Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szabotál mindent a volt férjem?
Figyelt kérdés
8 hónapja élünk külön, van egy közös gyerek. Ma 9re ígérte magát, hogy mennek karácsonyra mamához. Fél 10 van, nem szólt, nem jött. Miért gondolja azt, hogy még mindig az én időmmel is gazdálkodhat?2021. dec. 26. 09:29
21/29 anonim válasza:
#17, te most kit nevezel exnek?
Anya jelentgesse az ex késéseit a gyámügynek, vagy apuka helyében művelnéd ugyanezt a szívózást a gyerekeden keresztül a volt nejeddel? Csak mert a hsz-ed egy olyan komment után jött egyetértőleg, ahol azt javasolták, hogy legyen apa minden szabályszegése jelentve.
22/29 anonim válasza:
A nőnek meg a volt férje az exe, nem...? Én vagyok a hülye, amiért jót feltételeztem. Akkor meg is érdemled, hogy annak tartson majd a gyereked, ami vagy, és jelentgesse mindenki az ilyen kicsinyes, szar alakokat amíg meg nem tanulják, hogy _a gyerek_ az első.
23/29 anonim válasza:
Fél óra után felhívtam volna, hogy mikor jön, mert a gyereke itt várja felöltözve. Ha azt mondja, nem tudja, meglàtja, azt mondom, akkor elmegyünk más programra.
24/29 anonim válasza:
Gyerek nem gyerkőc te o...ba !!!
25/29 anonim válasza:
"Gyerek mit szenved?Kap 20000 ft ért több ajándékot azt okés."
Ha ezt komolyan gondolod, akkor - többek között - attól szenved a gyereked, hogy érzelmi fogyatékos az apja.
26/29 anonim válasza:
ha rendszeresen eltér a megbeszélt és megengedett határidőktől és ezt tudod bizonyítani, akkor jogi útra viheted
27/29 anonim válasza:
Utolsót adom, én is ezt írtam. Minden ilyen elmaradt alkalommal hívd fel a megfelelő hivatalt (bocs, ehhez nagyon nem értek, úgyhogy járj utána), hogy hivatalosan is legyen nyoma a dolgoknak. Sőt, telefonon is csak írásban beszélgess vele, azt vissza lehet olvasni, ott az időpont, tehát ugyanúgy "bizonyíték".
28/29 anonim válasza:
Az írásbeli kommunikáció szülök között szinte lehetetlen. A szívatás lényege az, hogy mindig megy, de sosem ér oda időben. Ennek helyes kezelése szerintem az, hogy félóra után nem adja oda a gyereket és kész. Legközelebb majd pontosabb lesz.
29/29 A kérdező kommentje:
Már nem nagyon tudom nem odaadni, 12 éves. És miért szívassam a gyerekem, mert az apja olyan, amilyen. Abban bízok, egyszer majd átlátja a gyerek az egészet.
2021. dec. 26. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!