Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a férjemnek, hogy válni szeretnék 7 hónap után?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva az esküvő is inkább miatta volt 3,5 év elteltével, én semlegesen álltam hozzá, ha akarja lesz, ha nem, akkor nem. Ha már úgy döntöttünk, hogy legyen, akkor ragaszkodtam ahhoz, hogy közösen találjunk ki minden részletet. Abban egyetértettünk, hogy DJ legyen, aki nem játszik mulatóst, azt mindketten utáljuk. Találtunk egyet, aki nekem már a legelső találkozáskor is nagyon szimpatikus volt, megállapítottam magamban, hogy milyen helyes, mikor megbeszéltük vele, hogy mikor és mit szeretnénk. A buli extrán jól alakult, másnap reggelig tartott. Férjem elment lepihenni miután vége lett a banzájnak, én meg ott maradtam beszélgetni a DJ-vel, miközben pakolta össze a cuccait. Beszélgettünk egy keveset, a vége az lett, hogy lefeküdtünk egymással. A szex annyira frenetikus volt vele, hogy azóta is találkozunk hetente 2-3 alkalommal, illetve reggelente (5-6 között) csetelünk, mikor még a férjem alszik. Nem tud még semmiről, úgy tudja, hogy sokszor kell túlóráznom a munkahelyemen, de már nem bírom tovább magamban tartani mindezt. Hogyan kellene úgy tálaljam neki, hogy békében, veszekedés nélkül el tudjunk válni?2022. febr. 11. 19:34
11/78 anonim válasza:
Ez onnan tudható hogy ordas nagy kamu, hogy Magyarországon nem létezik olyan esküvői DJ aki nem mulatóst játszik.
12/78 A kérdező kommentje:
Megérdemli, hogy őszinte legyek vele, már régen nyomaszt az egész. Nem ütne meg sosem, ebben sziklaszilárdan biztos vagyok. Békében alatt azt értem, hogy ne utáljuk meg egymást, emlékezzünk csak a jóra a kapcsolatunkból, nem szeretnék haragban elválni, hanem gyorsan, mindent átbeszélve, közös megegyezéssel.
2022. febr. 11. 19:54
13/78 A kérdező kommentje:
Nemcsak esküvői dj, hanem az is, ő is szokott mulatóst játszani, de mi megbeszéltük vele, hogy ne játsszon az esküvőnkön, mert kiver a víz Kisgrofó és társaitól, amit meg is oldott.
2022. febr. 11. 19:56
14/78 Lachesys válasza:
Nem hiszem el, hogy van ember aki ennyire illuzioban el 😂 ember, nincs olyan aki a jóra emlékezik abból, hogy a feleségét már az esküvő után más farkalta. Ha egy kicsit is szeretted valaha azt a szerencsétlent, legalább ne az egész sztorit mondd el, csak a saját lelkiismeretfurdalasodon akarsz könnyíteni...
15/78 anonim válasza:
Keresztanyám régi Romana regényeiben olvasni ilyeneket :)
16/78 anonim válasza:
"nem létezik olyan esküvői DJ aki nem mulatóst játszik."
És már miért ne létezne? Jómagam is voltam ilyen esküvőn.
17/78 anonim válasza:
Ezt a sztorit nemrég olvastam az nlc-n vagy a velveten.
18/78 anonim válasza:
Ebből ronda válás lesz, sárdobálással, meg gyűlölködéssel.
Még 20 év után se egyszerű békében válni, mikor kölcsönösen kihűltek az érzelmek. Nem hogy pár hónap után... Főleg úgy, hogy ő is tudja, hogy az új kanid volt az esküvői dj, és seperc alatt áll össze a kép, hogy mikor jöttetek össze.
19/78 A kérdező kommentje:
Nem írtam még le senkinek, csak 4 nagyon jó barátnőm tudja, akikért tűzbe tenném a kezem, hogy köztünk marad mindez. Családomnak, saját szüleimnek sem mertem még felhozni, pedig nagyon jóban vagyunk, tényleg borzasztóan nehéz helyzetbe sodortam magunkat.
2022. febr. 11. 20:03
20/78 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!