Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleim válni akarnak! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim válni akarnak! Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Az van, hogy apukám nem azt mondom, hogy folytonosan de iszik és nem tud mértékkel. Már anyukám régebben mondta, hogy lehet, hogy válni akarnak, de akkor meggyőztem, hogy ne. De most is ez a helyzet.Már anya is meg én is beszéltem apukámmal, de úgy látszik anya már az egész hagyja a fenébe. Mit tegyek? Már reménytelen az egész?

2014. ápr. 20. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem hajlandó apukád értetek lemondani az italról, akkor igen az a legjobb ha elválnak a szüleid.
2014. ápr. 20. 14:49
 2/7 meme23 ***** válasza:
100%
Egy iszákos apa, férj csak tönkreteszi a családot. Jobb lesz nektek nélküle.
2014. ápr. 20. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd őket. Sosem jó egy részeges a családban, arról nem is beszélve, hogy simán lehet több is a dolog mögött.
2014. ápr. 20. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Ne tegyél semmit, hagyd őket elválni. Ha a szülők külön akarnak lenni, a legrosszabb, amit tehetsz, ha ezt megakadályozod.

A gyerek miatt együtt maradó szülők boldogtalanok, és hidd el, ez neked is rossz lesz.

Tudom, miről beszélek, olyan családban nőttem fel, ahol apám csak azért maradt anyámmal, hogy a közelünkben lehessen, és része lehessen a gyerekei mindennapjainak.

Eredmény: egész kicsi koromtól kezdve arra vágytam, bár inkább elválnának. 18 éves voltam, amikor megtörtént, hatalmas kő esett le a szívemről.

2014. ápr. 20. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos tenyleg jobb lesz nelkule, ezt most nem hiszed el, de meg fogod latni,
2014. ápr. 20. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ha apukád nem akar változtatni, és ti már mindketten kértétek, akkor el kell fogadd, hogy ez a helyzet. Jobb neked is ha külön mennek. Eddig sem változtatott a szép szó, eztán sem fog. Vagy te így is maradni szeretnél, hogy ilyen apukád ?

Ha igen is, akkor sem várhatod el ugyanezt anyukádtól. HIdd el, hogy jobban jártok külön, sőt lehet, hogy az a lépés kell, hogy apukád ráeszméljen, hogy nem csak szöveg, hanem azt tett is követi. És ekkor kap majd észbe és kerültök össze újra és lesz normális a helyzet.

2014. ápr. 20. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha csak az a probléma, hogy néha földszintre issza magát, és négykézláb megy haza, de rendesen eljár dolgozni, és a kosztpénzt hazaadja, nem veri ki a fogaitokat egy-egy ilyen iszákos este után, akkor "akkora" baj nincs. Ellenben ha már a kosztpénzből van beállva, és ha szóvá teszitek neki, akkor a taknyotokon csúszva vág ki az ajtón, akkor érthető a dolog. Sőt így te se próbálj meg belefolyni a dolgokba. Inkább legyen csonka a család, mind a piás apuka miatt fiatalon tönkrement idegek.

Nekem első kézből van tapasztalatom iszákos, erőszakos apukával. és, hogy milyen, ha már nem bírod tovább, és egyetlen menekvés a penge... Hidd el. Nem jó az elmén leszíjazva, benyugtatózva feküdni, naphosszat elmélkedni, hogy inkább váltak volna el rég...

2014. ápr. 22. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!