Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy mondjam el a férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a férjemnek, hogy válni szeretnék 7 hónap után?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva az esküvő is inkább miatta volt 3,5 év elteltével, én semlegesen álltam hozzá, ha akarja lesz, ha nem, akkor nem. Ha már úgy döntöttünk, hogy legyen, akkor ragaszkodtam ahhoz, hogy közösen találjunk ki minden részletet. Abban egyetértettünk, hogy DJ legyen, aki nem játszik mulatóst, azt mindketten utáljuk. Találtunk egyet, aki nekem már a legelső találkozáskor is nagyon szimpatikus volt, megállapítottam magamban, hogy milyen helyes, mikor megbeszéltük vele, hogy mikor és mit szeretnénk. A buli extrán jól alakult, másnap reggelig tartott. Férjem elment lepihenni miután vége lett a banzájnak, én meg ott maradtam beszélgetni a DJ-vel, miközben pakolta össze a cuccait. Beszélgettünk egy keveset, a vége az lett, hogy lefeküdtünk egymással. A szex annyira frenetikus volt vele, hogy azóta is találkozunk hetente 2-3 alkalommal, illetve reggelente (5-6 között) csetelünk, mikor még a férjem alszik. Nem tud még semmiről, úgy tudja, hogy sokszor kell túlóráznom a munkahelyemen, de már nem bírom tovább magamban tartani mindezt. Hogyan kellene úgy tálaljam neki, hogy békében, veszekedés nélkül el tudjunk válni?

2022. febr. 11. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
90%
#70 Persze, rengeteg ilyen szutyok ember van, meg hasonló sztori. De attól ez itt még egy nagy kamu.
2022. febr. 13. 12:15
 72/78 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont azt nem ertem mire jò ez az egesz? Agyalunk ennyien egy kamu sztoryn? Probalunk tanacsot adni a semmire? Akkor a kerdező egy hazug ember aki megdugatná magát az esküvőjén de nem meri csak álmodozik róla?? Jò ráérős lehet
2022. febr. 13. 13:10
 73/78 anonim ***** válasza:
12%

Remélem szájbavag a férjed 😂

Bár az a férfi akit ilyen könnyű paliravenni, az valahol meg is érdemli. Megisszák a levét h ennyire szabadjára van engedve a feleség😊

2022. febr. 18. 09:34
 74/78 anonim ***** válasza:
79%
73 as remelem ezt csak max viccből mondtad. A moràlis szint legallja a nő megverèse. Teljesen szètesett pszichejü emberek ütnek csak meg nőt Èrtem a felhàborodasodat de evvel magàt alaznà csak az ember. Mindig maradj nyugodt,hisz ha egy vitàban felemeled a hangod mèg ha igazad is van, vesztettèl
2022. febr. 18. 17:10
 75/78 anonim ***** válasza:
3%
Oké, akkor alólad meg b@sszák ki az asszonyodat nyugodtan😄 vágd le a f... mert rajtad csak dísznek van
2022. febr. 18. 21:56
 76/78 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, elmondtad végül?
2022. márc. 1. 20:06
 77/78 anonim ***** válasza:
84%

Néha az ember szóhoz nem jut

Nem ítélkezni akarok

De az ember lánya nem úgy megy férjhez na jó legyen ezt akor teszik mikor egy nem kívánt gyerek van úton vagy gyöpös családok anyagi és más okok végett házasítják össze gyerekeiket.

Úgy mennek az oltárhoz mintha a kivégzésükre készülnének.(képletesen az is)

Nekem is volt egy kapcsolatom mikor az akori párom eröltetni szerette volna az esküvöt.Hat lóval nem tudták volna az oltárhoz vinni.

Mond miért nem mondtad ki NEM sokkal korrektebb lett volna mint így!

A férjedben sem égehetett valami nagy láng ha a nászéjszakán egyedül vonult aludni téged hátrahagyva

Mond nem a kapcsolat megmentésére szólt ez az ostoba ötlet házasodjunk össze!?

Ebből békés válás szerintem nem lessz

Mielöbb mond el neki sürgősen költőzzetek külön

Ne gyílkoljátok meg egymás lelkét

A ti kapcsolatokban sokmindent hibádzik

Nehéz idő jön főleg a férjed részére.Ha megtudja hogy alakult ki az új kapcsolatod.

Ha a szeretöd és te közted befejeződne minden akkor is könyörgöm válj el ennek a házasságnak nincs jövője!

2022. márc. 2. 07:34
 78/78 anonim ***** válasza:
100%

A férjed érdekében kérlek hazudj neki.

Csak abban hogy jöttél össze a pároddal.Sürgösen válj el!

Azért írtam hogy ne mond el az igazat mert idegenként sokkoló amíg tettél.

Egy életre tönkre teszed ha ezt megtudja

Remélem soha nem jár erre az oldalra és akít személyesen megtíszteltél a bizalmaddal tartja a száját egy életen át!

Mindenesetre ha már ennyire vonzódtál egy idegenhez emberségből várhadtál volna csak egy napot hogy szeretkez vele!

Tudod meg nem értem de ilyen a világ hogy sok pár bármely tagja hírből ismerik a hűség fogalmát

De az emberben kell legyen annyi tartás és tisztelet a másik felé hogy legalább nem az eskűvőn teszi meg Meg mikor a párja kórházban fekszik kiszolgáltatottan betegen. A feleség ép a közös gyereküket szülte meg és nem bír magával.

Elmegy hegyegni egyett.

Tudod kitalálták a beszédet el lehet mondani azt mit érzünk mit szeretnénk mielött az ember tovább lép

Nem értek egyet azzal sem mikor gyávaságból inkább évekig férre járnak nem az egyenes utat válasszák

Azt meg végképp nem értem mikor egyik fél azért bocsájt meg képletesen a másiknak hogy totál tönkre tudja tenni kihasználni

Gondolni kell a másik ember ha te nem szereted is ember nem arra törekedni hogy a földbe döngöljük

A te férjed így is ha a teljes valóságot nem tudja meg egy életre megnyomórítottad.

Te tudod miért és neked kell a lelki világoddal elszámolni!

2022. márc. 4. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!