Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap és eljegyzés?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi h szerintetek ezzel minden teljesen rendben van és én látom rosszul a dolgokat?
Unokatesóm(24) decemberben szállt ki egy 5 éves kapcsolatból és januárban MEGISMERKEDETT egy fiúval(22) akivel múlt héten eljegyezték egymást!Legalább is mi így értesültünk!Igazából nem ismerjük a srácot és nem is tudjuk h történt csak hallottuk rokontól!
Szóval én vagyok a hülye vagy ez szerintetek is durván korai volt?Nekem az a véleményem h ha 1000 kapcsolatuk volt is azelőtt,közel 4 hónap akkor sem elég arra h tudja és érezze az ember h ő igen is a Nagy Ő!Nem igazán tudjuk milyen a kapcsolata,elvileg jól meg vannak de számomra ez akkor is nevetséges!Azt hiszem h már össze költöztek egy hét hete de akkor is!
Számomra fura h alig fél éve kijött egy majdnem eljegyzéses kapcsolatból(januárban lett volna eljegyzés de a pasi elhagyta),az exével akarta leélni az életét,betegesen szerette,bár nagyon rossz volt a kapcsolatuk(a pasi nem véletlen dobbantott) és most meg alig pár hónapon belül összeköltözik egy fiúval akit alig ismer még és most meg eljegyzésük volt!?:S
Nem tudom eldönteni h aki megkérte vagy aki igent mondott az idiótább!
Persze a pakliban még az is benne van h életük legjobb döntése volt és boldogan élnek amíg....de ennek mennyi az esélye?????Főleg úgy h nem hinném túltette magát az előzőn mert elég megrögzött volt abban a kapcsolatban!
4 hónap alatt szerintem nincs az az ember aki meg tudná ítélni h mellette le tudja e élni az életét vagy sem!Az első 4 hónap mindig a legjobb mert még meg van az új varázsa,de se egy krízishelyzet se egy komolyabb dolog nem történhetett h tudják tényleg kiállnak egymás mellett ha baj van!Jó egy eljegyzés csak egy eljegyzés...de 4 hónap után?
Szerintem szánalmas és látszik az egészen h az exének és a barátnőjének akar bizonyítani h "haha,te 5 év alatt képtelen voltál eljegyezni ez a srác meg 3 hónap után..." a barátnő meg már házas 1 éve,lassan babát vár és a beteges versenyszellem h ne sokkal maradjon le....
Kb ennyi a lényeg,remélem érthető lesz a sztori!:)
Várom a válaszokat
Utolsó!
EZER HÁLA AZ ÉRTELMES VÁLASZÉRT!KÖSZÖNÖM!
Három hónap járás után, két év ismeretséggel a hátunk mögött jegyeztük el egymást.
23 éve vagyunk házasok.
Csak ti most vagyok 23 éve házasok!Szóval minimum negyvesek vagytok!Régen teljesen más volt minden mint most!
És a mondókámban ez is benne van "Persze a pakliban még az is benne van h életük legjobb döntése volt és boldogan élnek amíg...." Szóval egy szóval nem zártam ki annak lehetőségét h jó döntés de ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!