Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet reális, ha az exfeleség azt állítja, hogy tételesen lebontva a költségeket kb 3ezer forintot költ egy gyerekre naponta? Ebben az ennivaló és a részarányos rezsiköltség van benne.
Az apa hurcibálja a gyereket minden nap suliba, oviba, viszi külön órára, ő tanul vele, ő marad otthon, ha beteg a gyerek, neki esik ki a fizetése nagy százaléka,ő kel a gyerekhez, mert beteg, ő jár szülőire?
Jaaaaa, hogy nem. Ő csak bevágta a kis mütyikéjét 3 percre, fizet havi 40ezret,aztán ennyi.
#18:
Ez akkor lenne jogos, ha a pasi első perctől közli, hogy részéről az apaság kimerült abban, hogy jobb gumi nélkül, és oldja meg a nő a gyereknevelést teljes mértékben egyedül.
Csakhogy az ilyen "apucik" nagyon is akarnak gyereket, és esküdöznek, hogy mindent megadnak, csak legyen gyerek. Aztán válás után ők sírnak a legjobban, hogy a mocsok exe kizsigereli, és a 25 ezres gyerektartásból megy körmöshöz.
Vaterom ugyanez volt. 3 nőnek csinált 4 gyereket, aztán egyedül halt meg egy hevesi faluban, mert 80 évesen késő elkezdeni az apaságot. Akkor már mi nem voltunk rá kíváncsiak. Tudod, hogy mikor láttam utoljára? 10 évesen! 45 vagyok.
Nincs azzal se gond, hogy egyre kevesebb férfi akar gyereket. Egyre több nő is így van vele. De azért a kis kolbászért nem tartunk egy egész disznót!
19.
És hogy lehet valaki annyira hülye, hogy ezt elhiggye neki? Ráadásul ahogy írod 3 nőt is becsapott így. Miért ennyire ostobák egyes nők? Nekem szerencsém van, mert a női rokonaim elég okosak, de másoknál látom, hogy mennyire ostobák. Nem hülyék, hanem szimplán ostobák. Mintha egy minta állna mögötte, amit kb. így tudnék leírni
1.Megismerkedik valakivel
2.Belezúg és agyonisteníti, annak viselkedését végig rosszul értelmezve, manipulációnak bedőlve, egyértelmű cáfolatokat szándékosan nem észrevéve
3.Onnantól ő maga is pulyát akar egy idő után, mert hát mekkora isten akivel van és hát mennyire örök szerelem ez
4.Rájön, hogy nem így volt (általában megcsalják az ilyet) és utána indul a bosszú, a gyűlölködés
Az okosabbja megtanulja a leckét, de van aki folytatja:
5.Találkozik valaki mással
6.Akibe belezúg és onnantól ő az isten, a tökéletes ember, aki lazán veri át...
Hol marad az alap logika, a minimális emberismeret és az ilyen dolgok elkerüléséhez szükséges ravaszság?
Nem írtam, hogy bárki kötelezte őket. A nagy pénzügyi egálra írtam, amit írtam. Ha az apa szerint a pénzügyet felesben kell intézni, akkor a gyerek körüli teendőkből miért nem akarja a dolgok felét?
Nincs gyerekem, teljesen kívülállóként tettem fel kérdést. Erre meg az a válasz, hogy az anya is ott volt a fogantatásnál.. Az anya legyen ott mindig, mindenhol, vállalja gyakorlatilag az összes terhet a gyerekkel, tegye bele pénzügyileg is a felét.. Hol van itt az egál? Az apák nagy része csak pénzügyi egált akar, de a gyerek többi dolgában már nem óhajt részt venni. Ő fizet, ő részéről a dolog letudva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!