Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az természetes, hogy édesapám továbbra sem engedi, hogy Barátom nálunk aludjon? ( 8 hónapja vagyunk együtt)?
Nyilván nem korodból adódóan.
Előjön az "Amíg az én házamban,az én kenyeremet..." duma?
Felnőttek vagytok, elméletileg semmi köze hozzá.... másrészrő apád háza,van köze hozzá...
Mivel indkkolja?
Hát nem természetes, de azért azt nyilván ő dönti el, hogy ki aludhat a házában...
Aludj te a barátodnál és minden meg van oldva.
Igazából indok nincs rá. Max annyi, hogy az ő házába lakok. De bízik bennem is, barátomban is, látja, hogy tényleg komolyan gondoljuk egymást, és mégis valami megakadályozza őt, hogy rábólintson a dologra.
Hát, ha már az ő házában lakok, akkor, hogyan bírnám elérni azt, hogy ez a dolog is figyelembe legyen véve?! Talán sehogy.
Csak akartam most még figyelembe venni azt, mennyi "sorstársam " van...Ezekszerint, nem sok.
Teljesen jogos a részéről. Én a helyében úgy érezném, hogy nem tartozik rám, hiszen felnőtt, de azt nem kell elviselnem, hogy a lányomat a házamban dugja a fiúja. Legalább is apád helyében ezt érezném/gondolnám.
Gondolom ez áll mögötte. És tök jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!