Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy mondjam el a férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a férjemnek, hogy válni szeretnék 7 hónap után?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva az esküvő is inkább miatta volt 3,5 év elteltével, én semlegesen álltam hozzá, ha akarja lesz, ha nem, akkor nem. Ha már úgy döntöttünk, hogy legyen, akkor ragaszkodtam ahhoz, hogy közösen találjunk ki minden részletet. Abban egyetértettünk, hogy DJ legyen, aki nem játszik mulatóst, azt mindketten utáljuk. Találtunk egyet, aki nekem már a legelső találkozáskor is nagyon szimpatikus volt, megállapítottam magamban, hogy milyen helyes, mikor megbeszéltük vele, hogy mikor és mit szeretnénk. A buli extrán jól alakult, másnap reggelig tartott. Férjem elment lepihenni miután vége lett a banzájnak, én meg ott maradtam beszélgetni a DJ-vel, miközben pakolta össze a cuccait. Beszélgettünk egy keveset, a vége az lett, hogy lefeküdtünk egymással. A szex annyira frenetikus volt vele, hogy azóta is találkozunk hetente 2-3 alkalommal, illetve reggelente (5-6 között) csetelünk, mikor még a férjem alszik. Nem tud még semmiről, úgy tudja, hogy sokszor kell túlóráznom a munkahelyemen, de már nem bírom tovább magamban tartani mindezt. Hogyan kellene úgy tálaljam neki, hogy békében, veszekedés nélkül el tudjunk válni?

2022. febr. 11. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
61%

Ez ugyanaz a kérdező aki arra veri más kérdésekben hogy megrakták a menyasszonyt az esküvőn. Ez a fétise.

100 okból vérzik a sztori:

1. ", hogy Magyarországon nem létezik olyan esküvői DJ aki nem mulatóst játszik." öregem, respect! ez tényleg így van. aki szerint nem így van az kamuzik, vagy a kérdező egy másik accountról

2. egyébként az esküvői DJ-k mind tohonya, pocakos, 55 éves undorító zsíros izzadt pacákok. undorító szexista poénokkal. Kérdező, neked ez tényleg bejön, és higgyük is el?

3. "Férjem elment lepihenni miután vége lett a banzájnak, én meg ott maradtam beszélgetni a DJ-vel, miközben pakolta össze a cuccait. Beszélgettünk egy keveset, a vége az lett, hogy lefeküdtünk egymással."

Jó nagy kamu.. Egyrészt másnap reggelre már 24 órája talpon vagy legalább. Benned van egy tonna pia, végigtáncoltad az éjszakát. Az emberek többségének még a nászéjszaka nem jön össze, csak vmi belealvós töcskölés, mi meg elhiggyük hogy az étteremben lefeküdtél a DJ-vel?

4. Hol volt az éttermi személyzet amíg te a DJ-vel lefeküdtél? Ha elvonultatok addig, hogy nem zárták rátok az éttermet?

5. A férjed esküvő után hazament egyedül, téged ki vitt haza? Esküvői ruhával meg mindennel együtt? A DJ?

6. ", illetve reggelente (5-6 között) csetelünk, mikor még a férjem alszik"

Mert az teljesen életszagú, hogy amikor még minden normális ember az igazak álmát alussza, te felkelsz csetelni. Meg a DJ is, aki este-éjszaka dolgozik. Nyilván.

Nem kell Columbonak lenni hogy az ember gyanút fogjon hogy te nem egy csinos fiatal asszonyka vagy hanem egy pattanásos kövér tini fiú!

