Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy mondjam el a férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a férjemnek, hogy válni szeretnék 7 hónap után?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva az esküvő is inkább miatta volt 3,5 év elteltével, én semlegesen álltam hozzá, ha akarja lesz, ha nem, akkor nem. Ha már úgy döntöttünk, hogy legyen, akkor ragaszkodtam ahhoz, hogy közösen találjunk ki minden részletet. Abban egyetértettünk, hogy DJ legyen, aki nem játszik mulatóst, azt mindketten utáljuk. Találtunk egyet, aki nekem már a legelső találkozáskor is nagyon szimpatikus volt, megállapítottam magamban, hogy milyen helyes, mikor megbeszéltük vele, hogy mikor és mit szeretnénk. A buli extrán jól alakult, másnap reggelig tartott. Férjem elment lepihenni miután vége lett a banzájnak, én meg ott maradtam beszélgetni a DJ-vel, miközben pakolta össze a cuccait. Beszélgettünk egy keveset, a vége az lett, hogy lefeküdtünk egymással. A szex annyira frenetikus volt vele, hogy azóta is találkozunk hetente 2-3 alkalommal, illetve reggelente (5-6 között) csetelünk, mikor még a férjem alszik. Nem tud még semmiről, úgy tudja, hogy sokszor kell túlóráznom a munkahelyemen, de már nem bírom tovább magamban tartani mindezt. Hogyan kellene úgy tálaljam neki, hogy békében, veszekedés nélkül el tudjunk válni?

2022. febr. 11. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
92%
Az meg hagyjan hogy megcsaltad, de hogy az eskuvőn? Ha elmondod neki, eletreszolo sebet okozol, tobbe egy not se mer majd felesegul venni, mert erre fog gondolni. De meg most miattad akkorat fog csalodni a nokben....azert lassuk be ez nem szokvanyos megcsalas. Ha elmondod neki, egy utolso szemetlada lelki bantalmazo vagy.
2022. febr. 11. 20:06
 22/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy értettem hogy te írtad a pletykaoldalakra is, hanem hogy onnan szedted a sztorit és kiírtad itt kérdésben.
2022. febr. 11. 20:07
 23/78 anonim ***** válasza:
83%

"A háziasságról meg annyit"

Nem a te dolgod csak a háztartás.

24/78 A kérdező kommentje:
Az mennyivel lenne jobb, ha mástól tudná meg az igazságot, vagy az utcán meglátna vele?
 25/78 anonim ***** válasza:
100%
12-es Ez lehetetlen. Nyilván gyűlölni fog, főleg, ha megtudja, hogy ki az új párod. Ettől függetlenül lehet, hogy gyorsan megegyezik, csak hogy megszabaduljon tőled, ha bepöccen nem lesz sima válás.
2022. febr. 11. 20:09
 26/78 anonim ***** válasza:
81%
Annyit mondj hogy megsem szereted es elvalsz. Az 6 honap. Aztan Legalabb 3 honapig meg titkoljatok a kapcsit, majd utana bekamuzod hogy a valas utan radirt a pasi es azota randiztok.
2022. febr. 11. 20:10
 27/78 A kérdező kommentje:
Áldom az eszem, hogy ragaszkodtam a házassági szerződéshez, így elkerülhető az anyagi vita. Nincs irányába semmilyen anyagi igényem, önálló vagyonszerzők voltunk az együttélésünk alatt, közös tulajdonunk nincsen.
2022. febr. 11. 20:12
 28/78 Lachesys ***** válasza:
88%
Najo, tuti nem nő vagy, sosem írna ilyeneket egy nő:D valami incel megint unatkozik
2022. febr. 11. 20:17
 29/78 anonim ***** válasza:
91%
27-es Ő meg áldani fogja az eszét, hogy nem tartozik egy ócska ribinek semmivel! Az már a legalja, hogy az esküvőn széttetted másnak.
2022. febr. 11. 20:20
 30/78 A kérdező kommentje:
Van ügyvéd ismerősöm, átbeszéltük, hogy milyen előnye van, miért érdemes kötni. Reméltem akkor, hogy soha nem lesz rá szükség, nem így terveztem én sem. Sosem voltam senkivel a pénzéért, nem is leszek, megteremtem magamnak önerőből, amire szükségem van.
2022. febr. 11. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!