Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy mükodik ez az egész?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mükodik ez az egész?

Figyelt kérdés

3eve vagyok hazas

van egy kozos masfel eves kis fiunk ferjemmel

van kozos hazunk is

de meg nem fizettuk ki az illeteket.

Nagyon sokat veszekedunk es nem szeretnek vele lenni mar

fiatal vagyok es uj eletet akarok kezdeni kis fiammal.

Nemtudom hogy mukodik ez a válás es a ház le mondasa vagy akarmi

2019. aug. 5. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Valoper beadása a helyi bíróságra. Benne vagyonmegosztas, gyermekelhelyezes és gyermektartásdij kervenyezese.
2019. aug. 5. 13:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Negativ kommentelok kimeljenek koszi.

És fizetnem kell erte hogy en be adom a valopert?

2019. aug. 5. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fogalmad sincs semmiről, akkor menj el egy ügyvédhez, mert így nagyon meg fogod szívni.
2019. aug. 5. 14:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem nincs allasom meg semmi

nem birnak ugyvedet fogadni

itthon voltam mas fel evig kis fiammal

2019. aug. 5. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden megyében van ingyenes jogsegély szolgálat. A helyi családsegítőktől kell hozzá kérni papírt, mivel van kiskorú gyermeked. Ők megadják, hogy az adott megyében ki van és őt kell felhívnod időpontért.
2019. aug. 5. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve még GYES-en lévőknek illetékmentes volt a válás, szerintem ez most is így van.

Nem megsérteni akarlak, de nagyon tájékozatlannak tűnsz, úgyhogy nem ártana neked valamilyen jogsegélyt igénybe venni, tényleg, akár ingyeneset. A bíróságokon mindig vannak olyan napok, amikor ezeket a kérdéseidet felteheted, mivel minden eset egyedi.

Azt viszont végiggondoltad, hogy miből fogsz majd megélni, eltartani a gyermeked?

2019. aug. 5. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

"

Sajnos nekem nincs allasom meg semmi

nem birnak ugyvedet fogadni

itthon voltam mas fel evig kis fiammal"

Attól mèg szülès előtt lehetett volna munkaviszonyod, ès akkor lenne hova visszamenni, meg nem mellesleg gyed-et kapnál.

Amúgy arra van terved, hogy miből fogsz èlni? Mert gyes, csp, meg egy 30e körüli gyerektartással semmire se fogsz menni.

Mert ez így marha jól hangzik, hogy új èletet akarsz kezdeni, de ahhoz előtte valami alapot össze kellene hozni.

2019. aug. 5. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

És mindig az ilyen hülye ember szaporodik...

Gyanítom, hogy te is legalább 3x, 4x még újra fogod kezdeni az életed, és mindannyiszor gyereket is fogsz pottyantani a világra.

2019. aug. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!