Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elakar válni ezért a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakar válni ezért a férjem jogos?

Figyelt kérdés

Szóval 5 év házasság.

Úgy mentem hozzá, hogy már volt kettő gyereke.

Házasságunkból lett közös gyerek 3 éves.

Neki van egy 11 éves lánya és egy 8 éves fia, amikor összekerültünk az ő gyerekei nagyon kicsik voltak.

Ez ex feleség egyetemen tanult 3 évig nagyon kevesett látogatta a gyerekeket, ez idő alatt azon volt, hogy a gyerekeket, ellenem fordítsa mindig olyan apróka játékokat hozott, hogy az én totyogó kis bébim lenyelje.

Közöltem szépen, ezt ne tegye a férjemnek is mondtam, hogy sérelmezem ezeket a veszélyes picike játékokat, mert az én totyogó babám azt könnyen lenyelheti. Ez volt télen.

Nyáron az én hátam mögött, úgy hogy én nem tudtam róla mert vidéken voltam a szüleimmel, ő elment a volt feleséggel és a két gyerekkel nyaralni.

Ekkor ideges voltam, már akkor el kellet volna válnom.

Egyszer megtaláltam, hogy a volt -féleségének azt írta báránykám stb.....

Az anyóson folyamatosan csesztett, egy csicskának nézz ideges voltam az anyósomat és a lányát szembe köptem, és összepakoltam a cuccom, hogy haza költözöm a szüleimhez, inkább élek a szüleimmel mint egy rossz anyóssal és a féltékeny tini mostoha lányával.

A szüleim velem veszekednek, hogy most a férjem el akar hagyni és nem akarnak szàllást adni sem .

Mondtam a férjemnek próbáljuk meg újra a 3 éves közös gyerekünk miatt, azt mondja nem nem lehett nincs visszaút szembe köptem a lányát és az anyját, ő neki ez a két személy fontos az életbe és nics visszaút.

A szüleimtől egy árva Ft sosem kaptam, így hogy nincs férjem zavarja a csalódomat, és azt akarják mennyek vissza, de már nincs kihez.

Igazából elegem van férjemből és mosta tini lányából, elegem van anyósomból és szüleimből.

Akik ilyen nehéz helyzetben nem mellettem vannak, hanem rágalmaznak.

Van félrerakott pénzem, úgy gondolom veszek ki egy évre egy albérletet keresek egy tisztességes munkát és nevelem a gyereket inkább egyedül, mint hogy otthon éljek újra a szüleimmel.

Az ember nem köp csak úgy szembe akárkit, ők már nagyon nagyon megérdemelték, én nem váltam mikor közös nyaralás volt, nem váltam mikor pofon volt, nem váltam mikor anyósom csesztetett folyamatosan ő most válik mert idegesen összepakoltam a cuccum, és szembe köptem a szeretteit.

Te mit tennétek ilyen esetben.

26 lány vagyok.

2021. okt. 21. 21:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%

Őszintén szólva, nem olvastam el.

"Jogos": incel alert 🤦

2021. okt. 21. 21:46
 2/20 anonim ***** válasza:
52%

Szembe kopted az anyosodat? Az igen

Hat ha az en anyamat kopned szembe ugy szajonvagnalak, hogy azt nem tenned zsebre.

2021. okt. 21. 21:46
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Én elolvastam. Így megy ez Borsodban.

Viszont nem teljesen mindegy mit akar a férjed?

Ez a kapcsolat eleve halálra volt ítélve.

Igen, válj el és menj albérletbe , neveld a gyereked ahogy több ezer másik ember teszi.

2021. okt. 21. 21:48
 4/20 anonim ***** válasza:
73%

1 újra.

Na ez a köpés érdekelt, beleolvastam. Ez az ócska sztori meg a házas anya "26L"

Na hagyjuk.

2021. okt. 21. 21:49
 5/20 anonim ***** válasza:
51%

Lényegében, már eldöntötted, hogy mit szeretnél, de megerősítést vársz. Igen, ilyenek után elszokták hagyni a férjüket, bármennyire is furcsa. A férj tudja eldönteni, hogy a jelenlegi vagy az ex feleségével tölti az időt.

A 2-es meg nem tud szöveget értelmezni, de majd átolvassa ismét és megérti!

Én is azt javaslom, hogy menj külön és kezd el intézni a válási papírokat. Így lesz a legjobb Neked!

2021. okt. 21. 21:54
 6/20 anonim ***** válasza:
59%

Nem is olvastam végig.

Ha a férjed egy másik nővel (konkrétan a volt feleségével) ment el nyaralni, ill. olyat írt neki, hogy "báránykám", az teljesen egyértelmű válóok. Biztos lehetsz benne, hogy a nyaralás alatt szexeltek is rendesen.

Habár azon csodálkozom, hogyan tudta előled, a felesége elől eltitkolni, hogy nyaralni ment. Milyen indokot mondott a távollétre? Munkahelyi kiküldetés? Már az is nagyon durva, ha így a szemedbe bírt hazudni.

2021. okt. 21. 21:56
 7/20 anonim ***** válasza:
31%
2-es vagyok,miert ne tudnek? Kb 3x is leirta hogy szembekopte a ferje anyjat. Ha a te anyadat szembekopnek, nem szakitanad le az illeto fejet? Nekem anyam szent.
2021. okt. 21. 21:56
 8/20 anonim ***** válasza:
72%

Ne vesszünk össze rajta, nem ér ez a mese ennyit.

Amúgy a köpés nekem sem egyértelmű hogy átvitt értelemben kell-e érteni. De tulajdonképpen mindegy. Ócska kamu.

2021. okt. 21. 22:00
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
2-nek leírom, mert látom, nem érti. A szembeköpést nem a szószoros értelmében kell itt érteni, hogy odamegy és szembeköpi. A szembeköpés olyan értelembe kell érteni, hogy valakiért valamit megtettek és ő utána ellenük fordul.
2021. okt. 21. 22:03
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

Hülye kérdés! Ez nem jogosságról szól, azért is el lehet válni, hogy milyen irányba teszed fel a wc-papírt.

A helyében én is elválnék, és neked is minden okod megvan rá, nem megy nektek együtt, ezt el kell fogadni. Köpködés a legalja kategória, legalább szégyellned kellene, nem magyarázni.

2021. okt. 21. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!