Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim el akarnak válni mit tegyek?
Anyámék nagyon joban voltak régen de mostmár kezdem azt érezni hogy egyre jobban távolodnak egymástol és nem szereti már apa annyira anyát. És anya gondolkodik azon hogy elváljanak mert apa ojan gyerekesen megsértödik mindenen aztán meg 2 hétig nem szolnak egymáshoz.De mindig anya kér tölle bocsánatot.Szerintetek mit tegyek velük hogy ne váljanak el?????
Csak normális válaszokat kérek
Semmit nem tehetsz. Ha nem tudnak együtt élni, akkor nem is fognak. Annyit tehetsz, hogy nem nehezíted meg a dolgukat. Így is elég nehéz helyzetben vannak.
Ha azt látják, hogy mellettük állsz bárhogy is döntsenek, sokkal higgadtabban fogják tudni meghozni a megfelelő döntést. Kényszer hatására, ha elkezdenél taktikázni hát.... szerintem abból semmi jó nem sülne ki.
Mit tegyél?
Ne okold magad!
Ez az Ő dolguk az Ő életük, hidd el sokkal rosszabb egy rossz házasságban felnőni, mint elvált szülőkkel, viszont békében.
Ez teljesen az ő dolguk.
Ha ők úgy érzik, hogy nincs rendben a házasságuk, hogy nem boldogok együtt és nincs is mód rá, hogy az rendbe jöjjön, akkor hidd el, hogy jobb, ha elválnak.
Mert sokkal könnyebb nekik is és a gyereknek is, ha ugyan a szülők külön vannak, de boldogok, vagy legalább is nyugodt körülmények közt vannak, mintha egy olyan környezetben kellene egy gyereknek felnőni, ahol a szülők boldogtalanok, nem szeretik egymást és folyton vitatkoznak. Én magam az utóbbi környezetben nőttem fel és hidd el kedves kérdező, bár a végén a szüleim elváltak, de ekkor már 19 éves voltam, de jobban örültem volna, ha ezt sokkal hamarabb teszik meg és így sokkal nyugodtabb környezetben nőhettem volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!