Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő múlva heveri ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva heveri ki az ember, ha rájön, hogy "megcsalták"?

Figyelt kérdés

Kora reggel elment a párom, én nem tudtam aludni, gondoltam gépezek.Bekapcsoltam a monitort, hát a párom nem lépett ki a fb-jából. Női megérzés vagy nem tudom micsoda miatt nem jelentkeztem ki, hanem beleolvastam. Elkezdtem beszélgetni egy nővel, aki egyébként közös ismerős.

Párhuzamosan írtam neki a saját fb-omról, illetve a párom nevében. Sima hétköznapi beszélgetésnek indult, majd a nő írta a páromnak, hogy elmegy zuhanyozni, mossa meg a hátát. És szó-szót követett, a nő leírta a páromnak kerek perec, hogy szexelni akar vele, mert olyan jó vele...

Erre én kiborítottam a bilit, telefonon beszéltem a párommal is, persze mindketten tagadják, hogy lett volna köztük valami. Mert ők "csak" haverok.

Én egyik haveromnak se írom, hogy szívesen ágyba bújnék vele. Még akkor sem, ha ezt gondolom.

Se a nőnek, se a páromnak nem tudok hinni, hazaköltöztem és befejeztem mindkettővel...

2014. ápr. 9. 14:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ha meg bejön neki ez a nő, akkor legyen gerince elismerni, hogy igen lebuktak.
2014. ápr. 9. 14:55
 12/23 anonim ***** válasza:

Biztos hogy megcsalt?

Mert lehet hogy félreértettem, de te kezdtél el levelezni a nővel és gondolom válaszolgattál is.

Előtte is voltak hasonló levelek vagy csak"veled"?

Mert ha nem voltak levelek akkor nem is biztos a dolog. Lehet hogy a párod elküldte volna. Mert csak azt írod hogy a nő akart lefeküdni vele.

2014. ápr. 9. 15:00
 13/23 A kérdező kommentje:

Az előzményeket a párom kitörölte.

De az utóbbi időben sokszor futottak össze "véletlenül"...

2014. ápr. 9. 15:08
 14/23 anonim ***** válasza:
a nő azt írta szexelni akar mert olyan jó vele.. mire érthette hogy jó vele? nagyon jól tetted hogy elköltöztél. mindenkinél változó mennyi idő alatt tudja ezt kiheverni, ha tudja egyáltalán.:( engem is csaltak már meg. 1 napot adtam csak magamnak a sírásra, szenvedésre. és másnap felkeltem és éltem az életemet tovább ahogy tudtam. nem mondom hogy nem fájt de nem gyötrődtem, nem sírtam többet.
2014. ápr. 9. 15:10
 15/23 anonim ***** válasza:
na még annyit hogy nem véletlenül törölte.. próbálj arra gondolni bármilyen nehéz is hogy jobb hogy kiderült még azelött hogy jobban megaláznak, hülyére vesznek. annak a görénynek még a telefont se vedd fel!
2014. ápr. 9. 15:12
 16/23 anonim ***** válasza:

5-ös én ugyanígy érzek.

1. Első párommal 2 évig voltam együtt akiről kiderült, hogy fél éven keresztül csalt a legjobb barátja menyasszonyával. Magyarázat-> "Szeretlek mindkettőtöket, de nem vagyok beléd szerelmes".

2. A második hosszabb kapcsolatom 3 évig tartott. Ott is kiderült, hogy akkori párom az akkori legjobb barátnőmmel csalt alkalmanként. Nagyon jó barátnők voltunk azzal a lánnyal, egész fősulit együtt töltöttük, megbíztam benne, mindig neki panaszkodtam ha valami bajom volt párommal, gondolhatod hogy esett mikor megtudtam. Magyarázat-> " Szeretlek, de nem vagyok szerelmes beléd"...

3. Harmadik (és egyben jelenlegi) kapcsolatom 4 éve tart. Az egész kapcsolat óriási szerelemmel indult a részemről. Még nem is ismertem, de már azt éreztem, hogy megőrülök érte, nekem csak ő kell, rá vártam eddig (előtte 2 évig semmi komoly kapcsolatom nem volt). Ahogy összejöttünk megmagyarázhatatlan érzés kerített hatalmába, gondolom ez lehet a "nagy szerelem" amit az ember akkor érez mikor úgy gondolja, hogy megtalálta a "nagy Ő-t". Teljesen tiszta lapot adtam neki, úgy éreztem hogy végre újra tudok bízni valakiben. Annyira bíztam benne, életembe először éreztem az a fura érzést, hogy feltétel nélkül bízol valakiben és szeretsz valakit. Szó szerint forróságot éreztem a szívemben ha rá gondoltam, nagyon-nagyon megszerettem. Bocsi ha csöpögős nagyon, alapjáraton nem vagyok ilyen de ha eszembe jut ez az érzés tudom, hogy még egyszer ilyen soha nem lesz. Csalódnom kellett benne is, pedig az életemet tettem volna rá hogy nem lenne képes bántani. Aztán egy nap valami videót akartam visszakeresni a gépemen amit előző nap néztünk és akkor kiborult a bili. Amíg én fürödtem kiderült, hogy társkereső oldalakat böngészett. Kíváncsi voltam, felregisztráltam én is, hogy meg tudjam nézni és majdnem elájultam mikor megláttam, hogy olyan szöveggel van fent, hogy "Keresem még az igazit..." kiakadtam, hogy az én párom így vélekedik mikor én azt érzem, hogy nekem ő a mindenem??? Kiderült utána, hogy találkozott is 1-2 csajjal. Később szexpartner keresőkbe is fent volt..mind1 hosszú a sztori, de a lényeg hogy ott nekem végem lett. 1 hétig olyan rosszul voltam, hogy dolgozni nem tudtam elmenni, fél percenként sírógörcs jött rám, éjszaka nem tudtam aludni, volt hogy éjszaka felkeltem és olyan gyenge voltam, hogy szó szerint össze estem úgy kapartak fel a földről.

