Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, kíváncsi vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kíváncsi vagyok a véleményetekre! 2 hónap egyuttjárás, majd tobb mint két hónap egyuttélés után, ugye az gáz, ha a párom még nem tudja, hogy tervezzen-e velem? A tobbi lent.

Figyelt kérdés

Hát igen, beleolvastam a facebook-os csetelésbe, ami kozte és egy barátja kozott zajlott, és ezt olvastam:

"és ezt a lánykát megtartod?" (a lányka én vagyok)

Erre a barátom:

"Ki tudja ezt..? :)"

"bár minden pompás koztunk."

Ennyi a torténet. Nekem persze azt mondja, hogy minden rendben van és tervez velem, de ezek után kissé megrendult a bizalmam. Vagy ennyi ido (tobb hónap) nem elég ezt eldonteni?

31N és 28F

2014. aug. 19. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ő adta meg legalább a jelszavát, vagy csak elcsórtad?

Amúgy meg a haverjai felé lehet, hogy a "nőfaló" arculatát kommunikálja inkább merazamenő, vagy méginkább elvárás...

Mondjuk a megfeleni akarás az én szememben az akaratgyengeség egyik jele.

Neked meg künön elmondom, hogy az életben nincsenek garanciák, a legjobbnak kinéző kapcsolat is simán tönkremehet akár egy nap alatt is. Úgyhogy kár agyalni túl sokat a dolgokon.

2014. aug. 19. 17:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Tobbekkel egyutt én is arra hajlok, hogy az a valóság, amit a barátjának ír, és nem az amit nekem mond. Csak ugyanakkor mindig bennem van a kétség, hogy mi van ha mégsem, és tévedek? Mindenki más, és lehet, hogy neki még nem volt elég ez az ido eldonteni ezt a dolgot. Hja beszélek vele, inkább elobb deruljenek ki ezek a dolgok, mint utóbb.
2014. aug. 19. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi lett a végkifejlet?
2014. dec. 20. 00:38
 14/14 anonim ***** válasza:
de hallóóó, az összesen is csk 4 hónap... azaz semmi
2014. dec. 20. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!