Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az ilyen férfi?
amelyik szerelembe esik az esküvöje után 3 évvel,egy 2 éves fiucska apukája és ráadásul a felesége barátnöje csábitja el,aki szintén házasságban él 2 gyerekkel !
a szerelem öl, butit,nyomorba dönt !mind a ketten szemetek ?kinek legyen több esze ? nönek? férfinak ?
nem lehet küzdeni a hormonok kémiája ellen ?
tényleg zöldebb a szomszéd kertje ? melyiket kellen jol megverni ? ilyen kérdések vannak bennem és csak közvetve
vagyok érdekelt,külsö szemlélö,potnagyi,de mégis fáj a lelkem,mert a gyerekek is éreznek valamit..sokkal hisztisebbek
milyen nő az olyan, aki elhamarkodva gyereket szül egy szr kapcsolatba?
na azt kéne agyonütni!
Ez így nagyon kevés infó... nagyon sok házasság azért megy tönkre, mert az újdonsült anyuka egyszerűen megszűnik nőnek, társnak lenni. Az pedig már nem házasság. (Én nőként vallom ezt, nálunk a férjem volt az, aki a gyerek születése után nem nőként tekintett rám, hanem "csak" anyaként, és mindennemű intimitás megszűnt köztünk... ez nagyon sok házasságban játszik szerepet. Márpedig az embereknek (férfiaknak és nőknek egyaránt) igényük van a párkapcsolatban arra, hogy törődjenek, foglalkozzanak velük is, ne csak a gyerekkel.
Persze lehet, hogy az adott házasságban nem ez volt a probléma... kívülállóként nehéz megítélni, még a család közelében élőként is. Az ilyesmit az emberek nem szokták kiteregetni, sőt, nagyon is rejtegetik... mi is rejtegettük, nem tudott róla senki, hogy a házasságunk már réges-régen csak látszat, és mindennaposak a viták, veszekedések.
Ez azért jóval több, mint kémia... egy férfi nagyon nehezen hagyja el a "megszokott nyugalmat", ott bizony komoly indok kell. Elcsábítani pedig csak azt lehet, aki vevő rá!
Mint írtam, én a másik oldalról éltem meg, nőként, hogy a férjem egy megszokott bútordarabnak tekint, semmi többnek. Próbáltam megbeszélni, elmondani, hogy mi a problémám, megoldani számtalan módon, de hasztalan. Válunk.
És igen, közben bejött egy harmadik is a képbe, több évnyi sikertelen küzdelem után.
Ha otthon minden rendben lett volna, a harmadiknak esélye nem lett volna.
persze nem szolok bele a dolgokba,a gyerekekkel jo kapcsolatom van a szülök között vibrál a levegö kritizálják,cikizik egymást állandóan
képzeljétek,kaptam priviben egy nagyon trágár csunya hangu levelet..vajon miért? ha valakinek nem tetszik a téma vagy a szöveg kattintson tovább..minek trágár modra beszolni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!