Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónap után, összeköltözés?
A szüleimnek,és családtagjaimnak egyáltalán nem tetszik az ötlet,szerintük elsietjük.
De én és a barátom is úgy látjuk,hogy sokkal könnyebb lenne úgy minden,és neki se kéne annyit járkálnia (300 km van köztünk)
L 19
F 22
A saját életed éld, ne a szüleidét és a családodét :)
Ha te megbízol teljes mértékben a barátodban, vágj bele.
Ha 300 km van köztetek, akkor szerintem olyan sokat alapból nem lehettetek együtt még, szóval szerintem is elsietitek.
Én a barátnőmmel 15 hónap után költöztem össze, és mi közöttünk nem volt gyakorlatilag távolság, mert egy városban éltünk, így előtte sokat voltunk együtt, megismerhettük egymás hülyeségeit.
Én a helyetekben várnék vele.
Erre mondják, hogy puding próbája az evés! :)
Nyilván jobb lenne, ha a szülők is beleegyeznének, támogatnának, hiszen a korotokból ítélve van rá esély, hogy ők támogatnak anyagilag, de felnőttek vagytok, a döntést el kell fogadniuk. Egyébként szerintem nincs olyan, hogy korai összeköltözni, ha egyszer nem jöttök ki jól összezárva, nem bírjátok elviselni egymás szokásait, az pár év múlva is ugyanolyan probléma... Szóval legyen pótterve mindkettőtöknek, de vágjatok bele, ha szeretnétek.
köztünk is 300 km van,de én nem költözök össze vele csak egy városba mert nagyon sok problémát szülhet és hamar tönkremenne a kapcsolat.. a szüleidre hallgatnék a helyedben
24N
5# ez a legnagyobb butaság amit mostanában hallottam.
Kérdező, iskolát/munkahelyet váltanál?
Szerintem a kivitelezéssek van bajuk.
Nem lepne meg, ha ilyesmin még nem gondolkoztatok volnam
3-as vagyok
18 évesen én sem gondolkoztam összeköltözésen, meg az akkori barátom se, szóval megértem, hogy valaki fiatalnak érzi magát hozzá, de a 7-es véleménye túlzás, úgy hangzik, mintha az összeköltözés egy gyerek örökbefogadását jelentené. :D Én 24 évesen egy hónap ismertség után költöztem össze a barátommal, együtt vezetjük a háztartást, és ugyanúgy eljárunk külön ismerősökkel kocsmázni. Lényegében csak annyi változott, hogy több időt töltünk együtt, de mi magunk nem.
6# vagyok.
Lakva ismerszik meg az ember. Valamint meg kell tanulni egy másik emberrel együtt élni, tolerálni stb.
25 éves vagyok. Előző kapcsolatonban vagy 3-4 évet együtt laktunk és a mostani kapcsolatonban is nagyon ez kéne, csak lehetetlen megoldani. Pedig nagyon vágyunk rá és a közös élet tervezéségez elengedhetetlen.
Persze nem 19 évesen kell ezt megugrani,de ha a 22 évesnek fordul meg a fejében, az nem meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!