Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire lehet reális, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet reális, ha az exfeleség azt állítja, hogy tételesen lebontva a költségeket kb 3ezer forintot költ egy gyerekre naponta? Ebben az ennivaló és a részarányos rezsiköltség van benne.

Figyelt kérdés
Állítólag még ez sem jön ki a gyerektartásból, ezért azt akarja, hogy az exférje fizesse a felét a plusz kiadásoknak.

2021. nov. 13. 11:13
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%

30.

És a kérdések nagyobb része igazol is, amikor olvasom az olyan problémákat, mint ez is. Kinek jó ez? Sem az apának, sem az anyának. Mindkettő beszopja. Elkerülhető lett volna? Igen.

2021. nov. 13. 13:58
 32/49 anonim ***** válasza:
12%
Hogy bemutassa a negatív oldalát is a gyerekvállalásnak. Jól van ez így.
2021. nov. 13. 13:58
 33/49 anonim ***** válasza:
90%

A gyerekszületés az élet legnagyobb csodája. Nem csak rosszul működő családok vannak.

És bárhogy is alakul később, a legtöbb ember semmi pénzért nem csinálná vissza azt, hogy gyereke született.

2021. nov. 13. 14:03
 34/49 anonim ***** válasza:
16%

33.

És azt honnan tudod, hogy mennyi közülük az, aki ezt komolyan is gondolja? Mert olyan is van, aki utólag ezt mondja. Persze, amikor már túlvan rajta, akkor utólag visszatekintve már lehet mondani. Főleg úgy, ha nem akarja elismerni, hogy hibát követett el. Ez egyrészt tapintatlanság lenne a gyerekeivel szemben, másrészt ezt önmagának se nagyon ismeri el a legtöbb személy. Választottunk egy utat, ki kell mellette tartani, örökké. A többség SZERET szenvedni! És utólag mártírkodni meg áldozatot játszani.

Mennyi öregtől hallom én ezt a környéken... "Feláldoztam magam értetek!", "Mennyi mindent tettem meg miattatok", "Hálátlanok vagytok, mert ti nem szenvedtek, bezzeg én igen - miattatok!"

Ez nem egészséges.

2021. nov. 13. 14:07
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

#34: Jó, legyen igazad. Mától tilos szülni, biztos, ami biztos, legyen tilos szexelni is, és 100 éven belül kihal az emberiség. Mindenkinek jobb lesz.

Amúgy nem az volt a kérdés, hogy a 10+ éves gyereket vissza lehet-e tuszkolni az anyjába, hanem az, hogy mennyire reális, hogy napi 3000 ft naponta az életben tartása. Így ugyanis apuci 5000 jó magyar forintot megspórolt.

2021. nov. 13. 14:27
 36/49 anonim ***** válasza:
15%

35.

Róluk tartom, hogy idióta mindkettő, hogy gyereket vállalt - felelőtlenül, hurrá-optimista módon. Ahogy a többség teszi.

Amivel nincs baj, csak utólag ne lenne ez a rinyálás, meg kellene őket sajnálgatni meg állami pénzzel tömni (jelenlegi kormányunk élen jár ebben), és őket kikiáltani hősöknek meg jó embereknek, szemben a többiekkel akik csak valami züllött alakok lehetnek, mert hát sem a jó konzervatív álláspont, se a nagy egyházi hozzáállás nem támogatja ezt. Szülj/nemzz, barom, legyen adófizető és szavazó utánpótlás!

2021. nov. 13. 14:32
 37/49 anonim ***** válasza:
83%
#36: Oké, ha kiélted a frusztrációd, amiért nincs kivel gyakorolni a gyártási technikát, legalább írd le, hogy te mennyiből jössz ki havonta, és ebből mire költesz. Ugyanis még mindig ez a kérdés. Nem a te nyomorod.
2021. nov. 13. 14:54
 38/49 anonim ***** válasza:
0%

37

Nem igazán értem a személyeskedésre váltást - ez lenne megint a vitatkozási stratégia? Meg a szokásos spekulációkra épített inzultáció?

Ebből én nem kérek.

2021. nov. 13. 14:57
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Na csak előjött, hogy bezzeg a gyerekesek mennyit kapnak manapság….
2021. nov. 13. 14:59
 40/49 anonim ***** válasza:
34%
Mekkora agyerek? Ha kamasz és annyit eszik mint 5 felnőtt férfi fél nap fizikai meló után akkor kevés. De nekem most van egy három éves gyerekem, aki pont elkezdett zabálni, mert növésben van. Napi ezer forintot se eszik. Rezsiről ne is beszéljünk. A fűtés ugyanennyi lenne ha nem lenne, a többi már mindegy, és kevés.
2021. nov. 14. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!