Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után, miért vágja magát áldozati pózba a legtöbb egyedül álló anya?
88.
És mivel lehet 550+ -t keresni? Sok orvos, mérnök, ügyvéd nem kap ennyit.
És nem mindenki akar idióta IT-s lenni, sem zsidó bankár.
89.
Én mindig húzok! 40 múltam, és még SOHA nem dugtam gumi nélkül, de 10-ből 9 nő mindig erőltette, és többen akkor rúgtak ki, mikor évek után is felhúztam. Mert ki bízik kígyóban? Izéé...nőben...nőt akartam írni, bocsi!
Az csak nekem szúrt szemét a kérdező agymenés ében, hogy válás után egyrészt, nem kell fizetnie a ház hitelét, mert, vagy eladják és az árából kifizetik és a maradék 50-50, vagy az fizeti, aki lakja? Valamint, hogy a gyerektartás összegét a férfi fizetéséhez viszonyítják? Tehát Géza aki 120 ezret keres, nem fog 100at anyunak adni.
Fogalmad nincs kérdező arról, amiről magyarázol.
Te figyelj kerdező!
Szerinted ugy kéne, hogy valás után, apuka semmit nem fizet???? Szerinted ez lenne a normális?
98, nincs azzal baj. De akkor már ne aprózzuk el. A terhesség kimutatása után, vagy akár a terhesség tervezésekor a férfiak nyilatkozzanak. Amelyik úgy dönt, akarja a gyereket, köteles vállalni mindennek a felét ami vele kapcsolatos, plusz valamennyi kajapénzt, vagy eleve beállni a hetelésre kötelezően, így értelemszerűen nem kell senkinek pluszba fizetni kaját, eloszlik az áram és víz használat és csak a nagy költségek maradnak, amiket szintén le lehet papírozni. Ha nem akarja, akkor soha nem kell fizetnie, soha nem láthatja és anyu eldönti akar-e egyedülálló anyuka lenni, vagy elveteti.
Ez egy teljesen korrekt rendszer lenne.
Így a férfi köteles lenne épp úgy helytállni apaként válás után is, mint kéne azt tennie, ha együtt marad a család. Ha az elején akarta, ne gondolja meg magát a 2. szaros pelenka után.
Így nyugodtan lehetne ujjal mutogatni azokra, akik egyedül nevelnek és sírnak.
97.
A nő szül. Ráadásul itt a Gyakorin minden nő azt tolja, hogy ő diplomás, jól kereső, és nincs a pasira szorulva.
Ehhez képest, 5 forintért ügyvédet hívnak.
Sőt! Emlékszem, mikor valaki a jogi rovatban megkérdezte, hogy adhat-e egy lakást, ezzel egyben kifizetve/letudva a gyerektartást. Na a kérdezőt szét tépték a feminácik. És egyből az inflációval, meg értékvesztéssel, meg hasonlókkal jöttek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!