Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim válni akarnak! Mit tegyek? Többi lent
Ne tegyél semmit, hagyd őket elválni. Ha a szülők külön akarnak lenni, a legrosszabb, amit tehetsz, ha ezt megakadályozod.
A gyerek miatt együtt maradó szülők boldogtalanok, és hidd el, ez neked is rossz lesz.
Tudom, miről beszélek, olyan családban nőttem fel, ahol apám csak azért maradt anyámmal, hogy a közelünkben lehessen, és része lehessen a gyerekei mindennapjainak.
Eredmény: egész kicsi koromtól kezdve arra vágytam, bár inkább elválnának. 18 éves voltam, amikor megtörtént, hatalmas kő esett le a szívemről.
Sajnos ha apukád nem akar változtatni, és ti már mindketten kértétek, akkor el kell fogadd, hogy ez a helyzet. Jobb neked is ha külön mennek. Eddig sem változtatott a szép szó, eztán sem fog. Vagy te így is maradni szeretnél, hogy ilyen apukád ?
Ha igen is, akkor sem várhatod el ugyanezt anyukádtól. HIdd el, hogy jobban jártok külön, sőt lehet, hogy az a lépés kell, hogy apukád ráeszméljen, hogy nem csak szöveg, hanem azt tett is követi. És ekkor kap majd észbe és kerültök össze újra és lesz normális a helyzet.
Ha csak az a probléma, hogy néha földszintre issza magát, és négykézláb megy haza, de rendesen eljár dolgozni, és a kosztpénzt hazaadja, nem veri ki a fogaitokat egy-egy ilyen iszákos este után, akkor "akkora" baj nincs. Ellenben ha már a kosztpénzből van beállva, és ha szóvá teszitek neki, akkor a taknyotokon csúszva vág ki az ajtón, akkor érthető a dolog. Sőt így te se próbálj meg belefolyni a dolgokba. Inkább legyen csonka a család, mind a piás apuka miatt fiatalon tönkrement idegek.
Nekem első kézből van tapasztalatom iszákos, erőszakos apukával. és, hogy milyen, ha már nem bírod tovább, és egyetlen menekvés a penge... Hidd el. Nem jó az elmén leszíjazva, benyugtatózva feküdni, naphosszat elmélkedni, hogy inkább váltak volna el rég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!