Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után, miért vágja magát áldozati pózba a
legtöbb egyedül álló anya?
30. Jó lehet ép te nem de a gyűlöletet ők szitják. Állandó provokálással hogy csak az ember akinek gyereke van.
2022. febr. 13. 11:06
29. Van tabletta van abortúsz, van koton, meg lehet egyedül is élni. Csak annak születik meg a gyereke aki akarja azt. Az hogy ráeröltetitek olyanra aki igazából nem akarja az megint csak a ti hibátok. Mit kell ezt erőltetni? Miért nem lehet elfogadni hogyha valaki nem akar?
2022. febr. 13. 11:09
#31 bocs, de ilyet még se az életben, se itt nem láttam. A gyerekmentesek gyűlölködését és fröcsögését viszont napi szinten, pedig senkit se érdekel hogy nem akarnak gyereket. A fb-on is nekik van csoportjuk, nem a gyerekeseknek olyanjuk amiben tombolhatnak hogy mennyire utálják a gyerekteleneket.
Mi többen vagyunk testvérek. Szóval nagycsalád. Anyám két legjobb barátnője gyerektelen, nekem meg három. Ennyit a nagy gyűlölködésről, amit amúgy csak néhány férfi szít itt is.
2022. febr. 13. 11:12
Gyerekcsináláshoz még mindig ketten kellenek. Csak egy nőbe több gondoskodó ösztön szorult, mint 100 férfibe együttvéve. Régen is volt gyerek az anyától, 10 fattyú meg imitt-amott 😀😀 de ugye azóta már modern világunkban a férfi fel fejlődött arra a szintre, hogy tud uralkodni a farkán és a család mellett marad. Ja nem.
2022. febr. 13. 11:20
"Az hogy ráeröltetitek olyanra aki igazából nem akarja az megint csak a ti hibátok." Kinek? Annak a hibája aki egy gyengeakaratú puha pöts. Rám érdekes sosem erőltetne senki egy gyilkosságot, felvenni valami xar hitelt, vagy hogy csináljak meg valami hülyeséget helyette. Milyen lenne már, megölsz valakit, a bíróságon meg elmagyarázod, hogy igazából az a hibás, aki rábeszélt.
2022. febr. 13. 11:24
33. Igen azért szállóige a: -mikor lessz már gyerek
meg az
- unokázni akarok
Mert nincs ilyen ugye?
2022. febr. 13. 11:25
32! Én úgy tudom hogy sperma is kell a gyerekcsináláshoz. Ami férfi nélkül nem megy. Ha a pasi nem akar gyereket húzzon gumit a farkára, és nem “erőltetnek rá gyereknevelést”. Igazából csak ennyit kellene csinálnia annak a pasinak aki nem akar gyereket.
2022. febr. 13. 11:27
36
A szülők unokával való cseszegetése hogy jön ide? A 31-es nem hiszem hogy az anyjáékról írt, hanem olyanokról akik azt tolják hogy nem vagy ember ha nincs gyereked. Ezek pedig a politikusok, legalábbis mástól még nem hallottam. Azok meg kit érdekelnek?
2022. febr. 13. 11:30
37 Vagy megmondani őszintén a nőnek, hogy nem akarok gyereket, ne vesztegessük egymás idejét, nem egymást keressük 🤣 ez olyan nehéz lenne. Persze, mert valamelyik örül, hogy akadt végre egy nő, aki szóba állt vele. Csak nem tudom az ilyenek mit gondolnak, mekkora sikerük lesz válás után. Pff. Mert pl én elvált gyerekes férfival sosem kezdenék, az már elárul egy két dolgot a személyiségéről, pláne még, ha az ex feleséget szidja, mint a bokrot, a gyereket meg szökőévente látja 1x, és ennyi igénye sincs a saját vére felé, csak muszájból. Ezek olyan értelmi szintén mozognak, hogy jobb őket ott lent hagyni, hátha összeakadnak még egy olyan hülye nővel mint ők maguk, és még csinálnak 3 olyan gyereket, akit lexarhatnak
2022. febr. 13. 11:33
39! Igen, 37 vagyok, én nem is feltételeztem, hogy az értelmi képességük elér oda, hogy kinyissák a szájukat, csak reménykedek, hogy a gumi használata azért még megvan nekik. De az előtte levő hozzászólásból az is kiderül, hogy ezt is a nőtől várnák (gyógyszer, abortusz), aztán ott néznek nagy szemekkel, hogy a nő, aki meg gyereket akar nem megy el abortuszra, mert őfelsége nem akart gumit húzni, de szex azért kellett. Én állítja, ő van becsapva 😂😂😂
2022. febr. 13. 11:37
További kérdések: