Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Miért választok rosszul?
A környezetem okosnak, helyesnek, nagyon jó barátnak és jó férfinak is tart. Otthon is nagyon szeretnek és tisztelnek. Az utcán a lányokkal kölcsönösen szemezegetjük egymást. Vannak céljaim, azokért teszek. TÁRSAT, nem is kalandot keresek. DE: valahogy mindig olyan lánnyal kezdek, akiről kiderül, hogy nagyon önző, kényelmes és nem is akar igazán társ lenni - csak a szavak szintjén.
Miért mindig ilyenekbe futok bele? Azon is gondolkodtam - mi van ha tudat alatt szabotálom a boldogságomat? De mégis miért tennék olyat, amikor kalandozni már tényleg nincs kedvem, csak egy nyugis otthont szeretnék egy igazi nővel.
Legutóbb egy idősebb nővel jártam. Se célja, se motiváltsága. Akart gyereket, otthont, családot, társat,stb de dolgozni v önmagát fejleszteni már nem akarja - egésznap feküdt. Tenni semmit nem tenne érte csak várja hogy megérkezzen és kész. Nekem ezekből már elegem van.
Mi lehet a gond? Túl érzékenyen és komolyan veszem ezt? A környezetem sem érti, miért fogok ki ilyen kapcsolatokat mindig.
Tudtok valami tippet adni vagy ajánlani valamit?
Köszi
27ffi
Pontosan ezt érzem én is. Nem látom azt a csapból is folyó nagy női karrierizmust meg a céltudatos nőket. Akikkel csak voltam, lövésük sem volt az élethez. nem tudták mit akarnak. Lusták voltak és ambíció hiányosak.
Szerintem keress tovább, én is ezt teszem...
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy hagyj elég időt az ismerkedésre. Nem kell egyből beleugrani egy kapcsolatba, randizgatni, találkozgatni. Ha egy ideig nincs senkid az sem baj, de ha van, olyan legyen, amilyet keresel.
Amellett amikor kiderül,hogy nem az ideális jelöltet választottad mégsem, idejekorán zárd le a kapcsolatot, nem kell mindenáron benne maradni.
A párkeresés egy lutri, nem felel meg mindenki, ez nem baj, de ha már társat keresel, komoly kapcsolatot, akkor legyél céltudatos. Nincs értelme időt pazarolni egy nőre, aki nem fér bele a terveidbe.
Volt, hogy két kapcsolat között évekig szingli voltam. Ami egyébként szerintem egy tök hasznos és fontos dolog az élet során.
DE: ez amit írtatok,hogy idejébe lépjek ki, ebbe lehet valami. Szeretek dolgozni a dolgokon, ha van valami baj vele. és reménykedni hogy nem egyedül teszem :D De erre lehet, hogy jobban oda kell figyelnem a jövőben.
Köszönöm a válaszokat és szerintem MÁR volt benne hasznos gondolat!
#5: haha, nem zavarna, ha a nő otthon amazon lenne, és ami nem tetszik neki, elmondja, mert ezt meg is kaptam a kapcsolatomban. De ha én ugyanígy teszek, egyrészt mert tegyük fel engem is zavar, amit tesz, és szólok, másrészt azért, hogy megmutassam, vegye magát észre, milyen rossz az, amikor nem képes lenyelni dolgokat, akkor miért nem képes elviselni a kritikát? Én viseljem el, vágjak jó képet mindenhez, de ő nem? Szóval ha kihozza belőlem is az "amazont" (vagy annak férfi megfelelőjét), akkor hirtelen miért baj, ha vannak az embernek őszinte megjegyzései? Ez az az undorító kettős mérce, amikor nem azt nézem, hogy amazon az illető, hanem hogy ostoba.
28F
Csatlakozok 5-höz. Nem akarok amazon, túlzottan karrierista nőt. Mert én nem tűröm hogy parancsolgasson nekem, folyamatos stresszforrás legyen.
Én egy nőben a megnyugvást, megnyugtatást, gyengédséget keresem, a karrierizmust el tudom intézni magamnak.
26/F
Én a fordítottját kaptam meg legutóbb: túl sokat járkálok, programozok, így hogy lehet majd családot alapítani, miért nem akarom az életem a gyereknevelés oltárán feláldozni.
Tudatosítani kell, ki mit akar: független, erős nőt, vagy családcentrikus ősanyát?
Sok ember nincs tisztában mit akar a másiktól, de magától se. Nyilván ez nőkre is ugyanúgy igaz.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!