Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Természetes, hogy az életkorra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes, hogy az életkorral együtt mindenki a pénzt nézi először a másikban és utána az embert?

Figyelt kérdés

Szóval 28 vagyok és férfi, de még mindig a fiatal lányokkal ismerkedem. Van elég pénzem, jó helyen dolgozom és szeretem is végezni.

Próbálok nyitni a korombeli lányok felé, de egyszerűen taszít, hogy az anyagi helyzetemről érdeklődnek legyen szó kevésbé gazdag vagy éppen gazdagabb lányról, míg fiatal lányoknál jobban számít, hogy milyen ember vagyok, "ha fagyizni el tudunk menni és moziba, annál több nem kell anyagilag".

Lassan ott tartok,hogyha már a 20-23 körüli lanyokhoz idős leszek és nem talalok közöttük valakit,aki kitartana,akkor hagyom a csajozást.

Aztán persze a korombeli lányok/nők előadják ezt a maszlagot, hogy "de kell a gyerekre meg a házra, meg néha jó lenne vilagkoruli útra menni" meg ha már ház van, akkor epitsunk medencét meg nyaralót... értitek biztos...40 körüli férfi ismeroseim pont ezt tolják, életük az meg nincs semmi... én meg pislogok,hogy

most akkor férfit akarnak a nők vagy egy ATM-et?

Már rosszul vagyok a randikon a burkolt kérdésektől az autómról meg az anyagi helyzetemről és tudom meddig tart egy ismerkedés: Ameddig ki nem fejtem, hogy mindenem megvan,ami kell és nincs autóm, sem saját házam, s nem fogok lakáshitelt felvenni,hogy utána ne tudjak felmondani a munkahelyen mert akkor elviszi a házat a behajtó.

Gusztustalan vagy velem van a baj?

2019. szept. 3. 17:41
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Én is akarok saját házat, gyűjtök rá, nem erről van szó.

Azonban ismerkedésnél nem gondolom, hogy ennek már akkor elő kell kerülnie, amikor még azt sem tudom a nőről, hogy akarok-e vele második randit, mert semmit nem tudok róla a nevén kívül...

Mondjuk turkáljon a pénztárcámban, ha már emberileg eldöntötte, hogy kellek-e neki...azzal kiegyeznék.

2019. szept. 3. 20:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"nem értem, hogy mi az, hogy "egyről a kettőre" lépni...ez kb azt feltételezi, hogy az élet arról szól, hogy fogyasztó droidként állandóan csak egyre több szemetet gyűjtsek, amihez kell a pénz, egyre több pénz..."

Írtam hogy nekem a más pénze nem kell de a pénz egy szükséges eszköz. Az egyről a kettőre azt jelenti hogy össze jövök Józsival aki egy másfél szobás panel lakást bérel és 150 ezret keres. Szerinted évek múlva mikor gyereket szeretnék azt egy másfél szobás albérletbe kéne? Vagy mondjuk jó lenne ha addigra lenne egy saját két vagy három szobás kertes ház ahol mindenkinek jut külön szoba van élettér a gyerek játszhat a kertben és nem a főbérlő hangulatától függ meddig lakhatunk ott?

Valamint ha gyerek van nem árt egy autó sem manapság nem nagy cucc egy autót venni ha az ember nem akar teljesen új "menő" márkát. Emellett nagyon megkönnyíti a mindennapokat és a nyaralást is. Egy sima tesco-s bevásárlás is egyszerűbb autóval mint busszal.

Tehát az egyről a kettőre azt jelenti hogy fejlődsz. Ez nem azonos azzal hogy halmozod a felesleges holmikat csak mert miért ne.

Amúgy ez a droidozás elég lenéző és ellenszenves. Értem én hogy szerinted nem az anyagi javak hozzák el a boldogságot. Valamilyen szinten ezzel egyet is értek. Ettől függetlenül szerintem nincs jogod pálcát törni más felett.

