Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő múlva heveri ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva heveri ki az ember, ha rájön, hogy "megcsalták"?

Figyelt kérdés

Kora reggel elment a párom, én nem tudtam aludni, gondoltam gépezek.Bekapcsoltam a monitort, hát a párom nem lépett ki a fb-jából. Női megérzés vagy nem tudom micsoda miatt nem jelentkeztem ki, hanem beleolvastam. Elkezdtem beszélgetni egy nővel, aki egyébként közös ismerős.

Párhuzamosan írtam neki a saját fb-omról, illetve a párom nevében. Sima hétköznapi beszélgetésnek indult, majd a nő írta a páromnak, hogy elmegy zuhanyozni, mossa meg a hátát. És szó-szót követett, a nő leírta a páromnak kerek perec, hogy szexelni akar vele, mert olyan jó vele...

Erre én kiborítottam a bilit, telefonon beszéltem a párommal is, persze mindketten tagadják, hogy lett volna köztük valami. Mert ők "csak" haverok.

Én egyik haveromnak se írom, hogy szívesen ágyba bújnék vele. Még akkor sem, ha ezt gondolom.

Se a nőnek, se a páromnak nem tudok hinni, hazaköltöztem és befejeztem mindkettővel...

2014. ápr. 9. 14:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem a megcsalás fájt nagyon, hanem, hogy folyamatosan a szemembe hazudott. Csak egy ilyen exem volt. Akkor fogytam is a stressztől... Nem tudom mennyi idő kiheverni.
2014. ápr. 9. 14:21
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
3 hét alatt kihevertem. Nem akartam érte többet sírni. Egyébként a szakítás után egy hónappal, már jött, hogy szeret ,adjak neki egy második esélyt. Mondtam neki, hogy máskor legyen okosabb és a következő kapcsolatát becsülje meg jobban. :)
2014. ápr. 9. 14:25
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon sajnálom hogy ezt kellett átélned. Valószinüleg te (soraidból itélve) nem fogod ezt tudni megbocsátani, és ennek itt van vége.
2014. ápr. 9. 14:25
 4/23 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, ha még nem is történt közöttük semmi, a nő írása alapján tuti hogy ágyba bújna a párommal.

Bár nem értem mit akar egy 3 gyerekes anyuka a páromtól...

Amúgy is sovány vagyok (stresszelek már egy éve kb), nem fogyhatok le mégjobban :(

Az igazi sírás még nem tört rám, csak néhány könny... még tartom magam.

2014. ápr. 9. 14:27
 5/23 anonim ***** válasza:
88%

Hát akkor ez egy kemény nap a számodra, sajnálom!

Három éve voltam kapcsolatban egy férfival, mikor kiderült, hogy már egy éve megcsal. Sose sejtettem semmit, mindig volt mindenre ésszerű magyarázata. Meg hát azt hittem, hogy ő is olyan szerelmes belém, mint én belé. Aztán megláttam őket, kézen fogva. Egyből nagyon rosszul lettem, oda sem tudtam menni, lefagytam. Később elmondtam neki mit láttam, ő pedig bevallott mindent. Azt mondta, hogy mindkettőnket szeret.

Ennek már 4 éve, de nekem sajnos nem sikerült kiheverni.

Képtelen vagyok bízni az emberekben, azóta már a barátnőimet sem tudom közel engedni magamhoz. Kifelé azt mutatom, hogy minden rendben, hogy nekem jó így egyedül, de valójában nagyon magányos vagyok.

Tehát én átkozom a pillanatot, mikor megismertem az exem, mert ha az egész életemet nem is, a húszas éveimet biztosan tönkretette.

28/N

2014. ápr. 9. 14:35
 6/23 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy írod, hogy szívesen ágyba bújna vele ergo még nem feküdtek le egymással ahogy kiveszem a szavaidból. Az is lehet mivel te írogattál neki a párod nevében, lehet arra izgult rá amiket írtál neki ergo nem is a pároddal bújna ágyba hanem veled. :D
2014. ápr. 9. 14:36
 7/23 A kérdező kommentje:

Nálunk is voltak gyanús jelek, és éreztem hogy valami nem oké. Nem tudtam önmagam lenni, éreztem hogy feszültség van a levegőben.

Rá is kérdeztem, hogy viszonya van e ezzel a nővel? Azt mondta nincs... Hát, olvastam mennyire szoros a barátságuk.

2014. ápr. 9. 14:37
 8/23 A kérdező kommentje:
6# ááá :D te teljesen kész vagy!
2014. ápr. 9. 14:38
 9/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha bevallaná az igazat és megbánná akkor megbocsátanál neki?
2014. ápr. 9. 14:51
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem. Csak ha a nő eddig is nyomult rá, miért nem állította le? Gondolom nem egyik napról a másikra alakult ki a nőben ez a vonzalom.
2014. ápr. 9. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!