Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Számít a szerelemben, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a szerelemben, hogy mikor jegyzi el a fiú lányt 1-1,5 hónap járással?

Figyelt kérdés
SZámít, hogy mikor van az eljegyzés a szerelmes pár esetén, ha alig ismerik egymást, 1-1,5 hónap járásban?

2013. jan. 12. 17:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Volt párom talált új barátnőt magának és eljegyezte még 2012. december 31-én!
2013. jan. 12. 17:51
 12/23 anonim ***** válasza:
66%

Nem nem számít a szerelemben hogy mikor jegyeznek el!!

Engem a párom 5év után jegyzett el!

2013. jan. 12. 17:53
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem számít. Az eljegyzés egyébként sem jelent semmit.

Egyébként mikor szakítottatok? Nem lehet, hogy csak azért ez a gyors eljegyzés, hogy téged idegesítsen és megmutassa, milyen gyorsan talált magának valakit?

2013. jan. 12. 17:55
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

De az is lehet, hogy tényleg szereti a lányt és tényleg vele akar élni és családot alapítani.

Semmi közöd a szerelmi életükhöz.

2013. jan. 12. 19:03
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Mit foglalkozol azzal, hogy mit csinál az exed?
2013. jan. 12. 19:38
 16/23 anonim ***** válasza:
nem értem azért mert a te exed eljegyzett valakit neked is jegyesség kell vagy mi? Amógy meg korai, a többség szerint is ha nektek ez a jó hát egészségetekre, de szerintem nem sok jó fog kisülni belőle
2013. jan. 12. 20:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Tehát az a kérdésed, hogy vajon sokkal jobban szereti a mostani párját az exed, mint Téged szeretett?

Úgy gondolod, ha 2 hét együtt járás után eljegyezte akkor nagyobb a szerelem, mint köztetek volt? Nem!

1./ Téged akarnak idegesíteni.

2./ A lány megzsarolta valamivel.

3./ A fiú nem normális.

4./ A lány sem.

5./ Nem is igaz!

Ne törődj Velük! Ez így hülyeség, ahogy van, lépj át rajta!

2013. jan. 12. 22:15
 18/23 anonim válasza:

Szerintem nem az idő a lényeg. Egy kapcsolat tönkremehet 1 hónap után is, de 10 év után is. Nem ez a lényeg. Nem előírás, hogy tönkrefog menni a kapcsolatotok azért mert kevés ideje vagytok együtt.

Engem a napokba hagyott el a pasim 2 év után. Ő még 2 után sem akart semmi komolyat!!!!

2013. jan. 14. 09:33
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem fél év után is baromi korai lenne még!

Mi is 3 hónapja vagyunk együtt, mostanában gyakran felhozza a párom az eljegyzést de én mondtam, hogy nem kell az annyira elsietni. Konkrétan azzal viccelt, hogy még a végén én kérem meg a kezét? :D Hát mondom arra még várhatsz!! Szegényem biztos nem esett jól neki, de nem szeretném ha jól átgondolt dolog lenne és nem hirtelen fellángolásból lenne eljegyzés. Ezért én legkorábban 1. éves évfordulón tudom elképzelni.

Nagyon furcsa nekem, hogy ilyen korán ez szóba kerül mert az exét 4 év alatt nem vette el...

Sajnos szerintem most is csak a megállapodási vágy hajtja mert tegnap este már a gyerekneveket mondogatta. :O Köpni nyelni nem tudtam!!

Ahelyett, hogy örülnék teljesen elkeseredek....

2013. jan. 14. 12:30
 20/23 anonim válasza:

Kedves 19-es megértelek. Az exem előttem 7 évig járt egy nővel, vele ugyszintén sem összeköltözni nem akart, sem semmit. Akkor én mit várhattam volna 2 év után.

A 3 hónap nekem is kevés lenne. Belül örlnék, de azért elgondolkodnék.

2013. jan. 14. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!