Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Annyi idősen nem, mint amennyi te vagy, de ebben a korban amiben én vagyok, már igen :)
2/12 anonim válasza:
egyetertek az elsovel! :) 17 evesen nem!
3/12 anonim válasza:
Lefeküdni nem de azért pipázd le el ne meneküljön.
4/12 anonim válasza:
nem irónikus hogy egy egy éjszakás kaland egy akárkivel nem gáz de ha valakivel együtt van és egy hónap után lefekszenek az mekkora bűn és ellentmondást vált ki?
6/12 anonim válasza:
Hát a mai lányok nem sokáig várnak. Öröm, ha van olyan aki hónapokig is tud várni.
8/12 anonim válasza:
én 17 évesen 4 hónapot vártam az elsőig
9/12 anonim válasza:
Nem mert hetero vagyok és egy másodpercig se lenne pasim!
10/12 anonim válasza:
én igen.... mondjuk ha o lesz az elso, akkor talán kicsit még várhatsz..., de ha már van tapasztalatod, s akarod, akkor miért ne? :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!