Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden második ember zsémbes, elviselhetetlen, kiállhatatlan lenne? Vagy miért válik el 10-ből 6ember? Ráadásul a fel nem bontott házasságokban is rengeteg a probléma, vita, kényszerből valo együttmaradás.
Nem feltétlen erről van szó.
Rengetegen azért válnak el, mert a nő nem élvezi a szexet, ezért a pasi keres szeretőt, akivel összejön, és emiatt elvál a feleségétől.
Vagy a pasi egy paraszt, és csak úgy megcsalja a feleséget, miért ne alapon?
Vagy a nő szemezget mással, és csalja meg a férjet, aki válást követel.
A többi kapcsolatban, ahol gondok vannak több tényező is befolyásolhatja a válást: gyerekek, vagyonmegosztás, kényelmesség.
Én pl. nagyon sok olyan embert ismerek, aki a gyerek és a pénz miatt marad együtt.
(Amit leírtam, nem azt jelenti, hogy nincs boldog házasság)
Jó kérdés, nem könnyű rá a válasz.
Az utóbbi időben nagyon sok, nem éppen érzelmeken alapuló házasságokat, esküvőket láttam.
Az emberek a Minőségi, Tartalmas, Segitőkész kapcsolatokra kellene törekedjenek, nem pedig az állandó showműsorra a rokonok, haverok előtt. Ilyen egyszerű a recept.
30-on felüliek pedig azért próbáljanak már Önálló, tökös döntéseket hozni, mert a rokonság és haveri kör nem tudja eldönteni az adott helyzetet jobban, mint önmaguk.
A fenn emlitettekre rengeteg példát láttam már.
A magyarok jelentos resze alkoholista es / vagy depresszios. (az egesz vilagra nezve az elvonalban vagyunk)
Nem valami jo alap egy kapcsolathoz. Es ugye 2 feleszunek milyen gyerekei lesznek..
Szerintem egymás mellett válnak azzá.
A probléma gyökerét abban látom, hogy ma már egyfajta társadalmi nyomás házasodni. Ha házasság/gyerekek nélkül éled le az életed, akkor kudercot vallottál.
Ennek eredményeként meg sem tudom számolni, hány lánnyal/nővel találkoztam akiknek semmi más vágyuk nincs az életben mint házasnak lenni. Ezzel önmagában nem lenne baj - mármint szerintem igen, de nekem semmi közöm hozzá -, viszont ezek a hölgyek egyáltalán nem törődnek a férfi személyével. Képesek bennemaradni bármilyen rossz kapcsolatban a férfi házasságot ígér.
Aztán kifognak valakit, aki oltár elé viszi őket, de azért szépen lassan megromlik a házasság, mivel eleve nem egymáshoz valók. A régi "csak akkor esküdj, ha tényleg biztos vagy benne, hogy szívesen leélnéd az életed" hozzállás helyét átveszi a "Na és? Max elválunk!". Ez persze frusztrációhoz vezet, kezdik megutálni egymást, és ezért válnak elviselhetetlenné.
Persze ekkor az esküvő/gyerekek kipipálva, a válás meg amúgy is divat mostanság.
"Tehát akkor mindenki képmutato és álarcot visel a társadalom előtti megnyilvánulásaiban ?"
Nem kepmutatok, csak keptelenek egeszseges kapcsolatot fenntartani, mert sosem tanitottak meg nekik, felnott korban pedig eleg nagy erofeszitesekkel jarna megtanulni. Sokkal egyszerubb a ferjet / feleseget hibaztatni, es itt feltenni kerdeseket hogy "normalis-e hogy a ferjem / felesegem"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!