Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap és eljegyzés?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi h szerintetek ezzel minden teljesen rendben van és én látom rosszul a dolgokat?
Unokatesóm(24) decemberben szállt ki egy 5 éves kapcsolatból és januárban MEGISMERKEDETT egy fiúval(22) akivel múlt héten eljegyezték egymást!Legalább is mi így értesültünk!Igazából nem ismerjük a srácot és nem is tudjuk h történt csak hallottuk rokontól!
Szóval én vagyok a hülye vagy ez szerintetek is durván korai volt?Nekem az a véleményem h ha 1000 kapcsolatuk volt is azelőtt,közel 4 hónap akkor sem elég arra h tudja és érezze az ember h ő igen is a Nagy Ő!Nem igazán tudjuk milyen a kapcsolata,elvileg jól meg vannak de számomra ez akkor is nevetséges!Azt hiszem h már össze költöztek egy hét hete de akkor is!
Számomra fura h alig fél éve kijött egy majdnem eljegyzéses kapcsolatból(januárban lett volna eljegyzés de a pasi elhagyta),az exével akarta leélni az életét,betegesen szerette,bár nagyon rossz volt a kapcsolatuk(a pasi nem véletlen dobbantott) és most meg alig pár hónapon belül összeköltözik egy fiúval akit alig ismer még és most meg eljegyzésük volt!?:S
Nem tudom eldönteni h aki megkérte vagy aki igent mondott az idiótább!
Persze a pakliban még az is benne van h életük legjobb döntése volt és boldogan élnek amíg....de ennek mennyi az esélye?????Főleg úgy h nem hinném túltette magát az előzőn mert elég megrögzött volt abban a kapcsolatban!
4 hónap alatt szerintem nincs az az ember aki meg tudná ítélni h mellette le tudja e élni az életét vagy sem!Az első 4 hónap mindig a legjobb mert még meg van az új varázsa,de se egy krízishelyzet se egy komolyabb dolog nem történhetett h tudják tényleg kiállnak egymás mellett ha baj van!Jó egy eljegyzés csak egy eljegyzés...de 4 hónap után?
Szerintem szánalmas és látszik az egészen h az exének és a barátnőjének akar bizonyítani h "haha,te 5 év alatt képtelen voltál eljegyezni ez a srác meg 3 hónap után..." a barátnő meg már házas 1 éve,lassan babát vár és a beteges versenyszellem h ne sokkal maradjon le....
Kb ennyi a lényeg,remélem érthető lesz a sztori!:)
Várom a válaszokat
10:20!
Szerintem ha nem tetszik a kérdés akkor nem kötelező válaszolni!Amúgy sem az volt a kérdés h én vagyok e a beteges hanem ez az egész!:)
Amúgy te olvastál itt már kérdéseket?És az enyémen akadsz ki?Nem tudom épp az enyémben mi kivetni való van?H kiakadtunk rajta(nem csak én) és most érdekel másnak is erről a véleménye?Képzeld el h nincs jobb dolgom mint ezt taglalni!Ha nem tetszik ne nézz ide!:)Köszi!:)
Állj már le, mit okoskodsz, mi jogon bírálod más életét??? Ha nem tetszik, ne törődj vele!
Neked sincs jobb dolgod...
Vegyél vissza gyorsan!Írtam már ha nem tetszik a kérdés nem kell rá válaszolni!Egyáltalán minek írtok ha nem a konkrét kérdésre adtok választ?Beugatni?Gratulálok!Millió meg egy ennél 1000szer durvább kérdés van ezen az oldalon...mindegyikhez ilyen kedvesen tudtok hozzá szólni?Nem értem minek olvassátok el ha csak püffögni tudtok rajta!Ha nekem bajom van a kérdéssel akkor ott hagyom a francba nem a nyálamat verem!Amúgy meg én bírálom?ÉS???Te engem ugyan úgy bírálsz nem tűnt fel?De egyáltalán minek is állok le ilyen kommenthez!
Tudod mit?Köszönöm a választ!:):):)
Mint írtad nem ismered a fiút. Sose lehet tudni :) Én a férjemről már általánosban tudtam, hogy a felesége akarok lenni. Elég kalandosra sikerült az, hogy ilyen hosszú idő után ismét egymásra találtunk, de összejött és boldogok vagyunk :)
Nyilván mi régebb óta ismerjük egymást, de ki gondolná hogy egy gyerek (13 évesek voltunk) szerelemből, késöbb sok év kihagyás után tini szerelemből egy komoly kapcsolat lesz.
Ha tényleg úgy éreznek, mint mi- amit nem tudhatsz, akkor simán jó :)
Már értem miért püffögtök ennyit!
Olvastam most itt egy nagy csomó ilyen sztorit(vagy igaz,vagy nem) h szinte alig pár hónap után eljegyzés esetleg esküvő is volt....valaki 20-on éves volt,valaki 30as!Így olvasva nem fura...mármint nem elítélendő,és igazából az én történetemben is nyilván ti is ezt látjátok h van egy párocska aki 4 hónap után szorosabbra köt az életét!DE itt jön a bibi...
Ezzel csak az a baj h ennyit láttok!Meg van a nagy love sztori,nagyon sok helyen ahol "korai eljegyzés" volt,de az én történetem még véletlenül sem az!
Dióhéjban itt most olyan emberről beszélek,aki 5 éves megrögzött kapcsolatból alig fél éve esett ki,majd belehalt,aztán hip-hop össze jött cirka 1 hónap után a mostanival,és most meg szinte egy "ismeretlennek" mondott igent?Nem ismerték azelőtt egymást mit h a kedves utolsó válaszolóm is leírta a történetét!Ők csak így taliztak egy párszor aztán a szokásos fogjuk egymás kezét,sétálgatunk és pont!
Szóval nem az h a szíve szabad volt már egy ideje mind a kettőnek és ugyan mi veszíteni való lehet és összecuccoltak pár hónap alatt,hanem itt súlyos érzelmek dúlnak a lányban az exe iránt....és tudom,mert jól ismerem,érzelmileg gyenge és beteges!Értitek már?
Nekem(nekünk) ezért esett le az állunk h így hirtelen minden....ja,megjegyzem a képek is olyanok ami egyértelmű h az exből hiányos dolgokat vetíti vissza!Kb h "na látod...te ezt nem tetted meg értem ő meg szó nélkül"....nem véletlenül akadtunk ki ennyire rajta ne h azt higgyétek!És nyilván nem az én agyammal van a baj ha ezt az egész familia furcsálja!....
Kedves Utolsó!
Akkor téged is megkérdezlek!Te szétnéztél már a családi témakörbe h itt hányan tárgyalnak más "magánéletéről"???????Ha problémád van vele akkor ne olvasd el amit a "nagy csomó féltékeny ember kiír másról"!:D:D:D Meg ha elolvastad akkor szerintem nem az enyémen kéne kiakadni!...
És még egyszer megkérek minden Kedves és Nem Kedves hozzászólót h azzal kapcsolatban válaszoljon már amit kérdeztem és ne azzal foglalkozzon h etikus e h én kibeszélem vagy sem!Egy igen/nem megteszi és ennyi!Köszönöm előre is!:)
Ja,igen,valószínű h én okosabb vagyok,és én annak is tartom magam,de ez nem az alapján fog eldöntődni h dióhéjban leírtam egy sztorit!Számtalan okot tudnék mondani,de az nem tartozik ide!
És még annyit h az én családi állapotom hagy maradjon már az én dolgom...akár lehetek én férjnél is nem????!Szóval hagyjuk a féltékenység dolgot szerintem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!