Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Természetes, hogy az életkorra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes, hogy az életkorral együtt mindenki a pénzt nézi először a másikban és utána az embert?

Figyelt kérdés

Szóval 28 vagyok és férfi, de még mindig a fiatal lányokkal ismerkedem. Van elég pénzem, jó helyen dolgozom és szeretem is végezni.

Próbálok nyitni a korombeli lányok felé, de egyszerűen taszít, hogy az anyagi helyzetemről érdeklődnek legyen szó kevésbé gazdag vagy éppen gazdagabb lányról, míg fiatal lányoknál jobban számít, hogy milyen ember vagyok, "ha fagyizni el tudunk menni és moziba, annál több nem kell anyagilag".

Lassan ott tartok,hogyha már a 20-23 körüli lanyokhoz idős leszek és nem talalok közöttük valakit,aki kitartana,akkor hagyom a csajozást.

Aztán persze a korombeli lányok/nők előadják ezt a maszlagot, hogy "de kell a gyerekre meg a házra, meg néha jó lenne vilagkoruli útra menni" meg ha már ház van, akkor epitsunk medencét meg nyaralót... értitek biztos...40 körüli férfi ismeroseim pont ezt tolják, életük az meg nincs semmi... én meg pislogok,hogy

most akkor férfit akarnak a nők vagy egy ATM-et?

Már rosszul vagyok a randikon a burkolt kérdésektől az autómról meg az anyagi helyzetemről és tudom meddig tart egy ismerkedés: Ameddig ki nem fejtem, hogy mindenem megvan,ami kell és nincs autóm, sem saját házam, s nem fogok lakáshitelt felvenni,hogy utána ne tudjak felmondani a munkahelyen mert akkor elviszi a házat a behajtó.

Gusztustalan vagy velem van a baj?

2019. szept. 3. 17:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%

Egy férfi ATM is a legtöbbjüknek, mert bár van sok papírjuk, papíron jó munkahelyük, nem igazán értek el semmit, mert a facebook, insta látszatra gyúrnak.

Ha annyira jól menne nekik, nem szorulnának rá, hogy érdekelje a férfi anyagi helyzete, csak addig, hogy elvan-e magában.

Azért nincsenek olyan sokan, a %-okból látszik, hogy az egyik 3 különböző nőnek is előadta már itt magát.

Na hajrá, pontozzatok le, ez legalább akkora sikerélmény mint a közgáz diplomátok amivel az államigazgatásban tologatjátok az aktákat 160 nettóért ;)

2019. szept. 3. 19:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy a férfiak mindig azt állítják, hogy nekik nem fontos a nők végzettsége, munkája, keresete, közben meg itt háborognak, hogy miért a férfiaknak kell többet nyújtani. Hát azért, mert nekik jó a bolti eladó, meg az aktatologató minimálbéres is. Itt szidják a nőket, hogy ők nem tudnak semmit felmutatni, közben meg állítják, hogy nekik nem fontos a nő anyagi helyzete. Akkor most melyik az igazság?
2019. szept. 3. 19:43
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
"Egy irodában ücsörgő nő" - Érdekes, a szoftverfejlesztő kollégáim is irodában dolgoznak szoftverfejlesztőként...
2019. szept. 3. 19:57
 14/24 A kérdező kommentje:

De nem arról van szó, hogy nincs mit enni meg nincs miből kifizetni a számlákat.

Néha elugrom erre-arra utazásként, de alapvetően jótékonykodom meg sportra, táncra, szórakozásra, élményekre költök, megnézek múzeumokat, kiállításokat, a múlt héten rallyautót béreltünk pár ismerőssel, előtte meg csapatszállítót...elugrunk szabadulószobába...vagy szimplán nem költök semmire...körülöttem meg ahogy mindenki egyre idősebb, egyre keményebben görcsölnek azon, hogy "jajj, ezt kell venni, most arra kell gyűjteni"...s ha megvehetik zsebből a medencés házat, akkor már görcsölnek, hogy megvegyék-e a másodikat...ha megvették az Opel Astrát akkor már görcsölnek, hogy kellene egy Audi...

Pusztán kétségbe ejt, hogyha komoly kapcsolatot akarok, akkor nekem is be kellene állnom a droidsorba, húzni az igát, hogy a hiteleket fizessem meg egyre drágább sz***kért küzdjek, amik nélkül megvagyok, mert "ez az élet rendje" és a férfi dolga?

2019. szept. 3. 20:13
 15/24 A kérdező kommentje:

Még szerencse, hogy kiemeltem, nem arról van szó, hogy minimálbéren nyomorgok. Nem vagyok kőgazdag, de nem szűkölködöm, nincsenek ilyen gondjaim, hogy miből fizetem ki a számlákat...

