Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogatabb lett a válás, mint 10 évvel ezelőtt?
Biztos mindenki tudja már, h a Kowalsky frontembere válik a feleségétől és nő ottmarad 4 gyerekkel. A faszi meg megy tovább egy 25 éves, 2 gyerekes nőhöz.
Olvagattam a kommenteket és szinte mindenki igazat adott neki és nem kezdték el démonizálni ezért. Sőt, inkább bíztatták, h legyen boldog, mert csak 1 élete van.
Régebben ilyenért szétszedték volna...
Tényleg elfogadottabb lett a válás?
Halistennek nem kell leelnem az eletem olyannal akit utalok.
Orulok h mostansag mar nem tabu a valas
A legtöbb házasság válással végződik. Mindegy hány gyerek van. Az is teljesen normális hogy a férfi új életet kezd, a gyerekek meg az anyával maradnak. Az anya nyugodtad rohadjon meg ott ahol van, ha esetleg pasizna akkor meg rossz anya mert nem a gyerekeit nézi. Dolgozzon, tartsa el a gyerekeket. Micsoda élet.
Nem csodálom hogy az értelmesebb nők már nem akarnak szülni. Nem akarnak szingli anyák lenni aprópénzből kuporogni a gyerekkel míg "apuka" éli világát.
17. Igen. Amúgy tudtad, hogy a válások 75%-át a nők kezdeményezik, nem a férfiak? A nők nagyobb arányban lépnek ki sokkal, a barom férj meg csak fizesse a gyerektartást.
Illetve ha minden pasi lelép a szeretővel és a nő egyedül marad, az azt jelenti minden második férfi pedig totál egyedül marad, mivel a nők és férfiak aránya a népességben kb. 1:1.
mondjuk azt hogy az ember kevésbé viselik a következményeket és gátlástalanabbak lettek.
Manapság elsősorban mindenki kizárólag a saját örömeit akarja megélni és az örömet okozás az már nem társul ez mellé .
A legtöbb faszinak esze ágába nincs válni, ezért ilyen az arány.
Nálunk nem voltak ordítós tányérröptetések, se verekedés, semmi.
Kedves exem egyszerűen kivonta magát minden alól, amint megszületett a gyerek. Amíg tartott a GYED nem volt gond, de nem volt hajlandó újra aktiválni magát, mikor ismét dolgozni kezdtem.
Egy darabig járt a szám, hogy ez így nem jó. De elhallgattam, mert semmi hatása nem volt a bacogatásomnak.
Neki arany élete lett egy pillanat alatt: a ház tiszta, hűtő tele, a gyerek rendezve, tüzelő összerakva, kert rendezve, és az asszony se pofázik állandóan.
Aztán csodálkozott egy nagyot, mikor eléraktam a válási papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!