Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem összes ismerőse és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem összes ismerőse és családtagja utál engem. úgy érzem ebben a férjemnek is szerepe van, válással megoldódik a probléma?

Figyelt kérdés
A férjem, rendes ember, de önállótlan, egésznap szgépen játszana, gyerekekkel elvan, de csak ha épp kedve van. a problémánk abból gyökerezik, hogy én keményen nyomatom a férjemmel hogy többet kell részt vennie, pl. házimunkában is fele-fele. én sokszor éjszakázom, dolgozom, minden az én vállamon van, a gyerekkekkel is én foglalkozom többet.h a munka miatt rá kell ahgynom a gyerekeket, akkor fél nap után idegbeteg lesz tőlük, pedig szükségem van a segitségére. amikor szembesitem az elvárásaimmal, egyből a környezetéhez menkül, előadja hogy ő milyen szerencsétlen, pedig ő aztán tényleg megcsinál mindent. nem engedtem el bulizni, úgy adta elő h korlátozom őt és ráerőltetem az akaratom, holott arról van szó, hogy itthon volt a sok munka, meg nem is tudom h nekünk kettesben mikor volt időnk magunkra, programot sose találna ki, a párkapcsolatért is nekem kéne felelnem. a baráti köre sajnálja őt, mert dolgoztatnám, meg ő különben is férfi, nehogy már ő is wc pucoljon...már mindenki azért szurkol h a férjem elváljon ettől a terrorista nőtől és majd milyen jó dolga lesz szegénynek nélkülem. persze a feladatok egy részét akkor is meg kellene csinálnia, de 100% hogy akkor is az anyjáéknak passzolná le a feladatot. nem tudok mit kezdeni a környezetével, irdatlan módon gyűlölnek, pedig nekik sohasem ártottam. az egyedüli ok, hogy a férjemet kézzel lábbal védik és úgy bánnak velem mintha az ellensége lennék. már felmeészt ez a gyűlölet és úgy érzem jobb lenne elváni, de a gyerekeket sajnálom. a férjem amúgy rohadtul befolyásolható, határozatlan, azért védik így, de persze valahol meg úgy érzem, nagyon is tudja hogy mi a valódi helyzet itthon, mert különben már menekülne. ugyanúgy szeret, hozzámbujik stb, de közben a környezetében is jópofizni akar és a felelősséget itt is ott is letolni magáról. ha meg azt momndom h elválok, akkor könnyen meggyőzik h nincs vele semmi baj. az én érdekeimet senki nem védi, még maga a férjem sem védett meg soha a környezete előtt...kész vagyok
2015. jún. 23. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Aki mások előtt nem képes téged megvédeni,és inkább ellened van,attól jót ne várj.Nem érdekes mit mond a környezet,ne azt nézd,hanem azt hogy mit tesz meg érted.Semmit.
2015. jún. 23. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Válj el, ez egyértelmű. EGyébként utána meg már mit érdekel, hoyg a férjed családtajai utálnak-e? Akkor már nem lesztek egy család. Azt tedd ami neked jó és önmagadnak felelj meg. Ha inkább akadályoz és eleged van, nem szereted el kell válnod, így csak nyűglődtök, szerintem ezt te is érzed.
2015. jún. 23. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Én csak a fejem verem a falba. Kérdező

Minek jártál vele? Minek mentél hozzá? Minek szültél gyereket neki?

Komolyan érdekelne. A leírásodból egy gyáva, felelőtlen, önállótlan, buta, befolyásható ember akinek a saját gyerekét nem lehet huzamosabb ideig a gondjaira bízni. Ez kellett neked?

2015. jún. 23. 15:23
 4/7 A kérdező kommentje:
kedves kommentelők. nem az a fő problémám, hogy vele veszekszek és nem vagyok elégedett vele, hanem az, hogy ebben a házasságban nem csak ketten vagyunk, hanem az egész családja, baráti köre. engem ez emészt fel, hogy a környeztével kell harcolnom, hogy értsék már meg, nem a férjem ellensége vagyok. de ehhez a férjem nemhogy nem segit hozzá, de még ellenem is tesz. ez az én fő problémám.
2015. jún. 23. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Férjként nulla, apaként nulla.

Társként is nulla, mert nem is akarja kettőtök közt rendezni a bajokat, - én ezért hagytam el az asszonyt, mert mi sem ketten voltunk a "párkapcsolatunkban" -megbeszéltünk valamit... aztán attól függően teljesült, hogy a kedves családja mit szólt hozzá...

Éretlen.

2015. jún. 25. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:

valas jo megoldas meg jobban fognak utalni az tuti

keressetek segitseget oldjatok meg a problemakat

A te viselkedesed tette ilyen ferje tuti elkenyeztetted ot az elejen

2015. jún. 26. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező a férjed akkor is egy akaratgyenge báb, teljesen midnegy, hogy harcolsz-e a környezeteddel, ami felesleges, akkor sem lesz igazad és akkor sem fognak jobban szeretni., Itt a kérdés az, hogy mért vágysz ennyire a férjed környezetének elismerésére, ha tudod, hogy neked van igazad? Talán ott vannak a legjobb barátaid? Az iylen környezetért nem kár, ismétlem:száállj ki ebből a házasságból és környezetből, ne azt bizonygasd, hogy harcolnod kell velük. NEM KELL, ez csak a Te rosszvágányú gondolkodásod. Ettől változni semmi nem fog. Egy olyan ember semmit nem ér egyébként, akinek nem a párja a legfontosabb, mert az a bajban sosem áll mellette, mint ahogy ez látszik is. Itt ez a fő baj és nem a környezet.
2015. jún. 26. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!