Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után, miért vágja magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után, miért vágja magát áldozati pózba a legtöbb egyedül álló anya?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 09:11
 91/143 A kérdező kommentje:

88.

És mivel lehet 550+ -t keresni? Sok orvos, mérnök, ügyvéd nem kap ennyit.

És nem mindenki akar idióta IT-s lenni, sem zsidó bankár.

89.

Én mindig húzok! 40 múltam, és még SOHA nem dugtam gumi nélkül, de 10-ből 9 nő mindig erőltette, és többen akkor rúgtak ki, mikor évek után is felhúztam. Mert ki bízik kígyóban? Izéé...nőben...nőt akartam írni, bocsi!

2022. febr. 13. 16:06
 92/143 anonim ***** válasza:
80%
Na, akkor nincs probléma. Nincs ráderőltetett gyerek, amivel zsarolnak. Akkor nincs gyerektartás, max hitel, amit magadnak felvettél. Hol vannak a tinilányok?
2022. febr. 13. 16:07
 93/143 anonim ***** válasza:
74%
Azért durva, hogy abban a tudatban élsz, hogy 550 felett keresni hű de kiváltság.... számodra még sok újdonságot tartogatna az élet, ha kinyitnád a szemed és el akarnál kezdeni élni
2022. febr. 13. 16:09
 94/143 anonim ***** válasza:
76%
Ha se kutyád, se macskád, se gyereked, akkor mit foglalkozol az egyedülálló anyákkal? Ha fele ennyit foglalkoztál volna magaddal, már előrébb lennél az életben.
2022. febr. 13. 16:21
 95/143 anonim ***** válasza:
75%
Igazából, en nőkent keresek ennyit. Es ez egyaltalán nem kimagasló bér! Termeszetesen senkit nem.nezek le, ha ennel kevesebbet keres, de ettől meg nem változik az a teny, hogy egy netto 200 ezret kereső pasival nem tudnék mit kezdeni. Nem müködne a kapcsolat
2022. febr. 13. 17:19
 96/143 anonim ***** válasza:
96%

Az csak nekem szúrt szemét a kérdező agymenés ében, hogy válás után egyrészt, nem kell fizetnie a ház hitelét, mert, vagy eladják és az árából kifizetik és a maradék 50-50, vagy az fizeti, aki lakja? Valamint, hogy a gyerektartás összegét a férfi fizetéséhez viszonyítják? Tehát Géza aki 120 ezret keres, nem fog 100at anyunak adni.

Fogalmad nincs kérdező arról, amiről magyarázol.

2022. febr. 13. 17:44
 97/143 anonim ***** válasza:
85%

Te figyelj kerdező!

Szerinted ugy kéne, hogy valás után, apuka semmit nem fizet???? Szerinted ez lenne a normális?

2022. febr. 13. 17:47
 98/143 anonim ***** válasza:
11%
97. Ha szerinte nem is, szerintem igen. Mert az ilyen emberi hulladék nők akik rászorulnak az anyagi támogatásra azok eleve ne is szüljenek. Mer ha nem lenne ez a lehúzás talán meggondolnák végre hogy kinek is szülnek. Az ilyenekre gondolok akik nem érik el még a magyar minimum fizut se. tudod az a hires 500000ftos fizut ami ugye a férfiakkal szemben ma alap elvárás.
2022. febr. 13. 17:55
 99/143 anonim ***** válasza:
88%

98, nincs azzal baj. De akkor már ne aprózzuk el. A terhesség kimutatása után, vagy akár a terhesség tervezésekor a férfiak nyilatkozzanak. Amelyik úgy dönt, akarja a gyereket, köteles vállalni mindennek a felét ami vele kapcsolatos, plusz valamennyi kajapénzt, vagy eleve beállni a hetelésre kötelezően, így értelemszerűen nem kell senkinek pluszba fizetni kaját, eloszlik az áram és víz használat és csak a nagy költségek maradnak, amiket szintén le lehet papírozni. Ha nem akarja, akkor soha nem kell fizetnie, soha nem láthatja és anyu eldönti akar-e egyedülálló anyuka lenni, vagy elveteti.

Ez egy teljesen korrekt rendszer lenne.

Így a férfi köteles lenne épp úgy helytállni apaként válás után is, mint kéne azt tennie, ha együtt marad a család. Ha az elején akarta, ne gondolja meg magát a 2. szaros pelenka után.

Így nyugodtan lehetne ujjal mutogatni azokra, akik egyedül nevelnek és sírnak.

2022. febr. 13. 18:03
 100/143 A kérdező kommentje:

97.

A nő szül. Ráadásul itt a Gyakorin minden nő azt tolja, hogy ő diplomás, jól kereső, és nincs a pasira szorulva.

Ehhez képest, 5 forintért ügyvédet hívnak.

Sőt! Emlékszem, mikor valaki a jogi rovatban megkérdezte, hogy adhat-e egy lakást, ezzel egyben kifizetve/letudva a gyerektartást. Na a kérdezőt szét tépték a feminácik. És egyből az inflációval, meg értékvesztéssel, meg hasonlókkal jöttek.

2022. febr. 13. 18:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!