2022. febr. 11. 23:09
 42/78 anonim ***** válasza:
100%
Az is fura hogy attól hogy a fèrj elmegy aludni, a násznép még ottmarad. Baràtok baràtnők szülők testvêrek stb. Nekik nem fura hogy a menyasszony fèlreül dumálni a DJ-jel? Nem furcsálják h a menyasszony nem a fèrjével van?
2022. febr. 12. 04:50
 43/78 A kérdező kommentje:
Azért az alaptalan feltevéseknek is van egy határa, elképesztő marhaságokat feltételeztek. Nem, nem feküdtem le az ügyvéddel, sokak korombeli nővel ellentétben nem egy nálam 20-25 évvel idősebb pasit kerestem soha, aki majd eltart. A 6 pontból álló feltételezésed sem állja meg a helyét egyáltalán. 1. Klubokban is szokott zenélni, megbeszéltük, hogy milyen zenei stílusokat szeretünk, mik maradjanak ki, így például nem volt Kisgrofó, a klasszikus Szerelemvonatra vonatkozás is kimaradt és még sorolhatnám. 2. Fiatal, nálam 6 évvel idősebb, izmos pasiról van szó, aki ügyel arra, hogy fitt maradjon. 3. 24 óránál többet is kibírok alvás nélkül, ráadásul akkor egy hatalmas adrenalinlöket volt bennem. Nem ittam annyit, hogy részeg legyek. 4. Egy szállodában volt az esküvőnk, ahol szobákat is béreltünk a násznépnek. Két vendégünk (egy pár) nem tudott eljönni koronavírusos megbetegedés miatt, de kifizettük már az ő szobáját is, ami emiatt üres volt, mondtam neki, hogy kérje el a kulcsát a recepción, ott voltunk együtt. 5. A szállodában aludtunk, másnap dél körül ment mindenki haza, a DJ hamarabb. Én a férjemmel és a szüleimmel mentem haza kocsival, apukám nem ivott semmit a lagzin, ő vezetett. 6. Mindennap 5-kor kelek, mert korán reggel szoktam menni futni, hogy legyen időm főzni és elkészülni, mire megyek dolgozni. Ő pedig akkor szokott hazaérni a bulikból, így mindkettőnknek jó az az időpont, plusz a lebukás esélye is akkor a legkevesebb.
2022. febr. 12. 07:54
 44/78 A kérdező kommentje:
Sokak helyett sok, bocsánat, siettem.
2022. febr. 12. 07:55
 45/78 anonim ***** válasza:
79%
Hogy hogyan, az mindegy, csak minél hamarabb, ha tényleg véget akarsz vetni ennek az állapotnak. Minden rosszindulat nélkül, ebből valószínűleg évekig tart majd, mire talpraáll. Ha előbb tud belekezdeni, hamarabb lesz túl rajta.
2022. febr. 12. 08:35
 46/78 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ettől a történettől mêg annak is elmegy a kedve a házasságtòl aki olvassa nemhogy szegény férjednek. Szerintem semmi esetre se mindjàl el részleteket mert ez feldolgozhatatlan. Mondd meg neki hogy kihűlt az irànta erzett szereteted ès békében váljatok el. Amùgy ha belegondolunk nagyon jól választottál,hogy lecseréled a férjedet egy rendszeresen bulikból hajnalban hazaérkező sràc mellett, akinek simán belefér hogy felkérik megfizetik hogy zenéljen egy lagziban és a végén televágja a menyasszonyt. Hosszù ès boldog kapcsolatot kívánok.
2022. febr. 12. 08:47
 47/78 anonim ***** válasza:
86%
Amit a fèrjednek okoztàl azt valòszínüleg akkor fogod visszakapni mikor a DJ től nagy pocakkal vàrod a gyerekedet de a DJ hajnalban nem haza fog jönni hozzàd, hanem valamelyik feltöltött szàjùhoz. Legalàbb arra vigyàzz hogy gyereked ne szülessen mert az fog leginkább sérülni.
2022. febr. 12. 08:53
 48/78 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy mi lenne az ő szempontjából a legjobb. Arra jutottam, ismerve őt, hogy a teljes igazságot tudnia kell, sokkal jobban fájna neki, ha mástól tudná meg utólag. A DJ undorítónak tartja a feltöltött szájat, műmellett, a tipikus instalány megjelenést. Az esküvőnk előtt lett vége 4 hónappal a 8 éves kapcsolatának, egyáltalán nem űzött sportot abból, hogy mindenkit megfektessen, ahogy én sem csaltam még meg korábban semelyik páromat. Gyermekünk nem lehet egy nőgyógyászati műtétem következtében, ami nagy fájdalom, de beletörődtem.
2022. febr. 12. 09:10
 49/78 A kérdező kommentje:
műmellet
2022. febr. 12. 09:10
 50/78 anonim ***** válasza:
100%
Fhu, hát ha mondod hogy szeretnél szakítani, úgyis meg fogja kérdezni, hogy van e más? Ha el is mondod, azt ne mondd e hogy a saját lagzitokon jöttetek össze. És ha nem forszírozza ki az, a személyt sem mondanám el.
2022. febr. 12. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!