Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mükodik ez az egész?
3eve vagyok hazas
van egy kozos masfel eves kis fiunk ferjemmel
van kozos hazunk is
de meg nem fizettuk ki az illeteket.
Nagyon sokat veszekedunk es nem szeretnek vele lenni mar
fiatal vagyok es uj eletet akarok kezdeni kis fiammal.
Nemtudom hogy mukodik ez a válás es a ház le mondasa vagy akarmi
Negativ kommentelok kimeljenek koszi.
És fizetnem kell erte hogy en be adom a valopert?
Sajnos nekem nincs allasom meg semmi
nem birnak ugyvedet fogadni
itthon voltam mas fel evig kis fiammal
Pár éve még GYES-en lévőknek illetékmentes volt a válás, szerintem ez most is így van.
Nem megsérteni akarlak, de nagyon tájékozatlannak tűnsz, úgyhogy nem ártana neked valamilyen jogsegélyt igénybe venni, tényleg, akár ingyeneset. A bíróságokon mindig vannak olyan napok, amikor ezeket a kérdéseidet felteheted, mivel minden eset egyedi.
Azt viszont végiggondoltad, hogy miből fogsz majd megélni, eltartani a gyermeked?
"
Sajnos nekem nincs allasom meg semmi
nem birnak ugyvedet fogadni
itthon voltam mas fel evig kis fiammal"
Attól mèg szülès előtt lehetett volna munkaviszonyod, ès akkor lenne hova visszamenni, meg nem mellesleg gyed-et kapnál.
Amúgy arra van terved, hogy miből fogsz èlni? Mert gyes, csp, meg egy 30e körüli gyerektartással semmire se fogsz menni.
Mert ez így marha jól hangzik, hogy új èletet akarsz kezdeni, de ahhoz előtte valami alapot össze kellene hozni.
És mindig az ilyen hülye ember szaporodik...
Gyanítom, hogy te is legalább 3x, 4x még újra fogod kezdeni az életed, és mindannyiszor gyereket is fogsz pottyantani a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!