Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 4 hónap és eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónap és eljegyzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi h szerintetek ezzel minden teljesen rendben van és én látom rosszul a dolgokat?

Unokatesóm(24) decemberben szállt ki egy 5 éves kapcsolatból és januárban MEGISMERKEDETT egy fiúval(22) akivel múlt héten eljegyezték egymást!Legalább is mi így értesültünk!Igazából nem ismerjük a srácot és nem is tudjuk h történt csak hallottuk rokontól!

Szóval én vagyok a hülye vagy ez szerintetek is durván korai volt?Nekem az a véleményem h ha 1000 kapcsolatuk volt is azelőtt,közel 4 hónap akkor sem elég arra h tudja és érezze az ember h ő igen is a Nagy Ő!Nem igazán tudjuk milyen a kapcsolata,elvileg jól meg vannak de számomra ez akkor is nevetséges!Azt hiszem h már össze költöztek egy hét hete de akkor is!

Számomra fura h alig fél éve kijött egy majdnem eljegyzéses kapcsolatból(januárban lett volna eljegyzés de a pasi elhagyta),az exével akarta leélni az életét,betegesen szerette,bár nagyon rossz volt a kapcsolatuk(a pasi nem véletlen dobbantott) és most meg alig pár hónapon belül összeköltözik egy fiúval akit alig ismer még és most meg eljegyzésük volt!?:S

Nem tudom eldönteni h aki megkérte vagy aki igent mondott az idiótább!

Persze a pakliban még az is benne van h életük legjobb döntése volt és boldogan élnek amíg....de ennek mennyi az esélye?????Főleg úgy h nem hinném túltette magát az előzőn mert elég megrögzött volt abban a kapcsolatban!

4 hónap alatt szerintem nincs az az ember aki meg tudná ítélni h mellette le tudja e élni az életét vagy sem!Az első 4 hónap mindig a legjobb mert még meg van az új varázsa,de se egy krízishelyzet se egy komolyabb dolog nem történhetett h tudják tényleg kiállnak egymás mellett ha baj van!Jó egy eljegyzés csak egy eljegyzés...de 4 hónap után?

Szerintem szánalmas és látszik az egészen h az exének és a barátnőjének akar bizonyítani h "haha,te 5 év alatt képtelen voltál eljegyezni ez a srác meg 3 hónap után..." a barátnő meg már házas 1 éve,lassan babát vár és a beteges versenyszellem h ne sokkal maradjon le....

Kb ennyi a lényeg,remélem érthető lesz a sztori!:)

Várom a válaszokat

2011. máj. 16. 09:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
21%
nem olvastam a kommenteket, ne hari, de annyit megjegyeznék a korai eljegyzés kb 80-90%-ban nem von esküvőt maga után, mert nem komoly szándékot, hanem a másik féllel szembeni bizonytalanságot tükrözi
2011. máj. 19. 09:28
 22/29 A kérdező kommentje:

Utolsó!

EZER HÁLA AZ ÉRTELMES VÁLASZÉRT!KÖSZÖNÖM!

2011. máj. 19. 09:31
 23/29 anonim ***** válasza:
80%

Három hónap járás után, két év ismeretséggel a hátunk mögött jegyeztük el egymást.

23 éve vagyunk házasok.

2011. máj. 19. 11:51
 24/29 A kérdező kommentje:
:) Az jó,de ott meg volt a 2 év ismeretség,úgy egészen más...itt semmi csak az a 4 hónap!:)Köszi a választ!
2011. máj. 19. 12:11
 25/29 anonim ***** válasza:
Az a két év annyi volt, hogy tudtam hogy ő ki, ő is tudta, hogy én ki vagyok. Előítéleteink voltak egymás iránt, szóba se álltunk.
2011. máj. 19. 12:49
 26/29 A kérdező kommentje:

Csak ti most vagyok 23 éve házasok!Szóval minimum negyvesek vagytok!Régen teljesen más volt minden mint most!

És a mondókámban ez is benne van "Persze a pakliban még az is benne van h életük legjobb döntése volt és boldogan élnek amíg...." Szóval egy szóval nem zártam ki annak lehetőségét h jó döntés de ......

2011. máj. 19. 14:35
 27/29 anonim válasza:
Hát sztem sem lesz valami jó kapcsolatuk csak már akkor lesz szal és nehezebb elválni mikor már össze vannak házasodva:S
2011. jún. 7. 18:00
 28/29 anonim ***** válasza:
58%
Ha jól vettem ki, nem igazán tudsz sokat az unokatestvéredről (mi a fszom szó az, hogy uncsim??). Akkor honnan tudnád, hogy mit érez? Féltékeny vagy, igen is az vagy. Hogy ő megtalálta a boldogságát 4 hónap alatt, téged meg nem jegyez el senki.
2011. júl. 20. 13:36
 29/29 anonim válasza:
70%
Úristen :D Nálunk már a 2. hónap után eljegyzés volt, és hogy miért,mert a mi dolgunk, ha annyi idő alatt úgy érezzük hogy kiismertük egymást, azonosak az elképzeléseink és tudnánk együtt élni, akkor minek várjunk? ÉS ha volt az unokatesódnak előtte több kapcsolata is ami sokáig tartott, gondolom hogy ebbe fáradt bele, elég nagy baj hogy sok időt el kell pazarolnunk mielőtt megtaláljuk a nagy Ő-t. Szerintem vagy örülj vele együtt vagy ne szólj bele, mert igazából semmi közöd hozzá és csak az irígység beszél belőled.
2011. szept. 7. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!