Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a szerelemben, hogy mikor jegyzi el a fiú lányt 1-1,5 hónap járással?
Mi? Még csak alig 1,5 hónapja ismeritek egymást és már eljegyzésen gondolkodtok? Na nemár! Az ilyeneknek mindig válás a vége! Ismerjétek meg egymást jobban!
Még az is túl korai mikorm ár ével óta járnak -szerintem- ahhoz együtt kéne lakniuk, hogy tényleg el tudják dönteni, ez az az ember, akivel le akarják élni az életüket.
Lehet rossz a felfogásom, de újra fogalmaznád a kérdést, mert tényleg érdekel mi lehet ennek a lényege? :)
1-1,5 HÓNAP után eljegyzés? Mi az hogy mikor?
Vagytok egyáltalán 18 évesek?
Bár azt azért hozzá kell tenni, hogy eljegyzés semmit sem jelent, de speciel én látom értelmét 1 évnél tovább jegyben járni.
Szerintem ha fiú, ha lány vagy nőj még 4-5 évet. Az után kérdezd ezt meg. Bár gyanítom, akkor már nem kérdeznéd.
Korai ez a téma neked. Ne jegyezgessetek semmit. Ismerjétek meg egymást. Lehet, hogy egy hónap múlva már nem is lesztek együtt.
Jó de akkor sem értem. Most az a kérdés, hogy az exet 2 hét után eljegyezte, téged meg csak 6 hét után, akkor jobban szereti-e? :)
Engem év után jegyeztek el 28 évesen (pedig előtte is volt komoly kapcsolatom) De akkor is megbeszéltük, hogy csak szeretnénk egy jelképesen kifejezni azt, hogy összetartozunk, komolyan gondoljuk. 3 év múlva volt az esküvőnk. Nem számított semmit mikor jegyzett el. Előtte is tudtam, hogy szeret, azután is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!