Viszont nekem ennyi elég, én nem a pénzgyűjtésben meg a munkahelyemben élem ki a sikerélményemet és nem értem, hogy mi az, hogy "egyről a kettőre" lépni...ez kb azt feltételezi, hogy az élet arról szól, hogy fogyasztó droidként állandóan csak egyre több szemetet gyűjtsek, amihez kell a pénz, egyre több pénz...kösz, én inkább keresek JÓL, de kényelmesen és munka után még van időm a szerelemre, a hobbijaimra mindennap...viszont a nőkön meg azt látom, hogy mintha valaki kergetné őket, úgy akarnak mindent azonnal maguknak persze úgy, hogy a férfi fizesse...

2019. szept. 3. 20:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tudni, milyen típusú nőkkel ismerkedsz?
2019. szept. 3. 20:23
 17/24 A kérdező kommentje:

"Szóval igen, veled van a baj, fel kellene nőni ennyi évesen..."

S attól vagyok felnőtt, ha sosem dőlök hátra és élvezem az életem, hanem idegbajos, stresszes és fáradt vagyok mert állandóan hajtanom kell valami felesleges vacakért?

2019. szept. 3. 20:24
 18/24 A kérdező kommentje:

"Lehet tudni, milyen típusú nőkkel ismerkedsz?"

Próbálom kitalálni, hogy mire gondolsz...

Van, hogy az aluljáróban is kikezdtem egy pizzásnál dolgozó tetovált lánnyal, mert megtetszett. De randiztam már Lidl pénztáros lánnyal és multinál dolgozó, többnyelven beszélő lánnyal.

Legutoljára egy táncoslánnyal ismerkedtem, akinek amúgy a munkája valamilyen adminisztráció volt, de nem minimálbéres. Szóval nem értem, hogy van elég pénzem, el tudom tartani magam. A csaj is el tudja tartani magát és akkor mégis miért írja felül az érzelmeket a pénz?

Mindenképpen az az élet, hogy nagy ház legyen meg drága telefon, drága autó, évi 2x3 hét nyaralás külföldön?

Még ha megtehetném (mondjuk nem állok tőle messze), akkor is tennék rá magasról...

2019. szept. 3. 20:30
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell beállnod a droidsorba, nem tudom, milyen emberek között mozogsz, ha nem látsz másfélét.

Én is gyűjtök, de nem görcsölök, egyszerűen csak tisztában vagyok vele, hogy kell lennie egy tartaléknak, amihez lehet nyúlni egy tervezett vagy váratlan nagyobb kiadás esetén. Én például most nyáron cseréltem ki az ablakaimat, már nem nagyon várhattam vele tovább, mert a régiek eléggé pocsék állapotban voltak, erre nem telt még lakásvásárláskor a többi felújítás mellett, de most eljött az ideje. 335.000Ft volt a csere, 2db 210cm széles 150cm magas ablaktáblára. De vannak háztartási gépeim (hűtő, mosógép), amiket használok, ezek sem örökéletűek, ha van tartalékom, akkor nem akkor esek kétségbe, amikor ezek már az utolsókat rúgják, és nem kapkodok az áruhitel után, hanem kifizetem a tartalékból és pont.

Mindezek mellett pedig költök utazásra, háziállataimra, teljesítménytúrára, futóversenyekre (BSI, Red Hot Run...), gyűjtöm az Ötpróba pontokat... stb.

Én nem sértődök meg, ha egy férfi ismerkedésnél kíváncsi arra, hogy mégis miből finanszírozom az életemet, mert számomra természetes, hogy felnőttként dolgozó emberek vagyunk, van jövedelmünk, és ez is az életünk része, elég sok időt töltünk munkával, nem mindegy, hogy valaki hogyan bánik a pénzzel, tud-e spórolni vagy folyton adóssághegyekben él, ül a pénzén Zsugori uramként vagy azért hajlandó költeni a hobbijaira is. Nem várom el, hogy eltartsanak, és én sem fogok eltartani egy élősködőt. De ahhoz, hogy ezeket tudjuk a másikról, a pénzről is kell beszélni.

2019. szept. 3. 20:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy mikor megismertem a férjemet, nem volt medencés háza, meg Audija sem. Most sincs, mégis 9 éve vele vagyok. Házat közösen vettünk. És a legtöbb nőismerősöm a férjével, párjával együtt vett lakást, hitelre. De ugye neked ez sem opció. Te még mindig elvagy az elmegyünk néha fagyizni meg moziba szinten. Ha ez neked jó, akkor élj így. Másnak meg nem felel meg. És biztos, hogy a 40 körüli ismerőseid a nők miatt vesznek házat, meg utaznak? Nekik nincs is rá igényük? Mondjuk az igaz, hogy a férjem 3 nagybátyja közül 1 volt nős, neki volt normális háza, munkája, gyerekei. A másik kettő meg alkesz agglegény volt, akik a 80 éves anyjuk nyakán éltek, alkalmi munkából, meg az anyjuk nyugdíjából. Az anyjuk halála után pár évvel meg is halt mindkettő.
2019. szept. 3. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!