Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap és eljegyzés?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi h szerintetek ezzel minden teljesen rendben van és én látom rosszul a dolgokat?
Unokatesóm(24) decemberben szállt ki egy 5 éves kapcsolatból és januárban MEGISMERKEDETT egy fiúval(22) akivel múlt héten eljegyezték egymást!Legalább is mi így értesültünk!Igazából nem ismerjük a srácot és nem is tudjuk h történt csak hallottuk rokontól!
Szóval én vagyok a hülye vagy ez szerintetek is durván korai volt?Nekem az a véleményem h ha 1000 kapcsolatuk volt is azelőtt,közel 4 hónap akkor sem elég arra h tudja és érezze az ember h ő igen is a Nagy Ő!Nem igazán tudjuk milyen a kapcsolata,elvileg jól meg vannak de számomra ez akkor is nevetséges!Azt hiszem h már össze költöztek egy hét hete de akkor is!
Számomra fura h alig fél éve kijött egy majdnem eljegyzéses kapcsolatból(januárban lett volna eljegyzés de a pasi elhagyta),az exével akarta leélni az életét,betegesen szerette,bár nagyon rossz volt a kapcsolatuk(a pasi nem véletlen dobbantott) és most meg alig pár hónapon belül összeköltözik egy fiúval akit alig ismer még és most meg eljegyzésük volt!?:S
Nem tudom eldönteni h aki megkérte vagy aki igent mondott az idiótább!
Persze a pakliban még az is benne van h életük legjobb döntése volt és boldogan élnek amíg....de ennek mennyi az esélye?????Főleg úgy h nem hinném túltette magát az előzőn mert elég megrögzött volt abban a kapcsolatban!
4 hónap alatt szerintem nincs az az ember aki meg tudná ítélni h mellette le tudja e élni az életét vagy sem!Az első 4 hónap mindig a legjobb mert még meg van az új varázsa,de se egy krízishelyzet se egy komolyabb dolog nem történhetett h tudják tényleg kiállnak egymás mellett ha baj van!Jó egy eljegyzés csak egy eljegyzés...de 4 hónap után?
Szerintem szánalmas és látszik az egészen h az exének és a barátnőjének akar bizonyítani h "haha,te 5 év alatt képtelen voltál eljegyezni ez a srác meg 3 hónap után..." a barátnő meg már házas 1 éve,lassan babát vár és a beteges versenyszellem h ne sokkal maradjon le....
Kb ennyi a lényeg,remélem érthető lesz a sztori!:)
Várom a válaszokat
hát ez tényleg nem normális.
valószínű hogy csak az exének akart felvágni.
ennyi idő alatt ki sem heverte ha annyira oda volt érte, mint mondod.
az ilyenekből lesz majd a válás.
Mi november végén jöttünk össze,áprilisban már együtt éltünk,eljegyzés,agusztus esküvő,gyerek,majd 4év mulva még egy:)7éve vagyunk együtt és bolfogok vagyunk:)
alakulhat igyis,ugyis...
én is és ő is akkor jöttünk ki egy hosszabb kapcsolatbol
ha valaki megtalálja az igazit,mire várjon?
Én ugyanígy voltam. 4és féléves kapcsolatból szálltam ki. Júliusban megismertem a férjem. augusztusban eljegyzett,rá 1évre összeházasodtunk. Ennek 5éve,és van 1kislányunk is. Egyikőnk sem bánta meg. Tudtuk,már az elején,hogy mi egymáséi vagyunk.Én 23voltam,ő meg 29 akkor.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Elsőnek!
Én irigy?Jó vicc!!:):):):) Nekem van annyi eszem 24 évesen h közel 4 hónap után egy embernek se mondanék igent,mert nincs az a 4 hónapos kapcsolat ami egy igent kihozna belőlem!
Ja a lényeg az h hangsúlyozom 5 évet élt egy sráccal!!!! 5 ÉVET!!!!!Nem 3 hónapot és most ez jobb mint az és igent mond!Hanem 5 hosszú év ami tele volt szenvedéssel,hazugsággal!3 évig hisztizett,toporzékolt a nyamvadt jegygyűrűje után,mire a gyerek megvette de már el nem jegyezte mert legalább a gyerek időben kapcsolt h ez egy sz*r!Uncsim totál kibukás,sírás rívás,levelek ezre h de ő változott és h maradjon vele bla bla...most meg hip-hop túl van az 5 éven és jegyese egy embernek akit nincs fél éve h ismer!Hát aki erre féltékeny annak csak gratulálni tudod,de én biztos nem vagyok az!:)
A Többieknek is köszönöm a választ!És az más h 7-8 hónap után eljegyzés ha úgy hozza a sors h rengeteg időt vagytok együtt és együtt éltek stb stb,de ez szerintem csak felejtő kapcsolatnak megy el,nem igazi párkapcsolat amiben tényleg egymást értékelik!És mondom tényleg látszik h az exének akar bizonygatni!Na meg uncsimnak volt vagy 2 sz*rabbnál is sz*rabb kapcsolata és slussz ennyi a tapasztalat,a pasiról nem tudok nyilatkozni de ha megkérte biztos nem lehet egy agyontapasztalt ember ő se!
És őszintén sajnálom h ilyen felelőtlenek az emberek,az ilyenek miatt van annyi csonka családban felnőtt gyerek!...
Utolsó!
Neked szívből gratulálok h sikerült!De kb 1 vagy az 1000ből!Persze írtam h lehet ez volt életük legjobb döntése de ahogy ismerem uncsimat ez neki a betegsége!Párkapcsolatfüggő és egy ilyen rossz kapcsolat után mindent megtenne bárkinek csak h eljegyezzék!:S
Szóval ő volt a megrögzött? Szerintem te avatkozol betegesen bele az ő dolgába.
Persze véleménye mindenkinek lehet, de erről kiírni egy kérdést? Ráadásul ilyen hosszú és részletes körítéssel? Miért is bánt téged ez ennyire?
Nem tanulsz? Nincs munkád meg hobbid se? Szerintem mással kéne elfoglalnod magad. Ez a beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!