Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva heveri ki az ember, ha rájön, hogy "megcsalták"?
Kora reggel elment a párom, én nem tudtam aludni, gondoltam gépezek.Bekapcsoltam a monitort, hát a párom nem lépett ki a fb-jából. Női megérzés vagy nem tudom micsoda miatt nem jelentkeztem ki, hanem beleolvastam. Elkezdtem beszélgetni egy nővel, aki egyébként közös ismerős.
Párhuzamosan írtam neki a saját fb-omról, illetve a párom nevében. Sima hétköznapi beszélgetésnek indult, majd a nő írta a páromnak, hogy elmegy zuhanyozni, mossa meg a hátát. És szó-szót követett, a nő leírta a páromnak kerek perec, hogy szexelni akar vele, mert olyan jó vele...
Erre én kiborítottam a bilit, telefonon beszéltem a párommal is, persze mindketten tagadják, hogy lett volna köztük valami. Mert ők "csak" haverok.
Én egyik haveromnak se írom, hogy szívesen ágyba bújnék vele. Még akkor sem, ha ezt gondolom.
Se a nőnek, se a páromnak nem tudok hinni, hazaköltöztem és befejeztem mindkettővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!