Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy csak az egyik fél teszi tönkre/rontja el a házasságot, vagy mindig kettőn áll a vásár?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 09:08
A kérdező szavazást indított:
Egy ember is letudja rombolni
Ehhez mindig két ember kell
Mindig két emberen múlik, de van hogy az egyik jobban rombol
46 szavazat
1/6 anonim válasza:
Szerintem meg igenis valamelyik elkezdi es ha a masik benne marad, maga is lezullik. De ha idoben lep, akkor is a masik a hibas. Vannak emberek akik hazudnak, masnak mutatjak magukat mint amik es amikor jarsz veluk, lassan feladjak az alarcuk. Vagy adott a viselkedesevel egy igeretet hogy kapcsolatban igy vagy ugy fog viseljedni, autan kiderul, hogy megse. Igen,egy ember is tonkre tudja tenni.
2/6 FoxtrotLidérc válasza:
Házasságban nincsen tapasztalatom. Ez tény. Viszont hosszútávú kapcsolatban sajnos olyan ez, hogy akarhatok úgy lenni egy párkapcsolatban hogy tényleg MINDEN problémát megbeszéljek, megoldjak a másikkal - ha az nem vevő rá, akkor cs*szh*tem. A hibáimat bármikor elismerhetem, kijavíthatom, ha a másik utána ugyanúgy lovagol a történéseken...
3/6 anonim válasza:
Nálunk a férjem szúrta el. Van az pont, amikor valaki az anyját választja a felesége és a családja helyett. Ilyenkor a házasság alapjaiban rendül meg.
4/6 anonim válasza:
Az első házasságomban mindketten hibásak voltunk. De nagyobb részben én voltam a hibás, mert nem lett volna szabad hozzámennem. Házasságot csak akkor szabad kötni, ha mindkét fél biztos az érzéseiben, hiszen elvileg egy életre szól. Meggondolatlanul, vagy társadalmi, családi nyomásra nem szabad házasodni.
5/6 anonim válasza:
Az én férjem meg megcsalt,többször is.
Nem érzem,hogy az én hibám lenne. Csinos vagyok,szerettem és szeretem a szexet. Mégis megtette.Benne van a vérében.
6/6 anonim válasza:
Ok és okozat
Szerintem egy házasság két emberről szól és mindig ketten rontják el
A gusztustalan megcsalás(amit jó magam is elítêlek)valami elégedetlenség szüleménye.Senki nem úgy kel fel reggel na ma megcsalom a pàrom.
Nem veszi a fáradságot és talán fél is elmondani mik a gondjai a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!