Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak ha már máson jár az eszem egész nap?
Figyelt kérdés
Hónapok óta tervezem hogy elválok mert nem vagyok boldog a férjemmel viszont akartam adni még magunknak időt haátha valtozik a kapcsolatunk most hogy új helyre költöztünk de -közbe egy baratom iránt elkezdtem többet érezni. Nem tudom mennyire valósak az érzéseim és hogy mit tegyek mert úgy érzem ez beködösiti a gondolataimat a férjemmel kapcsolatba és ha jobb is lenne most a kapcsolatunk nem venném észre mert már máson jár az eszem. Így már régen rossz igaz? Ha elválnék sem hiszem hogy kezdenék ezzel a barátommal mert nem volna okos döntés viszont az elmúlt 2hónapba 1x szeretkeztünk a férjemmel és nekem csak azért volt jó mert erről a barátomról fantáziáltam közbe egyébként már kb kicsit sem izgat ha a férjem véletlenűl közeledik hozzám ilyen téren pedig régen imádtam a szexet.2021. okt. 30. 06:01
1/6 anonim válasza:
Tudod az nem elég, h arra vársz h jobb legyen, ezért tenni is kell mindkettőtöknek.
2/6 A kérdező kommentje:
Folyamatosan tettem eddig :( támogattam mindenbe ezerszer leültem vele elmondani hogy változtassunk mindig megbeszéltük de aztán nem nagyon változott részéről semmi. Most talán mintha jobban próbálkozna de már engem azt hiszem nem érdekel :( ez már lassan 2éve ilyen együtt lakunk kapcsolat inkább
2021. okt. 30. 06:24
3/6 anonim válasza:
Ha együtt akarsz vele maradni, akkor próbáld meg nem azt mondogatni, hogy nem működik, ill a rossz dolgokat.
Másrészt pedig menjetek programokra, randizzatok. :)
De ehhez ő is kell! És te is!
4/6 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Mi az ami megromlott és mikor? Te hogyan teszel a javulásért és ő hogyan tesz? Te is próbálsz alkalmazkodni hozzá, vagy csak tőle várod változzon? Miért mentél hozzá és mikor? Mi az ami miatt már nem kívánod vele a szexet? Szereted hogyan javulhat meg a kapcsolat?
5/6 anonim válasza:
A férjed ezeket tudja? Ha a sex már nem jó, akkor eddig sem volt jó, érdekes nekünk 10+ éve ugyanolyan jó. Annyi, hogy nekünk ha problémák voltak, akkor nem kifelé fordultunk, hanem egymáshoz. Ha másra gondolsz. vagy megcsalod a férjed, utána már soha nem fogsz tudni ugyanúgy ránézni. Gyereketek is van?
6/6 anonim válasza:
Ezért kár volt házasodni! A te fejedben hónapok óta jár a válás, ez az oka, hogy elkezdtél másra gondolni, vagyis lélekben te már elváltál, csak nem mondtad ki. Ha nincs gyerek, akkor váljatok el. Ezt már egész jól elcseszted, innen szinte lehetetlen visszahozni. Tanulj az egészből, és eszedbe ne jusson még egyszer azt hazudni, hogy elkötelezed magad egy férfi mellett. Neked a rózsaszín köd kell és a tündérmese. Majd idővel rájössz, hogy 2-3 évente igényled az új pasit, mert a régivel elmúlt a fellángolás, neked meg csak ez kell. Ahogy mélyülnek az érzések, és felszáll a hormonköd, te már lépsz is tovább, mert "nem ugyanazt érzed", és "nem vagy boldog".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!