Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huncut' ember vagy rafinált tesz ilyet?
Közösen szerzett vagyon az üzlet a férj nevén, feleség alkalmazott. Közben eltelik közel 10 év, most válás. Férj el az új asszonyhoz, régi asszony marad, dolgozik tovább. Huncutul egy rafinált dologhoz nyúl a férj. Az üzletben egyedül hagyja hetekre a nejét. Férj csak néha jár vissza pénzt-árut vinni. Teheti, az ő nevén van. A neje csak alkalmazott. (Mivel papírt senki nem ad a férjnek, hogy 10 éve X milliót adott neki kölcsön, és abból lett az üzlet. Ergo, akkor különvagyona lehetne.) .
A munkaügyi per másodfokon is lezárul, a feleség megnyeri. Válás lassan, de döcög, folyamatban....., most nyögi be a férj, ( nem a munkaügyi pernél!) ,hogy az asszony tőle 8 millió értékű árut a boltból "lopott".
Colombo meg halott.
Ne haragudj, de nagyon zavaros amit leírtál!
Tipikus példája a ki mit tud bizonyítani esetének!
Akinek bizonyíték van a kezében, annak lesz igaza.
Lopás büntetőügy, nem egyszerű munkaügyi kérdés!
1/3
Huncut:pajkos, hamiskás, csintalan, pajzán
Rafinált:ravasz, leleményes, találékony, agyafúrt, dörzsölt, körmönfont, furfangos, fortélyos, csavaros eszű, cseles, rafkós, csalafinta, furmányos, fondorlatos, fifikás
2/4
Beadott egy leltárt, amit a barátaival’ aláíratott, mint tanúk. Ennyi a bizonyíték. Szorzási összeadási hibák vannak benne. Deeeeeee! Pontosan 14 hiba.
Mire kell gondolni az alatt, „alaposan rá fog fizetni”???
3/5
Váláskor a csjt-be beillesztik? Vagy visszamennek a munkaügyre és kezdik előröl, mert az egyik félnek eszébe jutott valami, ami már akkor megvolt.Mármint a leltár dátuma szerint a leltár már elkészült, csak elfelejtette említeni a per folyamán. Vagy külön pert indít büntetőügyben párhuzamosan a válással? Nekem is zavaros, mert nem vagyok jogász.
Ha az üzlet a házasság fennállásának idején jött létre, akkor közös vagyon az is, mint minden más.
A lopást nem benyögni kell, hanem büntető feljelentést tenni, a kockázata meg az, hogy ha bukik (ahogy elég valószínű a leírásodból), akkor hamis váddal ő kerül vádlotti helyzetbe.
A munkaügyi per mire vonatkozott?
Igen, akkor jött létre, de valami kibúvót keres a férj, hogy ne kelljen feleznie a feleséggel. Próbálkozik. Ezt választotta. Leltárhiány.
Ugye? Szerintem is már a munkaügyi per folyamán előrukkolhatott volna, vagy még előbb, amikor azonnali hatállyal kirúgta az asszonyt. Vagy a leltárnapján feljelenti az asszonyt. Vagy mit tudom én mi a teendő ilyenkor…
Ja! A munkaügyi per azért volt, mert a feleség ment a bíróságra, álláspontja szerint nem szabályos volt a munkaviszony megszüntetése. Erre csak röviden célzok az elején, bocs érte.
„A munkaügyi per másodfokon is lezárul, a feleség megnyeri.”
Köszönöm a hozzászólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!