Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg teljesen természetes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg teljesen természetes, hogy a volt férjem (gyermekem apja) az egész csalàdjàval együtt, ócsàroljàk az új pàromat a gyerekem előtt?

Figyelt kérdés
5éves fiam előtt ràgalmazzàk a pàromat..nem lehet őket leàllítani.Màr csak abban bízok,hogy ha nem tudnak leàllni,a kicsi ràjön,hogy ki milyen és ki a szavahihető.Tapasztalatok?
2020. ápr. 26. 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%

Nem természetes.

Egy 5 évest meg szerintem pont nem izgat hogy ki mit mond

2020. ápr. 26. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem természetes. Most még nagyon kicsike ahhoz, hogy bármire is rájöjjön. Ezzel csak azt érik el, hogy szegényke, ha mást is tapasztal, tehát jól kijön a pároddal, akkor amott szerepet kell játszania, nehogy rájöjjenek és ettől szorongóvá fog válni szegényke. Reménykedj benne, hogy legalább ellened nem hangolják.
2020. ápr. 26. 20:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Tehàt,ha a pàrom jó lesz a fiamhoz,jó kapcsolatban lesznek egymàssal,akkor mindegy lesz,hogy mit beszélnek?
2020. ápr. 26. 20:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok a mindene,ellenem hogyan is hangolhatnàk?Én nevelem,sokat beszélgetünk,persze az ő szintjén.Aki tudnà őt befolyàsolni,az én vagyok.De én nem tudnék ārtani a gyerekemnek.
2020. ápr. 26. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz mindegy, mert szorongó lesz. Az apjánál magába kell fojtania, hogy kedveli a párodat, ha nem akar ott feszültséget. Emiatt aztán önkéntelenül szerepet fog játszani, ami megviseli őt, magába fordulhat. Nyilván nem mindegy, hol tölt több időt.

Tőlük függetlenül a párod biztos, hogy ki tud alakítani vele egy jó viszonyt, de a kicsi attól még érezhet az apjáéknál titkos lelkifurdalást, ha szeretni meri a párodat. Jobb lenne, ha békén hagynák őt és nem hangolnák senki ellen. Te se hangold ellenük, fontos, hogy ne kelljen elhallgatnia, ha jól érzi magát apáéknál. Csak így lehet felszabadult és boldog kisgyerek.

2020. ápr. 26. 20:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszomat.A lényeg,hogy boldog,kiegyensúlyozott gyerek legyen.Én nem bàntom az apja csalàdjàt,nem nevelem ellenük,hisz ők is a csalàdja.Nem àrtanék neki,soha.Sokat mondom neki,mi miért történt.Azt is mondtam,hogy a nagyszülei màr idős embernek és nem tudjàk pontosan mit beszélnek.
2020. ápr. 26. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek kics de nem hülye. Sokkal jobban megérzi higy ki milyen ember mint a felnőttek.

A baj az ahogy előttem is írták hogy disszonanciát fog okozni a gyerekben.

Én apukaként úgy oldottam meg ezt hogy elmondtam a gyereknek, hogy ha olyat kérdeznék ami neki kínos, vagy olyan témáról bedzélgetnék amit nem akar hallani akkor szóljon és én kérdés nèlkül abbahagyom

2020. ápr. 26. 21:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy nehéz szituáció. Ebben a sztoriban a volt férjed és családja az igazi kisgyerekek. Képtelenek kultúrált felnőtt módjára továbblépni az életben és letenni a sérelmeket, a gyerek meg eszköz abban, hogy téged kikészítsenek. Gyönyörű, komoly felnőtt viselkedés...
2020. ápr. 26. 21:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjeddel értesd meg, hogy a gyereket teszi tönkre vele. Persze, a kicsi látja, hogy nem egy szörnyeteg, de attól még nem jó, ha állandó hazugságra, alakoskodásra kényszerül.
2020. ápr. 27. 00:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul csinálják, mert kizárólag a gyereknek ártanak.

Ő védtelen.

Azt szidják, akit te szeretsz, aki vele is jó.

Nem tudja megvédeni, nincsenek eszközei a felnőttekkel szemben.

Ezt az apjának kell sürgősen leállítani.

A gyereknek szüksége van a biztonságra, kiszámíthatóságra, állandóságra, akkor kiegyensúlyozott. Ezt ti nyújtjátok neki az új pároddal.

A gyerek apjával kéne megbeszélni, ha lehetséges.

Ha pedig ő is beszáll a kórusba, az baj.

A gyerekek amúgy valóban érzik, hogy merre az igazság, s hogy ki rosszindulatú.

Ugyanúgy neked sem szabad kritizálnod az apai nagyszüleit.

2020. ápr. 27. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!