A lényeg én ezeket a dolgokat soha nem fogom tudni már kiheverni. Azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást de nekem akkor ott az emberi fajból lett elegem, megundorodtam az emberektől és ez az undorom elég sokszor előjön. Amikor hallgatom barátnőimet mikor sztorizgatnak, hogy hogy csalják, hazudoznak a párjuknak/férjüknek. Amikor férfi ismerőseim látom, hogy hazudoznak a feleségeiknek. Mikor egyik jó barátomról kiderül, hogy csalta végig a párját terhessége alatt, vagy este elmegyünk iszogatni a felesége otthon van a kisbabával, ő meg ecsetelgeti, hogy du*gná meg a pultos csajt (és nem csak mondja meg is teszi) és még sorolhatnám. Ilyenkor elmenekülnék egy olyan helyre ahol csak egyedül vagyok. Sokszor megfordult már a fejembe hogy megszakítom a kapcsolatot az össze barátommal, de párom mindig azt mondja ne foglalkozzak velük az az ő magánéletük ránk nem tatozik, mi meg a barátaik vagyunk...hát nem tudom.

Én annyit tudok tanácsolni, hogy soha ne bízz meg senkiben. Tudom sza*rul hangzik, de tudatosuljon benned, hogy egyedül vagy. Az, hogy megcsaltak az nem téged minősít, erősnek kell lenned az a lényeg. Lehet a jövőben ez még sokszor elő fog fordulni, de próbálj meg tanulni ebből is. Én nem tudok haragudni egyik exemre sem, mert arra gondolok, hogy mindtől tanultam is valamit és próbálok csak a jó dolgokra emlékezni és arra ami a tanulsága volt a kapcsolatnak.

Most babát várok, titkon abban reménykedek, hogy szerethetek tiszta szívből majd újra valakit és önző módon reménykedek abban is, hogy a világon lesz legalább egy emberke akinek tényleg fontos leszek és aki feltétel nélkül szeretni fog. Most úgy érzem talán kapok majd egy kis jót is a sok "sza*r" ember után...de persze lehet itt is csalódni fogok...

2014. ápr. 9. 15:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Én egy közös ismerőstől tudtam meg, hogy a párom és az egyik jó barátnőm egyszer részegen együtt aludtak. Elvileg csak aludtak, tagadták, hogy bármi is történt. Ez egy éve történt, én a mai napig nem tudtam elfelejteni... :)
2014. ápr. 9. 15:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem hamar sikerült!Fél évig tudtommal járt félre!Az kemény idő volt,mert van 1 közös gyerekünk,csak ő rá koncentráltam.Ja és én vagyok az apa!Segítséggel tettem túl rajta magam,úgy hogy az egyik szeretője ímélt küldött nekem miközben hozzám járt haza,hogy miért bánik így vele,mikor mindent megadott neki!Nem morbid egy kissé?A szeretője nekem sír,hogy őt csalta meg egy másikkal!Párhuzamosan 3-ról tudtam:)!Gondoltam csak abbahagyja,de a családom előtt is megbukott,így mennie kellett,természetes "mindig az anyáé a gyerek",mert a megcsalás nem bűn a törvény szerint.Így ért vége a betervezett meseszép családi életem!A mostani férjét is csalja,tőle már 2 gyereke van!Ja az egyik szeretője ő volt anno,na most én hívjam fel a figyelmét?:)
2014. ápr. 9. 20:34
 19/23 anonim ***** válasza:

Az első barátnőmmel 5 év után szakítottunk. Miután szétmentünk, kb 1 hónappal később tudtam meg, hogy fél éve már "aktív kereső" volt társkereső oldalakon (ráadásul pont a szülinapomon regelt be az egyik oldalra). Szörnyű érzés volt utólag, hogy gyakorlatilag fél évig megcsalt - persze úgy, hogy nem is sejtettem mi van a háttérben. Mivel én sohasem tudnék ilyet megtenni azzal, akit szeretek - magamból kiindulva - más se tenne ilyet:( Nagyjából 1-1,5 hónap alatt túl tudtam magam tenni rajta, bár sokszor sírtam miatta úgy, mint egy kisgyerek.

Nekem anno az segített meggyorsítani a felejtést, hogy minden kapcsolatot megszakítottam az ex-szel.

Fel a fejjel kedves kérdező! Jobban jártál így, segített a női megérzésed, hogy rájöjj a csalafintaságra.

32F

2014. ápr. 9. 21:54
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nagyon vacakul érzem magam.

Az nagyon bánt, hogy egy 3 gyerekes anyukáról van szó, aki mininum 10 évvel idősebb a páromnál...

Inkább lett volna egy műmelles plázacsaj.... :S

2014. ápr. 10. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!