De ugye itt van az hogy a munka a pénzhez való hozzá állás bizony az emberről sokat elmond (nem csak a pénztárca vastagságáról tanúskodik)

Nekünk valószínűleg nem lenne sok értelme ismerkedni akkor se ha amúgy kedvelnénk egymást mert gyanítom nem értékelnéd hogy szeretem a mosogató gépet nagyjából 4 évente új telefont veszek és olykor laptopot is cserélek. Határozott célom a párommal közös családi ház értékelem az autó adta kényelmet és olykor megveszek olyasmit is ami sima csecse-becse csak mert szeretném és megtehetem. A ruhatáram nem csak akkor frissítem ha már kopottak a régiek és szeretek "fölöslegesen" költeni az állataimra.

Az alapján amit írtál úgy érzem ezek nálad nem így működnek. Ami nem gond de érdemes már az ismerkedés elején tisztázni az ilyesmit mielőtt az ember kötődni kezd.

Az élet nem a fogyasztásról szól. Szeretek túrázni futni beszélgetni csak úgy és sétálni. Szeretem a szabaduló szobákat a vidámparkot állatkertet hajókázni vagy csak a csillagokat nézni este csak minimálisan költök olyasmire ami tényleg felesleges és igyekszem élményeket gyűjteni. Ettől függetlenül nem képviselem azt ami a te soraidból sugárzik. Nem tartom "droidnak" azokat akik szeretik cserélgetni a cuccaikat vagy egy nagyobb cél érdekében gyűjtenek. Szerintem mindenkinek joga van úgy élni és úgy élvezni az életet ahogy neki jó ahogy ő akarja. Az más kérdés hogy egy merőben eltérő felfogású emberrel nem jönnék össze.

De akkor megfordítom a kérdést. Te nem akarsz hitelre házat vagyis vagy otthon élsz vagy albérletben ha jól sejtem nincs nem is akarsz és feleslegesnek tartod az autót a munkáddal megkeresed amire szükséged van és ennél nem is vágysz többre. Úgy gondolod nem érdemes új telefont venni és semmi szükség a külföldi nyaralásra. Rendben. De ha családod lesz is pont itt akarsz tartani és így akarsz élni? Vagy egyszerűen nem akarsz családot? Nem vágysz rá hogy az életed haladjon hogy legyen egy biztos pont amire azt mondhatod hogy az enyém? Amire büszkén gondolsz mert egyedül hoztad össze?

2019. szept. 3. 21:10
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"Azonban ismerkedésnél nem gondolom, hogy ennek már akkor elő kell kerülnie, amikor még azt sem tudom a nőről, hogy akarok-e vele második randit, mert semmit nem tudok róla a nevén kívül..."

Figyi, 28 éves vagy. Egy idő után eljön az, hogy nem akarod húzni más idejét meg a sajátodat sem, és előre kerülnek azok a témák, amik eleve döntőek abban, hogy akarsz-e valakivel komoly kapcsolatot vagy sem.

Nálam például kizáró a dohányzás, lehet valaki akármilyen szuper ember, ha dohányzik, nem lehet köztünk több barátságnál, én nem dohányzom, a szervezetemet irritálja a dohányfüst és az a szag, amit a dohányzó teste magába szív, tüsszögésre ingerel, viszket, könnyezik a szemem, stb. Szeretném tudni már a legelején ezt az infót valakiről, mert ez nálam olyan szempont, amiből nem tudok engedni.

Gondolom, te nem szeretnél olyan nővel összejönni, akinél azt veszed észre egy idő után, hogy fejőstehénnek néz, és csak viszi a pénzed. Mivel nekem vannak ilyen típusú rokonaim, van, amikor már az elején ki tudom szűrni, ha valaki ilyen, mert hasonló a viselkedés, a mentalitás, és a mintát ismerve felismerem. Jó ezeket időben tudni, kár pazarolni az időnket olyan emberre, akivel nem passzolunk, vagy aki egyértelműen csak kihasznál.

2019. szept. 3. 21:35
 24/24 anonim ***** válasza:
67%

Üdv a mai, való világban "sorstárs"!

Hallgasd meg, Fanka Deli - A legőszintébb dal, című számát...

"... mikor némelyik csatornán látod a klasszikus modelljét a boldogságnak,

a gyerekek a kertben bunkert ásnak,

fehér kerítés, kutya, macska,

de a postás az anyukát ugyanúgy megbassza,

sajnos már az ábrándok is homályosak,..."

2019. szept. 4. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!