Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan hogy csak az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy csak az egyik fél teszi tönkre/rontja el a házasságot, vagy mindig kettőn áll a vásár?

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 09:08
A kérdező szavazást indított:
Egy ember is letudja rombolni
Ehhez mindig két ember kell
Mindig két emberen múlik, de van hogy az egyik jobban rombol
46 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem meg igenis valamelyik elkezdi es ha a masik benne marad, maga is lezullik. De ha idoben lep, akkor is a masik a hibas. Vannak emberek akik hazudnak, masnak mutatjak magukat mint amik es amikor jarsz veluk, lassan feladjak az alarcuk. Vagy adott a viselkedesevel egy igeretet hogy kapcsolatban igy vagy ugy fog viseljedni, autan kiderul, hogy megse. Igen,egy ember is tonkre tudja tenni.
2021. okt. 23. 09:23
 2/6 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Házasságban nincsen tapasztalatom. Ez tény. Viszont hosszútávú kapcsolatban sajnos olyan ez, hogy akarhatok úgy lenni egy párkapcsolatban hogy tényleg MINDEN problémát megbeszéljek, megoldjak a másikkal - ha az nem vevő rá, akkor cs*szh*tem. A hibáimat bármikor elismerhetem, kijavíthatom, ha a másik utána ugyanúgy lovagol a történéseken...
2021. okt. 23. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk a férjem szúrta el. Van az pont, amikor valaki az anyját választja a felesége és a családja helyett. Ilyenkor a házasság alapjaiban rendül meg.
2021. okt. 23. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Az első házasságomban mindketten hibásak voltunk. De nagyobb részben én voltam a hibás, mert nem lett volna szabad hozzámennem. Házasságot csak akkor szabad kötni, ha mindkét fél biztos az érzéseiben, hiszen elvileg egy életre szól. Meggondolatlanul, vagy társadalmi, családi nyomásra nem szabad házasodni.
2021. okt. 23. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Az én férjem meg megcsalt,többször is.

Nem érzem,hogy az én hibám lenne. Csinos vagyok,szerettem és szeretem a szexet. Mégis megtette.Benne van a vérében.

2021. okt. 29. 06:45
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Ok és okozat

Szerintem egy házasság két emberről szól és mindig ketten rontják el

A gusztustalan megcsalás(amit jó magam is elítêlek)valami elégedetlenség szüleménye.Senki nem úgy kel fel reggel na ma megcsalom a pàrom.

Nem veszi a fáradságot és talán fél is elmondani mik a gondjai a másikkal.

2021. dec. 10. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!