Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elfogatabb lett a válás, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogatabb lett a válás, mint 10 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés

Biztos mindenki tudja már, h a Kowalsky frontembere válik a feleségétől és nő ottmarad 4 gyerekkel. A faszi meg megy tovább egy 25 éves, 2 gyerekes nőhöz.

Olvagattam a kommenteket és szinte mindenki igazat adott neki és nem kezdték el démonizálni ezért. Sőt, inkább bíztatták, h legyen boldog, mert csak 1 élete van.

Régebben ilyenért szétszedték volna...

Tényleg elfogadottabb lett a válás?

2021. nov. 4. 00:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
50%

Ez komoly kérdés? A 90-es években nagyon elenyésző volt a válások aránya, nagyrészt az akkori megítélése miatt. Az ezredforduló után kezdett el emelkedni.

Manapság a házasságok nagy része valassal végződik. Egyes statisztikák szerint a 2/3-a. Az okokat már nagyon sokan, és sokszor leírták.

Anno mikor a szüleim 2000-ben elváltak, ötéves voltam, az oviban az első. Aztán 2010-re az osztályom felének a szülei elváltak. Olvass utána.

2021. nov. 4. 00:28
 2/27 anonim ***** válasza:
48%

Ezek szerint 26 éves vagy.

2021. nov. 4. 00:38
 3/27 anonim ***** válasza:
83%
Igen, de ez miért fontos? :D
2021. nov. 4. 00:39
 4/27 anonim ***** válasza:
79%
Inkább a csordaszellem miatt. Az első pár véleményt majmolja a többi is. Más fórumokon meg szétszedték. 10 év alatt nem sok változott.
2021. nov. 4. 04:20
 5/27 anonim ***** válasza:
73%
Azért voltak ott olyan kommentek is nyugi.
2021. nov. 4. 04:41
 6/27 anonim ***** válasza:
51%

Sajnos igen.

Férfiként mondom, hogy én nem engedném jogilag, csak speciális, egyedi elbírálású esetekben, pl.: családon belüli erőszak, egyik fél bűnöző életmódja, ... esetén.

2021. nov. 4. 05:38
 7/27 anonim ***** válasza:
90%

1985-ös vagyok.

Szüleim alsó tagozatban elváltak, én voltam az egyetlen ilyen az osztályban.

Gyerekem bölcsis csoportjában meg màr alig van család, ahol ne egyedülálló lenne a szülő, vagy válás után mozaikcsalád.

Sokkal elfogadottabb ma már.

2021. nov. 4. 06:38
 8/27 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Szabadabb világot élünk ennek a része a válás. Ha valami nem tetszik lecseréljük legyen az autó tévé feleség.
2021. nov. 4. 06:54
 9/27 A kérdező kommentje:
Igazabol nem is maga a valas erdekelne, hanem hogy otthagyott 4 gyereket. Ilyenkor altalaban jott mindig az, h miattuk egyutt kell maradni.
2021. nov. 4. 06:58
 10/27 anonim ***** válasza:
41%
Igen ott hagyott 4 gyereket. Azt senki sem tudja, hogy mi volt a négy fal között.
2021. nov. 4. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!