Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kíváncsi vagyok a véleményetekre! 2 hónap egyuttjárás, majd tobb mint két hónap egyuttélés után, ugye az gáz, ha a párom még nem tudja, hogy tervezzen-e velem? A tobbi lent.
Hát igen, beleolvastam a facebook-os csetelésbe, ami kozte és egy barátja kozott zajlott, és ezt olvastam:
"és ezt a lánykát megtartod?" (a lányka én vagyok)
Erre a barátom:
"Ki tudja ezt..? :)"
"bár minden pompás koztunk."
Ennyi a torténet. Nekem persze azt mondja, hogy minden rendben van és tervez velem, de ezek után kissé megrendult a bizalmam. Vagy ennyi ido (tobb hónap) nem elég ezt eldonteni?
31N és 28F
a 2.
beszéltél vele erről a fb-s dologról?
Mi egy hónap után tudtuk hogy ebből házasság lesz, és akkor még együtt sem éltünk...
Ha a haverjának bizonytalan, akkor azok a valós érzései. Ha neked mondaná el, nem szexelnél vele és menne a problémázás, tehát neked nem vallja be mi az igazság. Én ilyen pasival nem maradnék együtt, de persze a te dolgod...
Te olvasol bele a magánbeszélgetésébe és a te bizalmad rendült meg? Szerintem neki kicsit más lenne a véleménye a bizalomról kettőtök között. Mond el neki, hogy mit olvastál, ez valószínűleg segít neki dönteni.
Pár hónap nagyon kevés ahhoz, hogy tudja az ember kivel is van valójában és kiderüljön érdemes e tervezni vele.
1. válaszoló: igen, jól fordítod meg :), naná, hogy azt elhinném, hogy nem kellek neki, és szakítanánk. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy csak játsszja a lazát.
2. válaszoló: lehet, hogy túl idealisztikus elképzelésem van arról, hogy mennyi ido múlva dontik ezt el, de szerintem ennyi ido után, már korvonalazódnia kéne. Egyik barátnom szerint is gáz..
Még nem beszéltem vele errol, de fogok, mert nem tudom megjátszani a gyanútlant.
Igen, beleolvastam, mert tudni akartam a valóságot. Sajnos néha ennek ez a módja, én sem vagyok rá buszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!