Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a férjemnek, hogy válni szeretnék 7 hónap után?
Remélem szájbavag a férjed 😂
Bár az a férfi akit ilyen könnyű paliravenni, az valahol meg is érdemli. Megisszák a levét h ennyire szabadjára van engedve a feleség😊
Néha az ember szóhoz nem jut
Nem ítélkezni akarok
De az ember lánya nem úgy megy férjhez na jó legyen ezt akor teszik mikor egy nem kívánt gyerek van úton vagy gyöpös családok anyagi és más okok végett házasítják össze gyerekeiket.
Úgy mennek az oltárhoz mintha a kivégzésükre készülnének.(képletesen az is)
Nekem is volt egy kapcsolatom mikor az akori párom eröltetni szerette volna az esküvöt.Hat lóval nem tudták volna az oltárhoz vinni.
Mond miért nem mondtad ki NEM sokkal korrektebb lett volna mint így!
A férjedben sem égehetett valami nagy láng ha a nászéjszakán egyedül vonult aludni téged hátrahagyva
Mond nem a kapcsolat megmentésére szólt ez az ostoba ötlet házasodjunk össze!?
Ebből békés válás szerintem nem lessz
Mielöbb mond el neki sürgősen költőzzetek külön
Ne gyílkoljátok meg egymás lelkét
A ti kapcsolatokban sokmindent hibádzik
Nehéz idő jön főleg a férjed részére.Ha megtudja hogy alakult ki az új kapcsolatod.
Ha a szeretöd és te közted befejeződne minden akkor is könyörgöm válj el ennek a házasságnak nincs jövője!
A férjed érdekében kérlek hazudj neki.
Csak abban hogy jöttél össze a pároddal.Sürgösen válj el!
Azért írtam hogy ne mond el az igazat mert idegenként sokkoló amíg tettél.
Egy életre tönkre teszed ha ezt megtudja
Remélem soha nem jár erre az oldalra és akít személyesen megtíszteltél a bizalmaddal tartja a száját egy életen át!
Mindenesetre ha már ennyire vonzódtál egy idegenhez emberségből várhadtál volna csak egy napot hogy szeretkez vele!
Tudod meg nem értem de ilyen a világ hogy sok pár bármely tagja hírből ismerik a hűség fogalmát
De az emberben kell legyen annyi tartás és tisztelet a másik felé hogy legalább nem az eskűvőn teszi meg Meg mikor a párja kórházban fekszik kiszolgáltatottan betegen. A feleség ép a közös gyereküket szülte meg és nem bír magával.
Elmegy hegyegni egyett.
Tudod kitalálták a beszédet el lehet mondani azt mit érzünk mit szeretnénk mielött az ember tovább lép
Nem értek egyet azzal sem mikor gyávaságból inkább évekig férre járnak nem az egyenes utat válasszák
Azt meg végképp nem értem mikor egyik fél azért bocsájt meg képletesen a másiknak hogy totál tönkre tudja tenni kihasználni
Gondolni kell a másik ember ha te nem szereted is ember nem arra törekedni hogy a földbe döngöljük
A te férjed így is ha a teljes valóságot nem tudja meg egy életre megnyomórítottad.
Te tudod miért és neked kell a lelki világoddal elszámolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!