Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves nők mit szeretnek kapni?
Én nagyon örülök a Talentum Tudományos Könyvtár könyvsorozat egy- egy kötetének, egy Audi gyárlátogatásnak, vagy egy zacskó kis fogaskeréknek, de ez erősen egyénfüggő.
20/L
tudomisén: sajna nem gépészmérnökin vagyok :)
Kérdésre visszatérve: a lányosabb lányok lehet, hogy örülnek a plüssnek, bár elég tucat ajándéknak tartom a virággal együtt. Lánynak elég egyszerű ajándékot adni, csak figyeljetek az elejtett szavaikra, úgyis beszélnek magukról még a kevésbé beszédesek is, simán ki lehet következtetni, miket szeretnek.
Köszi az eddigieket, jöhetnek még válaszok :)
Igen tudom, hogy egyénfüggő, ezt oda is akartam írni a kérdésbe, csak véletlen kitöröltem, vagy nem tudom, már nem jelent meg :P
Igen a gépészmérnök majdnem stimmel, mérnökinfon kezdtem eredetileg, csak már nem ott vagyok, ismerem ezt a "mérnök vagy nincs nőd" -et xD
Sajnos nem értek a nőkhöz, ezért félek mindig kicsit ettől a "hú most mit vegyünk neki" -től :( :D
Én azt szeretem, ami szívből jön, esetleg ő ügyeskedte össze! :) Például naptár, saját mesekönyv vagy süt és főz, hogy a kedvemben járjon.
Vagy amin látszódik, hogy rám gondolt. Én nem vagyok plüssös, de ha kapnék tőle, örülnék neki. :) Még egy fél zokninak is... :D
Persze, aminek a legjobban örülnék, ha kettesben elutaznánk valahova néhány napra. :) (de ezt csak akkor, ha megengedhetjük magunknak anyagilag)
20/L
Ruhadarabot nőnek TILOS!!!
De a saját kézzel készített jó ötlet :)
Én örültem a ruhadarabnak, mikor azt kaptam. Ha tujda a párja ízlését és a méretét, szerintem nem lőhet mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!