Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért szabotál mindent a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szabotál mindent a volt férjem?

Figyelt kérdés
8 hónapja élünk külön, van egy közös gyerek. Ma 9re ígérte magát, hogy mennek karácsonyra mamához. Fél 10 van, nem szólt, nem jött. Miért gondolja azt, hogy még mindig az én időmmel is gazdálkodhat?
2021. dec. 26. 09:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%
Valahogy szívasd vissza
2021. dec. 26. 10:40
 12/29 anonim ***** válasza:
35%
Van egy olyan érzésem, hogy nem az exed jött ki jobban ebből a válásból. Kicsinyes bosszú ez, nem tudja, hogy visszaüt majd neki a gyerek részéről.
2021. dec. 26. 10:53
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondtad neki, hogy 9-től várja a gyerek és már szomorú?
2021. dec. 26. 10:57
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván a láthatást nem lehet, és nem is szabad megtiltani, de ilyen esetben lehet elvinném a gyereket más programra. Azt nem várhatja el, hogy ha folyamatosan késik, topogva várjátok, mikor méltóztatik megérkezni. Fél óra késés után, ha nem indokolt, és nem szól róla, elmentek valahova. Mondjuk korcsolyázni, sült gesztenyét enni. Ha az apa hív, valami másik helyet mondasz. Felhív megint, ja, azóta ti átmentetek máshova, jöjjön oda. Pár ilyen kör után talán megtanulja, hogy ne a másik idejével játsszon. Plusz a gyerekkel is elmentek jól érezni magatokat.
2021. dec. 26. 10:58
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
Éveket szívtam így, mielőbbi bírósági végzés kell, ezeknek semmi más nem használ, csak a külső, jogi kényszer. Tudnék cifra dolgokat mesélni a szabotázs - akciókról, kicsinyes bosszúkról, amelyekhez a gyereket használják eszköznek. "Papír kell." - nincs más megoldás hosszabb (de rövid - és közép)távon.
2021. dec. 26. 11:01
 16/29 anonim ***** válasza:
82%

Legyen bírósági végzés.

Legyen jelentve ha sorozatosan nem jön,akkor nem kell majd rá várni.

Nyílván sajnálatos,hogy szegény gyerek várja,a link apja meg rászarik,de pár év múlva majd ő is át látja ezt.

2021. dec. 26. 11:35
 17/29 anonim ***** válasza:
16%
Komolyan mondom én is ezt tenném had s**pjon csak az ex.
2021. dec. 26. 11:39
 18/29 anonim ***** válasza:
69%
De miért, #17? Ha valaki ki meri mondani, hogy eddig és ne tovább, mert többet már igazán nem tud a másik helyett is a házasságba tenni, és emiatt vége lesz, akkor még tovább bünteted? A gyerekedet? Mert ezzel igazán őt csinálod ki, nem az anyját. Az később intézi el amit kell, vagy átszervezi a programját, de a gyerek, aki ott várja az apját ezerrel, az csak azt látja majd, hogy apa tényleg megbízhatatlan, szar alak, és nem lehet rá számítani. Nagyon tud neki fájni, hogy Ő nem elég fontos az apjának. Sajnálom, ha itt tartasz te is.
2021. dec. 26. 11:44
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom én is ezt tenném had s**pjon csak az ex

Az ilyen barmok nem fogják fel,hogy itt elsőkörben a gyerek szop...

2021. dec. 26. 11:49
 20/29 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos a láthatáshoz joga van, de nem kötelessége, ezt játssza most ki ellened.Én bebattyógnék a bíróságra, közölném a tényeket (így ő hiába fenyegetőzik majd) és csinálnám a dolgaimat, ahogy elterveztem.
2021. dec. 26. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!