Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes, hogy az életkorral együtt mindenki a pénzt nézi először a másikban és utána az embert?
Szóval 28 vagyok és férfi, de még mindig a fiatal lányokkal ismerkedem. Van elég pénzem, jó helyen dolgozom és szeretem is végezni.
Próbálok nyitni a korombeli lányok felé, de egyszerűen taszít, hogy az anyagi helyzetemről érdeklődnek legyen szó kevésbé gazdag vagy éppen gazdagabb lányról, míg fiatal lányoknál jobban számít, hogy milyen ember vagyok, "ha fagyizni el tudunk menni és moziba, annál több nem kell anyagilag".
Lassan ott tartok,hogyha már a 20-23 körüli lanyokhoz idős leszek és nem talalok közöttük valakit,aki kitartana,akkor hagyom a csajozást.
Aztán persze a korombeli lányok/nők előadják ezt a maszlagot, hogy "de kell a gyerekre meg a házra, meg néha jó lenne vilagkoruli útra menni" meg ha már ház van, akkor epitsunk medencét meg nyaralót... értitek biztos...40 körüli férfi ismeroseim pont ezt tolják, életük az meg nincs semmi... én meg pislogok,hogy
most akkor férfit akarnak a nők vagy egy ATM-et?
Már rosszul vagyok a randikon a burkolt kérdésektől az autómról meg az anyagi helyzetemről és tudom meddig tart egy ismerkedés: Ameddig ki nem fejtem, hogy mindenem megvan,ami kell és nincs autóm, sem saját házam, s nem fogok lakáshitelt felvenni,hogy utána ne tudjak felmondani a munkahelyen mert akkor elviszi a házat a behajtó.
Gusztustalan vagy velem van a baj?
Te 28 évesen fagyizással, mozizással beéred, más meg nem. Érdekes, nekem férfi ismerőseim is vágynak arra, hogy legyen autójuk, házuk, tartós kapcsolatuk, sőt, egy csomóan utazni is szeretnek.
De biztos talász magadnak valami egyszerű lányt, akivel eltengőttök az albérletben, esténként tv-t néztek, hétvégén meg eljártok fagyizni.
Kérdés ki mit lát bele egy kérdésbe. Nem lehet hogy érzékeny vagy a témára? Arról akivel ismerkedek (lévén ismeretlen) minden infó fontos így az anyagi helyzete is. Sőt szinte minden infó döntő erejű lehet. Nincs nagy tapasztalatom az ismerkedésben hisz összesen 2 kapcsolatom volt az egyik öt éve tart. De ha holnap szakítunk és újra párt keresek bizony érdekes infó lesz mik a tervei a delikvensnek mit dolgozik és bizony az is el tudja e tartani magát és hosszú távon lehet e rá építeni. Nem azért mert rajta akarok meggazdagodni vagy mert hetente akarom magam wellness hétvégékre cipeltetni. Egyikre se volt soha igényem. De ha két ló húz jobban halad a szekér.
Szerethetek én akármennyire valakit ha végső soron nem tudunk majd egyről a kettőre lépni.
A pénz nem fontosabb számomra mint a humor a kommunikációs készség magabiztosság külső életkedv stb. Sőt lehet akármilyen gazdag egy pasi ha nem fog meg benne semmi ha taszít a külseje vagy a viselkedése. Ettől függetlenül lehet akármilyen aranyember ha annyi pénze nincs amiből éhen lehet halni és láthatóan nem is lesz fényesebb a helyzet. Mert ha nem kedvelem nem vagyok elégedett a jellemével vagy külsejével soha nem leszek boldog mellette viszont szűkölködni sincs sok humorom főleg úgy hogy a gyerekemmel otthon szeretnék maradni az első 2-3 évben.
Mindezt úgy hogy egyenlőre csak 23 éves vagyok a gyerek a következő 6-8 évben nem reális és házat a párommal együtt szeretnék venni nincs igényem máséra. A közös kassza ötlettől menekülök amíg lehetőségem van dolgozni (ha gyesen leszek akkor viszont jogosnak tartom ezért is érdekes a férfi anyagi helyzete) és teljes mértékben támogatom a házassági szerződést.
Tehát ki merem jelenteni hogy nem az anyagi javak hajtanak mikor párt keresek. Mégis fontos kérdés a munka a kereset és a jövőkép.
Ez így nem igaz, hogy először a pénzt nézik.
Arról van szó, hogy naiv, fogalmatlan kis tiniként még azt hiszik az emberek, hogy nem számít semmi, csak a szerelem. Később megtanulja a saját bőrén, hogy szerelemmel nem lehet jól lakni, nem lehet belőle számlákat fizetni.
Ahogy arra is, hogy nagyon sokat elárul egy emberről, hogy milyen az anyagi helyzete. Pontosan arról, hogy milyen ember. Egy alkesz csövessel se az a legnagyobb gond, hogy nem tud elvinni wellnessezni. Fordítva is: nem az anyagi része a vonzó abban, ha valaki a semmiből tudja magát felépíteni 30 éves korra.
Az elsősorban maga az ember: lusta vagy szorgalmas, kitartó vagy feladja, okos vagy ostoba, talpraesett vagy életképtelen, önálló vagy nyámnyila, stb.
Ez a kérdès egy vicc.Az előttem lévők egyébként hiánytalanul leírták, amit gondolok.
Randizz akkor tinilányokkal tényleg, akiknek még 7-8 ève van addig, mire fontos lesz az egzisztencia a nagybetűs èlethez, a családalapításhoz, a közös otthon megteremtéséhez.
Szóval igen, veled van a baj, fel kellene nőni ennyi évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!