Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy mondjam el a férjemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a férjemnek, hogy válni szeretnék 7 hónap után?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva az esküvő is inkább miatta volt 3,5 év elteltével, én semlegesen álltam hozzá, ha akarja lesz, ha nem, akkor nem. Ha már úgy döntöttünk, hogy legyen, akkor ragaszkodtam ahhoz, hogy közösen találjunk ki minden részletet. Abban egyetértettünk, hogy DJ legyen, aki nem játszik mulatóst, azt mindketten utáljuk. Találtunk egyet, aki nekem már a legelső találkozáskor is nagyon szimpatikus volt, megállapítottam magamban, hogy milyen helyes, mikor megbeszéltük vele, hogy mikor és mit szeretnénk. A buli extrán jól alakult, másnap reggelig tartott. Férjem elment lepihenni miután vége lett a banzájnak, én meg ott maradtam beszélgetni a DJ-vel, miközben pakolta össze a cuccait. Beszélgettünk egy keveset, a vége az lett, hogy lefeküdtünk egymással. A szex annyira frenetikus volt vele, hogy azóta is találkozunk hetente 2-3 alkalommal, illetve reggelente (5-6 között) csetelünk, mikor még a férjem alszik. Nem tud még semmiről, úgy tudja, hogy sokszor kell túlóráznom a munkahelyemen, de már nem bírom tovább magamban tartani mindezt. Hogyan kellene úgy tálaljam neki, hogy békében, veszekedés nélkül el tudjunk válni?

2022. febr. 11. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kèrdező. Feltűnő milyen nyugalommal tűröd a sok kritikàt, tùl intelligensnek tűnsz ahhoz kêpest amit tettèl. Követ dobtunk ràd eleget, bàr nem azèrt vagy itt,hanem tanacsèrt. Mond el a pàrodnak hogy szeretnèl vàlni de ne rèszletezd mert ebbe bele lehet dilizni ha megtudja a valòsàgot
2022. febr. 12. 19:04
 62/78 anonim ***** válasza:
76%
#61 Azért tűri jól a kritikát, mert trollkérdező!
2022. febr. 12. 19:29
 63/78 A kérdező kommentje:
Ennek 2 fő oka van: az egyik, hogy abban igazatok van, hogy gerinctelen húzás volt, amit tettem, ezt egy percig nem vitatom, de meg nem történtté utólag nem tudom tenni, nem is akarom. Az viszont nem segítség, ha különböző obszcén jelzőkkel illettek emiatt. Azzal nem leszek előrébb, ha felveszem a kesztyűt és hasonló stílusban leosztok mindenkit. Másrészt a mindennapjaim során a munkahelyemen nagyon sok különböző habitusú ügyféllel találkozom, meg kellett tanulnom kezelni őket, különben bediliztem volna már tőlük, így itt sem esik nehezemre ezt megtenni.
2022. febr. 12. 19:51
 64/78 anonim ***** válasza:
32%
Fő hogy légy nagyon tapintatos ès ne rèszletezd mert ez a történet sokkolò.
2022. febr. 12. 20:03
 65/78 anonim ***** válasza:
84%

"Nem tartom a szeretőmnek, sokkal inkább az új, egyelőre még titkolt páromnak."

Igen, ezt pont úgy hívják h szerető. Házas vagy, nem? Lefeküdtél vele, nem? Akkor szerető.

2022. febr. 12. 20:27
 66/78 anonim ***** válasza:
31%

Az nem fér a fejembe, hogy hogyan tudtatok szobára menni, anélkül hogy ez bárkinek feltűnjön.

Ha a kérdés igaz (amit gyanítok h nem) akkor a férjed már valószínűleg rég tud róla.

2022. febr. 12. 20:31
 67/78 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk èn egy kortyot nem ittam esküvőmön,a nàszèjszaka az tényleg nászéjszaka volt, viszont baromi sokat vàrtam a menyasszonykámra mire megérkezett a szobába. Lehet hogy nálunk is volt valami hasonló....??? (Igaz ennek már 15 éve.) Na majd kérdôre fogom az asszonyt... lesz nemulass ha kiderül valami
2022. febr. 12. 21:05
 68/78 anonim ***** válasza:
100%

"mert ez a történet sokkolò."

Persze, mert kitalált...

2022. febr. 12. 22:24
 69/78 anonim ***** válasza:
68 as lehet h igazad van. Sőt remélem!!
2022. febr. 12. 22:28
 70/78 anonim ***** válasza:
72%
Én elhiszem hogy nem kamu, rengeteg ilyen szutyok van és ez kell a pasiknak, mert jaj de menci meg vagány a csaj, meg kell a pasiknak. (megtapasztaltam, 2 ilyen pasim is volt a 4-ből) Áldom az eszem hogy eljöttem onnan és normális közegben találtam párt aki (remélhetőleg) hozzá nem érne egy kúrv@hoz.
2022. febr. 13. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!