Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után, miért vágja magát áldozati pózba a legtöbb egyedül álló anya?
14. “ Másrészt sok pasi a válás után cseszik a gyerekre, elviszi esetleg hétvégén, de amúgy abszolút nem lehet rá számítani, éli a gondtalan életét.”
???
És akkor mi van?
Nem kellet volna ráerőltetni anyunak nagyinak meg neked és akkor nem vállalja be.
"Amelyik nő úgy vállal gyerekt hogy egyedül nem tudja felnevelni az felelőtlen. Ugyanis gyereket vállalni nem kötelező."
Csakhogy amíg nincs gyereked, fingod sincs hogy milyen gyereket nevelni.
Van egy elképzelésed, meg pár óra amit mondjuk ismerős családoknál töltesz, és ennyi a rálátásod. Azt gondolod, hogy persze, nekem ez menni fog, akár egyedül is, aztán jön a valóság, de akkor már bőven benne vagy.
Az sem elhanyagolható tényező, hogy mennyire drágulnak a dolgok. Amikor én gyereket vállaltam még bőven el tudtam volna tartani egyedül is. Most már sokkal nehezebb, mert a fizetések nem arányosan emelkedtek az árakkal.
Talán előbb kéne valami közös állat, amivel kapcsolatban kiderül, hogy képesek-e mindketten gondját viselni. Utána jöhet a gyerek, ha képesek felelősségteljesen viselkedni.
De inkább az a jellemző, hogy simán gondolkodás nélkül gyereket vállalnak, aztán meg mutogatnak egymásra, holott mindkettő annyira éretlen, mint a seggem partja árnyékban.
Persze, ha igazat írsz, lehordanak a sárga földig. Magyarországon minden fordítva működik, nem is csoda hogy ott tart az ország, ahol.
A legtöbb embernek nehéz ilyen-olyan okokból, mégis csináljuk a dolgunk, nincs tele velünk minden szájbalökött internetes oldal. A másik hogy senkinek nem járnak előjogok csak a gyerekeseknek, mégis "nekik a legnehezebb". De ez már egy másik szint.
Mert azt a legkönnyebb. Meg összeállni az első jöttment vagánnyal, "majd én megszelídítem" felkiáltással. Aztán amikor mégsem terv szerint alakulnak a dolgok, na akkor kezdődik a dráma.
Egyébként olyan nőt is ismerek, aki megmondta, hogy neki azért kell pasas, hogy legyen valakitől gyereke. Tehát a férfire csak a teherbe esésig van szüksége. Lettek is gyerekei, különböző apáktól...
#27 ööö... mi van az írásomban ami ősanyává tesz? 🙄 (20as vagyok)
Szerinted ha olyan batikolt ruhás, hátizsákos-tarisznyás (vagy mittudomén mit szoktatok ősanyának nevezni) lennék akkor lehetnének olyan elvárásaim hogy csak a jobb pasikat akarom, idősebb ne nagyon legyen, és találtam volna sokkal fiatalabbat?
Eskü kíváncsi vagyok mi a alapján vagyok ősanya. Még gyerekem is csak egy van. Tényleg nem értem. Homályosíts fel kérlek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!