Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogatabb lett a válás, mint 10 évvel ezelőtt?
Biztos mindenki tudja már, h a Kowalsky frontembere válik a feleségétől és nő ottmarad 4 gyerekkel. A faszi meg megy tovább egy 25 éves, 2 gyerekes nőhöz.
Olvagattam a kommenteket és szinte mindenki igazat adott neki és nem kezdték el démonizálni ezért. Sőt, inkább bíztatták, h legyen boldog, mert csak 1 élete van.
Régebben ilyenért szétszedték volna...
Tényleg elfogadottabb lett a válás?
A válások nagy százaléja akkor rörténik meg, ha a nő menni akar. Kisebbik része, ha az új nő nagyon rafinált.
Az egész világ változik, a megitélések is.
Szerinted, ha csak spec esetben engednék a válást, akkor ezek a spec esetek nem szaporodnának meg?
Szerinted miért engedték meg egyáltalán, hogy váljanak az emberek? Mert egy besült kapcsolat halálos a társadalomra is. Egymás szekálása, a vagyonra való vadászás, a gyerekek elhelyezése mind véget nem érő háborút eredményeznek, aminek régen, mikor nem lehetett válni nagyon gyakran volt gyilkosság az eredménye.
Amíg pl a megcsaló félnek vagyontalanul kellett elhagyni a kapcsolatot, addig szintén nagyon sok probléma, tragédia történt. Pláne, ha a gyerek is ment a megcsalóval, nulla forinttal. El tudjátok képzelni, hogyha be lehetett egy nőről bizonyítani a csalást és a gyerekével együtt egy fillér nélkül kirakták a házból (és mivel nem dolgoztak a nők, ezért gyakorlatilag esélye sem volt bevételt szerezni), akkor az miket eredményezett. Ez társadalmilag nem kívánatos, még akkor sem, ha a férj önelégülten örvendhetett a csaló megszívatásán és persze a gyerekének tönkretételén.
Mi az hogy inkább divat.Nagyon elfogadott söt túlságosan is.
Felerősödtek az önös érdekek nincs kompromiszum.
Rohanó világ fáradtabb az egyik fél a másiknál sebaj keresünk màshol egy kis boldogságot
Több pénz van kilátásba nagyobb lehetőségek lerugjuk a régi kapcsolatot azonnal.
Régen voltak 50-60 éves házassàgi évfordulók mai generációnál ezt el kel felejteni.
Szomszédaimnak pár éve volt a 60. évfordulója.
Még cikk is volt róluk a megyei lapban, ami csöpögött a nosztalgikus romantikától…
Jah.
Csak mióta az eszemet tudom, üvöltve balhéznak legalább heti egyszer, de akkor valami repül:gyerekkoromban a bútorok is, az utolsó 10 évben már csak fazekak-tányérok.
Minden gyerekük elmenekült, anyukát próbálták menteni, de az meg olyan erősen valláskárosult, hogy nem mert menni, nehogy megharagudjon az Isten…
A hosszú házasság titka igazából az egymásrautaltság, félelem a közösség ítéletétől és vallási okok.
Furcsa ember lehetsz ha ez a véleményed a házasságról!
A kompromisszum nem fejhajtás.
Nagyszüleim 58 évet éltek együtt.Velük éltem én is.
Soha a fent leírtakat tapasztaltam.
Ha élnének a mai napig együtt lennének!
Megélték a háborút a lányuk elvesztését és kitudja mit még.
A bajok a gond a fájdalom csak még jobban összekovácsolta őket!
Nagyapám teljesen összeomlott lelkileg mikor nagyanyám meghalt.
Belőlünk valamít kiölt ez a világ hogy mi már képtelenek vagyunk erre!
Ên kivánnék mindenkinek olyan házasságot mint az övék volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!