Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is undorító a sárdobálás, ami sok esetben követi a válásokat? Úgy gondolom, mindenhez két ember kell, nem lehet csak és kizárólag az egyik félre mutogatni. "Kettőn áll a vásár. "
Ezzel mindig az takarózik, aki hibázott.
Lásd még: megcsalás esetén a gyanútlan fél okolása.
Túl sok amerikai sorozatot néztek.
A valóságban nem igen lehet békésen elválni. Elvégre azért válnak, mert legalább az egyikük úgy gondolja, hogy visszafordíthatatlanul megromlott a házasságuk.
Hát, igenis van olyan, hogy csak az egyik fél a hibás! Mert mondjuk hiába van meg mindene otthon, neki izgalom kell és félre jár! Vagy nincs meg otthon, ami kell, de ahelyett, hogy kinyitná a száját és megbeszélnék, megoldanák, inkább hanyagolja a párját, amíg az ki nem száll az egyoldalú kapcsolatból.
Persze, nem szép dolog a sárdobálás, én sem támogatom, nem az a megoldás. De mondjuk az sem mindegy, mit veszünk annak. A volt férjem pl. sárdobálásnak vette, hogy megkértem a szüleit, hogy beszéljenek vele, hogy két év után kezdjen már el gyerektartást fizetni... Szerintem ez egy jogos kérés, ő meg nem tudta elviselni, hogy kipukkan a lufi, hiszen mindenkinek azt hazudta, hogy vagyonokat fizet a gyerek után.
A sárdobálás valóban undorító DE sajnos vannak esetek amikor nagy részben valóban csak az egyik fél a hibás.
pl. Mi most exemmel ennek a közepén vagyunk és hiába kérem az exemet hogy ne gúnyolódjon a gyeeknek az új páromról csak folytatja (irritája hogy a gyerekek szeretik és jól kijönnek). Nálunk az exem 2 éve képtelen beletörődni hogy sokadik megcsalás után otthagytam és volt merszem új életet kezdeni. Titokban névházasságot kötött ráadásul amire a Bíróságon azt mondta hogy házasságba menekült -ergó akkor meg ha házas duplán semmi köze kivel mit csinálok fél évvel a házassága után :-) Persze eközben még volt egy bnő is ( megvan minden és tudja jól)... szóval én vagyok a szar alak mert barátom lett miközben a többiről mélyen hallgat.
A gyerekeimet sem tiltom sőt küldöm de általában lemondja. Igy nehéz meggyőznöm őket hogy apátok amugy nagyon szeret Titeket.
ja és persze nem fizet mert"mèg nincs bírósági ítélet"....
Nekünk jól ment a válás, az ügyvéd csak annyit mondott intelligencia kérdése hogy elfajul e a dolog.
Egyébként meg csak részben igaz hogy mindkét fél hibás.
Illetve nem egyenlő arányban szoktak hibásak lenni a felek.
De tudom olyan is van ahol konkrétan az egyik fél hibás csak.
Személy szerint nem szeretem mikor a megcsalt félre húzzák rá a vizes lepedőt, merthogy biztos megérdemelte....mert nagyon nem mindegy szerintem, hogy ha pisztolyt fogok valakire akkor meghúzom e a ravaszt vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!