Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kíváncsi vagyok a véleményetekre! 2 hónap egyuttjárás, majd tobb mint két hónap egyuttélés után, ugye az gáz, ha a párom még nem tudja, hogy tervezzen-e velem? A tobbi lent.
Hát igen, beleolvastam a facebook-os csetelésbe, ami kozte és egy barátja kozott zajlott, és ezt olvastam:
"és ezt a lánykát megtartod?" (a lányka én vagyok)
Erre a barátom:
"Ki tudja ezt..? :)"
"bár minden pompás koztunk."
Ennyi a torténet. Nekem persze azt mondja, hogy minden rendben van és tervez velem, de ezek után kissé megrendult a bizalmam. Vagy ennyi ido (tobb hónap) nem elég ezt eldonteni?
31N és 28F
Ő adta meg legalább a jelszavát, vagy csak elcsórtad?
Amúgy meg a haverjai felé lehet, hogy a "nőfaló" arculatát kommunikálja inkább merazamenő, vagy méginkább elvárás...
Mondjuk a megfeleni akarás az én szememben az akaratgyengeség egyik jele.
Neked meg künön elmondom, hogy az életben nincsenek garanciák, a legjobbnak kinéző kapcsolat is simán tönkremehet akár egy nap alatt is. Úgyhogy kár agyalni túl sokat a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!