Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogatabb lett a válás, mint 10 évvel ezelőtt?
Biztos mindenki tudja már, h a Kowalsky frontembere válik a feleségétől és nő ottmarad 4 gyerekkel. A faszi meg megy tovább egy 25 éves, 2 gyerekes nőhöz.
Olvagattam a kommenteket és szinte mindenki igazat adott neki és nem kezdték el démonizálni ezért. Sőt, inkább bíztatták, h legyen boldog, mert csak 1 élete van.
Régebben ilyenért szétszedték volna...
Tényleg elfogadottabb lett a válás?
Ez komoly kérdés? A 90-es években nagyon elenyésző volt a válások aránya, nagyrészt az akkori megítélése miatt. Az ezredforduló után kezdett el emelkedni.
Manapság a házasságok nagy része valassal végződik. Egyes statisztikák szerint a 2/3-a. Az okokat már nagyon sokan, és sokszor leírták.
Anno mikor a szüleim 2000-ben elváltak, ötéves voltam, az oviban az első. Aztán 2010-re az osztályom felének a szülei elváltak. Olvass utána.
Sajnos igen.
Férfiként mondom, hogy én nem engedném jogilag, csak speciális, egyedi elbírálású esetekben, pl.: családon belüli erőszak, egyik fél bűnöző életmódja, ... esetén.
1985-ös vagyok.
Szüleim alsó tagozatban elváltak, én voltam az egyetlen ilyen az osztályban.
Gyerekem bölcsis csoportjában meg màr alig van család, ahol ne egyedülálló lenne a szülő, vagy válás után mozaikcsalád.
Sokkal elfogadottabb ma már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!