Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Miért választok rosszul?
A környezetem okosnak, helyesnek, nagyon jó barátnak és jó férfinak is tart. Otthon is nagyon szeretnek és tisztelnek. Az utcán a lányokkal kölcsönösen szemezegetjük egymást. Vannak céljaim, azokért teszek. TÁRSAT, nem is kalandot keresek. DE: valahogy mindig olyan lánnyal kezdek, akiről kiderül, hogy nagyon önző, kényelmes és nem is akar igazán társ lenni - csak a szavak szintjén.
Miért mindig ilyenekbe futok bele? Azon is gondolkodtam - mi van ha tudat alatt szabotálom a boldogságomat? De mégis miért tennék olyat, amikor kalandozni már tényleg nincs kedvem, csak egy nyugis otthont szeretnék egy igazi nővel.
Legutóbb egy idősebb nővel jártam. Se célja, se motiváltsága. Akart gyereket, otthont, családot, társat,stb de dolgozni v önmagát fejleszteni már nem akarja - egésznap feküdt. Tenni semmit nem tenne érte csak várja hogy megérkezzen és kész. Nekem ezekből már elegem van.
Mi lehet a gond? Túl érzékenyen és komolyan veszem ezt? A környezetem sem érti, miért fogok ki ilyen kapcsolatokat mindig.
Tudtok valami tippet adni vagy ajánlani valamit?
Köszi
27ffi
Utolsó pár barátnőm (25-30 évesek)
- mikor fejezed be a suli? - nem tudom
- hogy képzeled el a karriered? - hátt..nem tudom
- hol szeretnél élni? - nem tudom
- mit szeretnél akkor? - szülni
- beszélgetünk kicsit a politikáról/művészetről/tudományról? - bocsi én ezekhez nem értek/nem érdekel
Néhány kommentet olvasva felmerült bennem egy kérdés.
Számotokra az, hogy valaki társ és családanya, kizárja azt, hogy sikeres legyen??
Szerintem a kettő együtt teszi teljessé az embert (már, ha vágyik is ezekre).
Továbbá: az amazon és a TÁRS között óriási különbség van.
Igazából az emberek nagy része ilyen. A mostani párom előtt én sem találtam soha olyan férfit, akinek lettek volna komolyabb céljai ami mondjuk nem minimálbérért csinálni valami betanított melót amit utál élete végéig. Azért választasz rosszul, mert valóban kevés az ilyen ember. Nyilván ha sok ilyen lenne akkor mindenki sikeres lenne és senki nem csinálná az "alja" melókat.
És egyébként ahogy előttem is írták női részről elég nagy probléma, hogy a férfiak egyáltalán nem tudják azt kezelni, ha egy nő sikeresebb náluk. Tehát legyen sikeres, legyen karrierje, legyen pénze, de semmiképpen ne legyen neki több vagy jobb mint nekem. Így valóban nehéz olyan nőt találni aki az általad leírt kategória, mert attól meg kisebbségi komplexusa lesz mindenkinek...
Nagyon sok nő belekényelmesedik abba, hogy kevesebbet kell tennie a dolgokért, ezért nem is tanul meg küzdeni. Suliban odamennek valami cuki és visszahúzódó sráchoz, aki segít a háziban. Ha utazni akarnak, felszednek valami pénzesebb pasit. Ha ingyen akarnak kajálni, elmennek pár randira. Nem népszerű ezt leírni, de ez a helyzet. (Szerencsére persze van rengeteg normális nő, akik nem ebbe a kategóriába esnek, közöttük kéne keresgélned.)
#5: Miért van az, hogy ezt az "erős nőket nem bírják elviselni a férfiak" szöveget csak és kizárólag olyan nőtől hallani, aki nem erős, hanem simán hisztis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!