Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 randink volt eddig 1,5 hónap alatt, és már felmerült részéről az összeköltözés, hihetek neki?
Én 28 éves nő vagyok,ő 40 éves férfi.
Elképesztően rossz a műszakbeosztásunk,én 1,ő 4 műszakba jár,és van köztünk 60 km.
Amikor tud,jön hozzám autóval,eddig csak ez a 6 alkalom volt,de Facebook-on és Viberen minden nap beszélünk.
Nekem ő nagyon fontos,már szerelmes vagyok belé,és ő is mondta,hogy érez irántam valamit.
A 2. találkozónk óta mindig szeretkezünk,ha eljön,és rengeteget beszélgetünk,meséli a terveit,amelyben már én is szerepelek.
Mindez számomra olyan hihetetlen,mert már annyit csalódtam,és volt,hogy olyan csúnyán átvertek,hogy azt hittem,sosem tudok újra mást szeretni (ez 2 éve volt),és most itt ez a Férfi,akibe beleszerettem,szeretném elhinni,hogy sikerülhet,de mégis úgy félek.
Amúgy már 1 éve ismerem őt,csak valamiért most vettük észre egymást.
Szerintem egy negyvenesnek hihetsz. Ők nem 'kavargatni' akarnak, hanem egy normális, érzelmeken alapuló megállapodott kapcsolatot. Nem viszonyíts a régi csalódásokhoz, ahhoz semmi köze nincs. Mindig kell a bizalom, ha valami újba kezdünk. Anélkül nincs semmi.
Legyen hited, mert érzelmed is van. :)
Sok boldogságot kívánok hozzá nektek.
:)
Hasonló helyzet volt nálam is. Osszejottunk, én 1 muszakos voltam, ő 4. 50 km volt köztünk. 23 évesek voltunk. Nekem volt hetvegem, neki még az sem. Volt, hogy véletlenül pont hétvégére esett a 2 pihenonapja és az egész hétvégét együtt töltöttük. Meg mikor delelottos volt is rengeteget talalkoztunk/aludtunk együtt. Másfél hónap után eldöntöttük, hogy nézünk alberletet. Igaz nem 6 randi volt, sokkal több de ez most mindegy. Nem mondom hogy könnyen ment az eleje. Voltak nehezsegek. De megoldottuk. 2 év telt el,házasok vagyunk, minden rendben, azt hiszem jól döntöttünk. :) és 23 éves fejjel, gyakorlatilag a bulizós korszakunk után, ti még erettebbek vagytok.
Egyébként ha nem probaljatok ki sose derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!