Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a szerelemben, hogy mikor jegyzi el a fiú lányt 1-1,5 hónap járással?
Köszönöm szépen az együttérzést :)
Sajnálom, hogy szakítottatok. :(
Nehéz dolog, az biztos. Első kapcsolatom nekem is 3,5 évig tartott és fel sem merült az eljegyzés gondolata.
7 év rengeteg, sőt nekem még az 5 is! Bár nem mindegy milyen korosztályról beszélünk.
Óriási különbségek vannak ebben mert tényleg van akit első hónapban megkér a párja van akit meg még 10 év után sem :S
Pár év után azért már elgondolkodnék érdemes-e folytatni, fejlődik-e tart-e valahova a kapcsolat vagy csak elvagyunk egymás mellett mint a befőtt. Esetleg egyáltalán nem is céljuk megházasodni. :/
Nálunk sem mostanában lesz ez napirendi kérdés.
1,5 hónap járás? eljegyzés elég elhamarkodott...mármint szerintem!Akik ilyen hamar eljegyzik egymást azoknak 90%-ának vége lesz idővel a kapcsolatnak!
Bár volt tanfolyamtársamat 3hónap együt4járás után eljegyezték,rá 2hónapra esküvő is volt!Rá 1évre már gyerek..h most együtt vannak-e nem tudom,viszont ők 26 évesesek voltak mikor el jegyezték egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!