Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen ember az ilyen férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember az ilyen férfi?

Figyelt kérdés

amelyik szerelembe esik az esküvöje után 3 évvel,egy 2 éves fiucska apukája és ráadásul a felesége barátnöje csábitja el,aki szintén házasságban él 2 gyerekkel !

a szerelem öl, butit,nyomorba dönt !mind a ketten szemetek ?kinek legyen több esze ? nönek? férfinak ?

nem lehet küzdeni a hormonok kémiája ellen ?

tényleg zöldebb a szomszéd kertje ? melyiket kellen jol megverni ? ilyen kérdések vannak bennem és csak közvetve

vagyok érdekelt,külsö szemlélö,potnagyi,de mégis fáj a lelkem,mert a gyerekek is éreznek valamit..sokkal hisztisebbek

2012. aug. 8. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Mind a kettőnek szétb.szni a fejét!!
2012. aug. 8. 14:54
 2/14 anonim ***** válasza:
48%

milyen nő az olyan, aki elhamarkodva gyereket szül egy szr kapcsolatba?

na azt kéne agyonütni!

2012. aug. 8. 14:55
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Ez így nagyon kevés infó... nagyon sok házasság azért megy tönkre, mert az újdonsült anyuka egyszerűen megszűnik nőnek, társnak lenni. Az pedig már nem házasság. (Én nőként vallom ezt, nálunk a férjem volt az, aki a gyerek születése után nem nőként tekintett rám, hanem "csak" anyaként, és mindennemű intimitás megszűnt köztünk... ez nagyon sok házasságban játszik szerepet. Márpedig az embereknek (férfiaknak és nőknek egyaránt) igényük van a párkapcsolatban arra, hogy törődjenek, foglalkozzanak velük is, ne csak a gyerekkel.

Persze lehet, hogy az adott házasságban nem ez volt a probléma... kívülállóként nehéz megítélni, még a család közelében élőként is. Az ilyesmit az emberek nem szokták kiteregetni, sőt, nagyon is rejtegetik... mi is rejtegettük, nem tudott róla senki, hogy a házasságunk már réges-régen csak látszat, és mindennaposak a viták, veszekedések.

Ez azért jóval több, mint kémia... egy férfi nagyon nehezen hagyja el a "megszokott nyugalmat", ott bizony komoly indok kell. Elcsábítani pedig csak azt lehet, aki vevő rá!

2012. aug. 8. 14:56
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
hagyjuk már azt, hogy aki szült az megszűnik nőnek lenni és akkor már az apukának lehet félre menni, majd még az anyuka a hibás mert apuka nem bír a farkával, arra lenne inkább esze, hogy segítsen otthon az asszonynak a gyerek körül meg a háztartásban vagy legalább néha vinné el vacsorázni a kis felelségét
2012. aug. 8. 15:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam, én a másik oldalról éltem meg, nőként, hogy a férjem egy megszokott bútordarabnak tekint, semmi többnek. Próbáltam megbeszélni, elmondani, hogy mi a problémám, megoldani számtalan módon, de hasztalan. Válunk.

És igen, közben bejött egy harmadik is a képbe, több évnyi sikertelen küzdelem után.

Ha otthon minden rendben lett volna, a harmadiknak esélye nem lett volna.

2012. aug. 8. 15:11
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
A #3-as válaszadónak tökéletesen igaza van, Kérdező, ne ítélj, hogy ne ítéltessél, ennyi tényből még csak megsaccolni sem lehet, hogy a dolgok ilyentén alakulásában a 4 felnőtt szereplő közül kinek mekkora a felelőssége, és miben rejlik ez a felelősség. Egyébként meg láttam már ilyen sztorit abszolút happyenddel IS végződni, amikor a másik két felnőtt is egymásba szeretett, és kész, egyszerűen megcserélődtek a párok, és végső soron a gyerekek sem jártak rosszul.
2012. aug. 8. 15:11
 7/14 anonim ***** válasza:
#4-es, lehet így felfogni, ahogy Te, csak hát akkor nem kell csodálkozni, hogy már minden napra jut 5 ilyen kérdés csak itt, ezen a portálon...
2012. aug. 8. 15:15
 8/14 A kérdező kommentje:

persze nem szolok bele a dolgokba,a gyerekekkel jo kapcsolatom van a szülök között vibrál a levegö kritizálják,cikizik egymást állandóan

képzeljétek,kaptam priviben egy nagyon trágár csunya hangu levelet..vajon miért? ha valakinek nem tetszik a téma vagy a szöveg kattintson tovább..minek trágár modra beszolni ?

2012. aug. 8. 15:32
 9/14 anonim ***** válasza:
OFF: kérdező, azzal ne foglalkozz, én egyszer egy kérdés-feltevőtől 5 db privit kaptam sorozatban, mert nem tetszett neki a válasz, amit írtam. Van ilyen is, erre való a törlés-funkció:)
2012. aug. 8. 15:45
 10/14 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem egy igazi férfi tesz ilyet!
2012. aug. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!