megismerhettem, hogy valószínűleg az exférjem is így gondolkodik...
Én 60at kapok a két gyerek utàn -volt hogy a 30ezer a kicsi edzését nem fedezte -havi 30ezer volt a 10alkalmas -fél óra lovasbérlet.tànc iskolàztatàs stb.
Nyaralni velem nem tudnak csak apàval..-persze ennek örülök legalàbb a gyerekek kikapcsolodnak.
Közös programok?elmenni a gyerek érdekébe egy ballagàs vagy majd esküvőre a volt csalàddal volt anyos volt sogor volt ex és pàrja?!főleg ahol a felek nem békével vàltak el ..
De a pszihologus mondta "ha utàlod a gyerekek apjàt akkor a gyerekeid ellened fognak fordulni" és ez igaz is volt..
Elvált szülők gyereke vagyok, nálunk is pontosan ez volt a helyzet.
Édesapám jól keresett mindig is, majd miután elváltak, én és a tesóm anyával maradtunk. Abban a lakásban laktunk, amit ők befektetésnek vettek anno, itt 2 szoba volt + nappali, szóval nem jutott mindenkinek külön szoba. Ez végülis nem zavart minket, viszont az már jobban, hogy 19 fokot tartottunk.
Utólag tudtam meg, hogy azért volt annyira hideg, mert anya nem mert befűteni, mert félt, hogy a pénz nem lesz elég. Eközben apa az új nőjével a karib tengeren hajókázott hetekig. Egyébként apa minket, gyerekeket mindig is támogatott, tehát mindent megvett, amit kértünk, vitt nyaralni, programokra, viszont anyának nem adott több pénzt.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy anya csalta meg és kezdeményezte a válást.
Okosat mondani nem tudok, mert én kimaradtam az egészből, csak utólag tudtam meg pl a fűtés problémát, de gondoltam leírom, hogy tudd, nem vagy egyedül a problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!