Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék semlegesen hozzáállni a gyerekeim apjához? (⬇️)
Figyelt kérdés
15 év házasság után le lettem cserélve egy fiatalabb, gyermektelen nőre. A házasságunk végén már megcsalt ezzel a nővel, aztán el is hagyott miatta. Gyerektartást fizet, összesen 80 ezret a két gyerekre, ami szép összegnek tűnik, de ahhoz képest, hogy kb 800 ezer-1 millió körül keres, ahhoz képest nem egy nagy összeg. Nőként meg lettem alázva, anyagilag rosszabb helyzetbe kerültünk a gyerekekkel, mert az én átlagfizetésemből nyilván nem tudok nekik semmi extrát megadni (nyaralás, stb), mivel nem tudok annyit félretenni havonta. Hogyan tegyem túl magam ezen, hogy legyek semleges viszonyban az exférjemmel, amikor légyszívesebben elküldeném a fenébe, valahányszor meglátom, a történtek után? A gyerekek miatt muszáj lenne normális kapcsolatban maradnunk, de a szemét ki tudnám kaparni, amiért ilyen módon maga mögött hagyta a közös életünket...2022. ápr. 7. 19:03
11/31 A kérdező kommentje:
4: Nem, sajnos nem örülne neki. Részemről felmerült ez a lehetőség, de az exférjem ezerrel tiltakozott ellene. Neki elég a heti-kétheti egy láthatás. Az exférjem most úgy él, mintha megint húsz éves lenne, szórakozóhelyekre járnak, buliznak. Ebbe nem fér bele a két hétig 0-24 gyereknevelés havonta.
2022. ápr. 7. 20:14
12/31 A kérdező kommentje:
5: én is hozzáteszem a 80 ezer/ gyerek összeget, nyugi...
2022. ápr. 7. 20:15
13/31 anonim válasza:
Akkor menj bíróságra. Adjon több pénzt, ha már kivenni nem veszi ki a részét a nevelésből.
14/31 anonim válasza:
Kérdező, most már megállapítják az osztott felügyeletet akkor is, ha csak az egyik szülő akarja. Szóval egész nyugodtan megfenyegetheted, hogy vagy fizet többet, vagy beadod a keresetet, és akkor pápá bulis évek...
15/31 anonim válasza:
160ezer egy gyerekre egy hónapban? Mit eszik, aranyat?
16/31 anonim válasza:
Ez egy puha p.cs, egoista pasas… ! Nem tudsz vele mit tenni. A gyerek irányába nem szabad rombolni a tekintélyét, a gyermeknek az nem jó! Bármilyen is, ő az apjuk, neki köszönhetik félig a létezésüket. Én magamba fektetnék, szépen, nőiesen kommunikálnék, majd közölném, ha nem fizet a gyerekekre, tönkre teszem a munkahelyén…
17/31 anonim válasza:
"hogy ha apukatol elvarhato a 80 akkor anyukatol"
Ja, akkor apukától is elvárható, hogy felesben nevelje a gyerekeket.
Akkora lakása legyen, ahova elfér a két gyerek, ha betegek, felé időben maradjon ő otthon velük, sőt, tovább megyek, neveljék felesben őket, és akkor nem kell gyerektartást se fizetni.
Ja, gondolom ez nem kell apukának, neki megfelel, ha kéthetente pár órára látja őket.
18/31 A kérdező kommentje:
6: Volt már ilyen beszélgetésünk. Csak azt hajtogatta, hogy a "gyerekeknek megvan mindenük, ennivaló, ruha, iskolai felszerelések". Ezen felül ne is legyen igényünk semmi plusszra... ez az amin nagyon fel tudom bosszantani magam. Hogy mi elégedjünk meg ezzel a szinttel, hogy az alap dolgok megvannak, legyünk boldogok tőle, és ne legyek kiakadva rajta, hogy nyáron előreláthatólag egy pár napos balatoni nyaralásra nem tudom majd elvinni a gyerekeket, az exférjem nem viszi őket, de gondolom ők a nővel elmennek majd megint nyaralni, több helyre is, mint az elmúlt egy évben is. És ez szerinte így jól van teljesen...
2022. ápr. 7. 20:24
19/31 anonim válasza:
Persze h ezt mondta mert nem akarja h rajta eloskodj. Miert fizetne ki a te nyaralasodat?
20/31 A kérdező kommentje:
7: a közös életünkben, a (hitelre) közösen vásárolt lakásban, ami el lett adva.
2022. ápr. 7. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!